Jazas

Kur laikote zaidimus (diskus)?

Rekomenduojami pranešimai

Man idomu pasidare kur jus laikote savo zaidimu diskus ir kaip juos pazymite?

As tai ps2 zaidimus laikau tuose vadinamuose CD knygose ir rasau su markeriu.

Kadangi greitu metu turesiu 360 ir DVD DL brangesni nei ps2 DVD, tai galvojau kaip juos butu geriau saugoti. Mano manymu geriausia yra laikyti CD dekluose, kur dedasi po viena cd ir ten kaip nors uzrasyti zaidimu pavadinimus ant pacios dezutes, nes vistiek tose knygose, kai isemi ir idedi diskus vyksta trintis ir kadangi jie yra labai jautrus, tai ir taip susibraizo.

Taigi pasidalinkit su visais savo metodais, kaip laikyti diskus, kad jie kuo maziau braizytusi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as asmeniskai ps2 diskus laikau kaip tu vadini "knygose" arba uzsegamuose dekluose, o xbox360 zaidimus laikau atskirai dezutese kur dedasi po viena, nes kaip pats minejai dvd dl labiau braizosi :) Tai tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei gerai laikai tai niekas nesibraizo,kaip ir visus kitus taip ir x36o zaidimus laikau knygose del patogumo ir vietos ,o diskai kad braizytusi tai tikrai ne,nebent pats subraizai kai imi,tikrai nesusibraizo del deklo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir papkej laikau, dar pacioj pigiausioj Xpoint. daznai x'a i darba nesioju tai man labai patogu papkei, nieks ten nesibraizo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei gerai laikai tai niekas nesibraizo,kaip ir visus kitus taip ir x36o zaidimus laikau knygose del patogumo ir vietos ,o diskai kad braizytusi tai tikrai ne,nebent pats subraizai kai imi,tikrai nesusibraizo del deklo

Visiskai pritariu , naudoju tik verbatim DL ir laikau "knygose" kadangi daug patogiau ir praktiskiau ir kolkas tfu tfu tfu nematau jokiu problemu. Diskai blizga, ledas jokiu "Disk unreadable" (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo man irgi dilema arteja kur det nes disku jau beveik 40 su futliarais taigi jau

pilnas tv stalcius :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo man irgi dilema arteja kur det nes disku jau beveik 40 su futliarais taigi jau

pilnas tv stalcius ;)

Laikau dvd+dl dėžutėse, bet ketinu nusipirkt irgi kokį "sasiųvinį" nes tos dežės tikrai užema daug vietos ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie, kurie su dėžutėmis, dėžutėse ir laikau, o tuos, kurie pack'ais po 10 pirkti tai taip ir laikau vieną ant kito, atsargiai išimi, atsargiai padedi atgal ir nesibraižo nei kiek. Na, dar kiti yra celofaniniuose arba popieriniuose dėkluose..

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.