narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Šiandien niekaip negaliu prisijungti prie BC2 onlaino. Vis meta taisykles ir lentelę su akaunto registracija. Sutinku su taisyklėm, bandau užregistruoti akauntą, ir tada išmeta errorą, ir vėl viskas iš naujo... WTF?

Pas mane tas pats, tik aš prie BF 1943 negaliu prisijungti, matyt EA serveriai sudurniavo.

Redaguota:

http://twitter.com/OfficialBFBC2

įtariu šį savaitgalį pamirškim Battlefieldo žaidimus.

Redagavo Playeriux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Veikia , viskas veikia .

Tai kaip nuomones ? apie MP ? Neknisa lost , nes yra momentu kai uznervina pvz pilna Recon'u . Jei dar tas modas tai is vis :thumbsup4: . MW2 geresnis ? pakomentuokim .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl visi bando lyginti BC2 su MW2? Aš niekaip nesuvokiu, kaip galima lyginti visiškai skirtingus žaidimus?

BC visai kiti plotai, yra technika, visai kitokio stiliaus kovos ir t.t. Pats žaidimas labiau panašus į kokį Flashpoint'ą (bėda tik, kad Flashpointe MP nekoks ;().

MW2 mažesnis, "uždaresnis", bet dėl to labiau dinamiškas. Daugelis pirpratę prie BC, sako kad MW - "mėsmalė" ;). Na, kad ten greičiau visi "išsišaudo", tai faktas, bet realiai iki "mėsmalės" (Killzone 16vs16 ;) ) jam dar toli.

O šiaip, abu jie (mano manymu) SKIRTINGOSE kategorijose verti 9 iš 10 balų už MP.

Kas liečia konkrečiai BC2, tai MP man tikrai patiko (ko nepasakyčiau apie BC pirmąją dalį). Beabejo yra daug nedidelių minusų, dėl kurių aš neduodu žaidimui 10 balų.

Standartinis režimas: Didžiausiais minusas tas, kad biški trūksta realizmo kulkų pataikymo / mirties atveju (nežinau kaip kitaip pavadinti ;) ). Nu man labai jau nelogiškai atrodo, kai pvz.: šauni su snaiperių į medžio kamieną, ir nuneši medį nafik, arba nuneši pusę medinės namo sienos iš vieno šūvio, bet šaudant į žmogų reikia minimum 2 kulkų (ne headshot'ų) iš to pačio ginklo, kad užvesrtum jį... Labai jau tie "žmonės" gyvibingi... Aišku, galima įsijungti Real modą (apie jį vėliau)... Kill camera - dar vienas "anti realus" navarotas. Ji beabejo padeda prieš visokius camp'erius, padeda pamatyti, kad priešai jau apėjo bazę iš kitos pusės ir pan. Bet tuo sugadintas visas "draivas", kai nežinai kas ir iš kur tave nukalė, kai turi pats atsekti kur gali būti pasislėpęs tas "sukakotas snaiperis" ir pan.

"Realus" režimas: Viskas būtų super, deja jis tinka tik defmatchams... Kaip pastebėjau, kiti režimai visvien žaidžiami kaip TDM ir niekas per daug nesivargina dėl tų dėžių ar vėliavų. Gal dėl to, kad visokie Rush ir CTF nelabai apsieina be radaro... Minusai, kad pvz.: nėra "kryžiuko" ant stacionarių kulkosvaidžių. Juk ant pačio kulkosvaidžio yra metalinis taikiklis, tai kodėl tada negalima su juo taikytis?

Nepaisant visokių "nedadirbimų" (IMHO), MP labai geras. Ypač žaidžiant su draugais ir bendraujant per headsetus. ;)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiskai sutinku . Mano minusas ,kuri pastebejau vaizdziai , tai kad medikai nemato bangeles ka prikelt , tai gali buti ir prieso ir savas lavonas .

Nebent jau taip isijaust reikia ,kad atpazintum , ir seip sunkoka medikaut tokiomis salygomis . ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, dėl medikų pamiršau paminėti. Ta bangelė galėtų būti ryškesnė. O ant Real Mode iš medikų vaistinėlių praktiškai nėra jokios naudos, nes retai būna, kad sužeistų, bet nenušautų :D Taip pat, ant Real visai nėra naudos iš tų snaiperių detektorių, juk radaro tai nėra... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kas nepatinka žaidime tai tik medikų prikeliami žmonės... taip galima vieną kartą, du kartus prikelti tą patį žmogų bet ne po 3 ar 4... padarytų kad max 2 kartus būtų galima prikelti tą patį žmogų ir viskas iki jo kito respawn. O dar vienas šaudo ir už sienos medikas stovi, vieną paguldei, medikas vėl prikėlė ir taip išvien kartojasi kol neapsupi ir mediko nepaguldai...

O taip tai man ten viskas gerai, nesu mėgėjas gilintis į visokias smulkmenas, kurios labai didelės reikšmės neturi. :D

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jai viskas bus gerai, tureciau kokia 10h ir as pasijungti :D O jus kokius headset'tus naudojate? Nusipirkau prie bfbc2 ir officialu ps3 bheadset'a. Tikiuosi veiks ir laikys ilgai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi įsirašiau BF BC2, perėjau SP ir iškilo problemu su MP, nes kaip eini į MP skiltį prašo VIP kodo, kuris "turėtų būti" žaidimo dežutėje(panašiai kaip PC žaidimu kodai kuriuos reikia įrašyti prieš instaliuojant). Bet kadangi mano BF BC2 yra Verbatim versijos prie jos nebuvo pridėta nei dėžutė nei pats kodas :lol:, taigi iš kur man gauti ar "nuckrackintą" ar dar kitaip išlaužtą VIP kodą, žinau sakysit kad "jis tik atrakita AK-47 ir Map Pack", bet be jo taip pat neleidžia žaisti MP nuo 3lvl (arba kitaip rank'o) pats įsitikinau nes negaliu MP lošt. Jei kas susidūrė ir išsprendė šią problemą būsiu dėkingas jei pasidalinsit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis dar ir jums nevejkia store, kad ta koda ivest ir naujus mapus gauti... Nes man tai kodas kazkaip isivede bet store offline visa lajka ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis dar ir jums nevejkia store, kad ta koda ivest ir naujus mapus gauti... Nes man tai kodas kazkaip isivede bet store offline visa lajka ;/

Prie ko čia EA store ir nauji žemėlapiai? Juk jie yra pačiam diske įrašyti, suvedi kodą ir gauni priėjimą prie jų, jų net parsisiųsti nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie ko čia EA store ir nauji žemėlapiai? Juk jie yra pačiam diske įrašyti, suvedi kodą ir gauni priėjimą prie jų, jų net parsisiųsti nereikia.

O ką nors su tuo kodu reikia siūsti iš to store ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu nematai ką tau atrašė? :D

Aš tik mačiau, kad parašė jog tas kodas aktivuoja juos, bet nemačiau, kad parašytų ką su tuo kodu galės siūstis :D . Panagrinėjęs biški BFBC2 dėžutę radau, kad kodas skirtas parsisiūsti ateityje ateinančiams map'ams :D

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniskiame irgi parasyta parsisiusti. Ir dar plus aiskiai uzrasyta "in-game store"

Koda aktivavau kai pirma karta ijungiau gejma. Bet MP Rush mode vis vien tik 5 mapai is kuriu vienas is demo ;/ Kazkaip mazai jei cia aktyvuoti vip mapai

Redagavo autogarsas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Boasting that Battlefield: Bad Company 2 is "on pace to be the top selling title for March 2010," publisher Electronic Arts today revealed that the DICE-developed shooter has sold over 2.3 million copies since hitting North America (March 2) and Europe (March 4).

The company even pointed to the game's various multiplayer issues as a sign of its success. "In the first 48 hours we had such a tremendous rush to multiplayer gameplay that our servers experienced overwhelming demand," said executive producer Karl Magnus Troedsson. "This is a testament to the massive response players have had worldwide for the extraordinary action experienced in the Battlefield sandbox."

However, those issues should now be in the past. "DICE and EA have brought more servers online," he explained. "We now have enough capacity to handle all BFBC2 connections seamlessly and we continue to monitor online play daily."

A variety of other stats on the PC, PlayStation 3 and Xbox 360 title were also provided:

# 81B points have been earned in online multiplayer sessions

# 43M weapons and gadgets have been unlocked in online multiplayer

# Over 6M video views on YouTube

# 2.9M hours have been spent playing online in the last 24 hours alone

# 230K peak-concurrent-users (PCUs)

# Over 44k Twitter fans (most out of any EA title)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.