narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Tai kad mėmės kažkokie čia lošia :) Aš tą heli su tanko MG būčiau numušęs per pirmas 20sec.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kad mėmės kažkokie čia lošia :whistling: Aš tą heli su tanko MG būčiau numušęs per pirmas 20sec.

Iš kur Tu Phu Bajuje, rush'e, būdamas siauraakis, tanką būtum gavęs? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tik dabar pamačiau,kad ten rushas. Gal kitaip ten kažkas, nes aš rusho nelošiu tai ir nežinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pradziai isiaiskink o paskui rasyk (neklaidines zmoniu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

štai dalinu screeną su kurio man pavyko apgauti EA ir gauti VIP.

Nuotrauka

gal kam pavyks gauti VIP. šiaip draugui nepavyko gauti, nes pasakė, kad šitas kodas jau buvo bazėje pažymėtas kaip pakeistas, kitam pavyko, bet CDkey neatsiuntė, o tiesiog rankinių būdų jam padare VIP ir atidarė mapus. Siūlyčiau jei rašote, tada rašyti savo XBL, PSN, arba Steam accountus.

Dar siūlau rašyti kur kas daugiau įtikančio teksto, tarkim: aš pirkau žaidimą iš interneto, viskas gerai bla bla, bet vip neveikia, nuotrauka priede, aš labai noriu žaisti su draugais, bet negaliu, ką man daryti. na it taip toliau :) tik aišku, būtinai pakeiskite paveiksliuko pavadinimą ir bandykite rašyti ne iš .lt galūne turinčius el. paštus, geriau yahoo arba gmail. kam pavyks, rašykite :)

kas jau turi VIP'us, malonėkite nerašyti, tegul gauna žmonės kurie neturi. ir aišku nepiktnaudžiaukite tuo.

O geriau, išviso pirkite originalus ir supportinkite žaidimų leidėjus (kur gi :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusiunciau ta fotke, parase kad bloga ir norint gaut nauja koda reik pasiimt manuala, pasirasyt, prirasyt sios dienos data, nufotkint ir nusiust.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nusiunciau ta fotke, parase kad bloga ir norint gaut nauja koda reik pasiimt manuala, pasirasyt, prirasyt sios dienos data, nufotkint ir nusiust.

LOL :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai gi dar prašys invoice ir dar kitų šudų :D rašyk kad neturi, ir viskas. išviso reikėjo išpradžiu siusti tik laišką be nuotraukos

štai kas draugui atėjo:

- Scan copy of game manual showing the registration code and current date and signature on it.

- Scan copy of purchase invoice.

parašė kad neturi tokių dalykų, turi tik pačio vip lapuką

atrašė:

I apologize for the inconvenience caused to your thus far. I have gone ahead and manually added the vip maps to your account. Now, you can access these maps directly in your game. Please go ahead and confirm the same

nemokate jus meluoti žmonėms :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va parašiau gražia žinute į ea support'ą tai po valandos atsiunte vip kodą, kadangi pirkau naudota žaidimą, tai jau buvo panaudotas kodas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rusu kalba , bet teisybe pasake apie kitus zaidimus :mellow:

Ir komentatorius ziaurus :) su cenzurom varo tolka tak

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gėda, bet nemoku rusų. Gal galima trumpą reziume, apie ką maždaug kalba?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiilgau ir as battlefieldo :mellow: gal kas turit ps3 versija pardavimui ar pamainymui??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rusu kalba , bet teisybe pasake apie kitus zaidimus :)

Ir komentatorius ziaurus :) su cenzurom varo tolka tak

jo reikejo perspet kad jaunesni geriau neziuretu video. cia dar normaliai kalba, o kai pavare jis Bulletstorm ,ten isvis pasipila zodeliai i sekunde 5 keiksmazodziai. beje pagal ji ,tai MP turetu labai nervint. na jei taip visalaik reikia keiktis losiant..tai ka zinau.. :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jaunesni rusiskai nesupranta, tai perspejimas nebutinas :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.