narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Aš viską per hakintą profilį turiu ir lošiu :) Shame on me.
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

As viska per hakint profili turiu ir losiu :) Shame on me.

Ne į temą

aš irgi per profilius vip'ą leisdavau, bet ant usb jau tiek prisikaupė tų accountų, kad nepamenu kuris nuo kokio žaidimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox.com BC2 forume chebra pasiūlė žaisti tik su Smoke&Knife. Tipo su draugais daromas deathmatch'as ir nenaudojami jokie kt. ginklai.

Turėtų būti fun :)

Aišku BC2 skeptikai tuoj puls ironizuoti "COD wannabe" ar pan. (nes ten lyg yra vienos kulkos mode)... bet... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu kaip diena taip naujiena. Lošiau port valdez, dar prieš tai buvau visai iš lempos su tanku heli numušęs, poto dar su C4 tanką sunaikinau priešo, ir bam... išsijungė žaidimas.Tiesiog išsijungė. Nuėjo į dashboardą ir nieko nevyksta. Įsijungiau žaidimą vėl ir rašo man, kad tipo ten bla bla kažkodėl mano skill levelis iš 197 pasidarė 0. Tipo prašom varyk vėl lošt ir užsikelk. Taigi :wtf ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu kaip diena taip naujiena. Lošiau port valdez, dar prieš tai buvau visai iš lempos su tanku heli numušęs, poto dar su C4 tanką sunaikinau priešo, ir bam... išsijungė žaidimas.Tiesiog išsijungė. Nuėjo į dashboardą ir nieko nevyksta. Įsijungiau žaidimą vėl ir rašo man, kad tipo ten bla bla kažkodėl mano skill levelis iš 197 pasidarė 0. Tipo prašom varyk vėl lošt ir užsikelk. Taigi :wtf ?

Na su C4 tanką - OK. Bet kad su tanku skrendantį aparatą - neatleistina. Todėl ir išmetė :D

O jei rimtai: per beveik metus žaidimo, gal tik vieną kartą buvo išmetę į Dashboard'ą. Paprastai išmeta į pagrindinį meniu.

Manau tiesiog nepasisekė Tau ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam vakar neatsiunčiau screeno sorry, EA ne tokie kvaili kaip atrodo :D

pažįstamas vakar parašė, šiandien gavo atsakymą, kad tas cd-key kuris buvo uždėtas ant screeno jau yra jų duomenų bazėje ir pažymėtas kaip pakeistas kitam asmeniui. pa-pam...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buna kartais kad i dashboard ismeta visus kas tam serve losia ,buvo gal 4 kartus , del skill level nekreipk demesio ka ten pradzioj raso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam vakar neatsiunčiau screeno sorry, EA ne tokie kvaili kaip atrodo :)

pažįstamas vakar parašė, šiandien gavo atsakymą, kad tas cd-key kuris buvo uždėtas ant screeno jau yra jų duomenų bazėje ir pažymėtas kaip pakeistas kitam asmeniui. pa-pam...

Taip, su tuo paciu kazi ar iseis ka padaryt, bent jau as ka dariau, tai nusipirkes zaidima, radau youtube sita bairi, su kodu, tai ir nusiunciau, atsiunte kad neduos, tai paskiau is to pacio email nusiunciau su vip kodu (kuris buvo panaudotas praito zaidimo turetojo), pasakiau kad pirkau naudota, kad noriu ten pilno zaidimo ir dave. :) Pirmai buvau sunerimes kad tikrai neduos nes jau karta prasiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

YES!!! Pagaliau :) Frustracijų buvo kaip reikiant su tuo achievement'u :) Parašiau keletą patarimų for noobs like me :) Rašiau kitam forumui... tad neturiu jėgų versti. Niam niam :)

Gal kam pravers.

Finally I did it!!! Today I managed to get remaining 25 kills with a Huey ! :)

F$%€ YOU, DICE!! I've got your achievement :) Give me something new :)

I started with 0.36 kills per minute (few posts above) and ended with 51 kills in 1h57min. And this is 0.44 kills per minute.

My advice to noobs (I'm also noob to say the truth when it comes to piloting the Huey):

1. Do it only in Operations Hastings as attacker. If you start as defender - just quit a game and start again. Phu Bai Alley is not goodfor this achievement (too dark to see enemies.. at least for me).

2. Leave the squad!!!!!!!!! Act alone. If you will have squadmates -they will spawn on you and steal the Huey while you're repairing.

3. Do one circle and if you see smoke - just land far away to fix your gadget. DON'T GO FOR A SECOND CIRCLE WITH SMOKE!!!!

4. Approach from a side. NEVER GO STRAIGHT FORWARD TO ENEMY BASE!! You'll get snipped right away.

5. Choose an engineer class (to be able to fix your gadget). But I think this is pretty obvious.

Good luck!

EDIT: Papildant:

6. Daryti tik rush (rush'e priešai užimti rimtesniais reikalais nei Huey medžiojimu), tik Hardcore (softcore for pussies) ir su spec2: warhead (ar kaip jis vadinasi. na kumštis žodžiu).

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas jau kas, bet tikrai niekad nemaniau, kad džiunglių tematika man kažkada patiks :) Vietnamas tiesiog sužavėjo. Visai kitoks žaidimas. Labai tikroviškas apšvietimas, atmosfera ir šiaip.. Hill 137 mape išvis ten pasaka. Porą kart mane snaiperiai pagavo tiesiog besidairantį aplinkui, nes labai gražiai atrodo degančios kalvos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joo, kaip kokius paukščiukus palesina :D

Ne į temą

Užvakar su tanku per tą patį mačą numušiau tris helius, +1 dar su RPG į uodegą :P Awesome much ?
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi žiauriai patinka šitas žaidimas. Bet jau kažkaip užsiknisau paskutinius Vietnam achievementus rinkdamas. Dar liko keliasdešimt kill'ų ir taip jau tingisi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai dar vis mėgaujuos žaidimu, negalvoju apie achievementus. Kaip nekeista, RPG pasidarė vos ne pagrindinis ginklas ;) Normaliam bc2 RPG naudoju tik tankams naikint, o čia taip smagiai mėsą kapoju su juo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

48 Huey Kill'ai, nei vienos mirties per vieną round'ą :)

Va čia yra lygis! :)

Aišku žaista ant softcore for pussies. HC režime nėra raudonų rodyklių. Tad rezultatas pas jį gal būtų 2x mažesnis. Tačiau vis tiek įspūdinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.