narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Kad BF2 netinka Deathmatchs :DD Dideli mapai = tactic gameplay :)
seip tai jo ,vienintelis map kuriam smagu lost deathmatch tai isla inocentes . Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

seip tai jo ,vienintelis map kuriam smagu lost deathmatch tai isla inocentes .

Nezinau, man tai patinka tas dziunglinis [kur salos fotke] daug zoles ir kito sh sniper rojus, bet ir gyviau kazkaip :)

Ne į temą

ButasJ i draugus priimk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką reiškia, kai pradeda lyg iš niekur nieko pypsėt kažkas arti tavęs, nors nieko nebūna šalia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priešo arba tavo, tavo komandos draugų numestas sensorius. Jei gerai pamenu Sniper jį turi, paspaudus dešinę rodyklę ar kairę nepamenu tiksliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką reiškia, kai pradeda lyg iš niekur nieko pypsėt kažkas arti tavęs, nors nieko nebūna šalia ?

As kiek atkreipiau demesi, tai jis pypsedavo per conquest kai bandydavai flaga uzimt..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kiek atkreipiau demesi, tai jis pypsedavo per conquest kai bandydavai flaga uzimt..

Nee, tada pypsi tik kai prie vėliavos būni. Yra dar kitas pypsėjimas, kuris kaip jau ir Agnusas sakė, gali būt nuo to motion sensoriaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten grinas yra motion sencorius , kuri turi tik RECON klases charakteris,

as dazniausei kai isgirstu ta garsa bandau iskart pats numesti ta sencoriu , aisku jei nenusauna iki to laiko , ir bandau medzioti kad ta sencoriu numeta, nes jei priesas zuma pasidaro , tai jis kaip sakoma nemato ar kas ateina , nes mini map pasislepia kai zuma darai su snaiperiu :P

Bet jei pasirenki hardscore , kai radaru nera ir nerodo is kur tave nusauna , tai tas sencoriu kaip ir nereikalingas , nebent visalaik spausi Starta knopke kad matytum visa zemelapi , tada pades tie sensoriai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastoviai hardcore žaidžiu. Sensorius padeda ir be radaro, nes tada sprendi iš sensoriaus skleidžiamo garso. Jeigu priešas jį būna numetęs sprendi iš to kaip garsiai ar tyliai jis pypsi ir tada jau suki ratais ieškodamas mėsos :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip galima ir pagal garsa, jei su ausinem dar zaidziama tai lengviau mesa galima surast :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar niekaip negaliu suprast sistemos, kaip nusprendžiama kuri komanda laimi. Kartais būna, kad skerdi visus sausai, skaityk į vienus vartus kali, Priešų komandą kalam be gailesčio, bet tik piist raudo pabaigoj, your team lost. Arba būna, kad aš rusas, girdžiu sako" amerikancy atstupajetsa", bet tuo pačiu rodo, kad mūsų bazę bombarduoja ir rašo your team lost. Vuareva krč..

Ir dar klausimas: jei aš išeinu iš žaidimo vidury raundo, ir būnu sukaupęs kažkiek taškų, tai ar tie taškai priskaičiuojami?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar niekaip negaliu suprast sistemos, kaip nusprendžiama kuri komanda laimi. Kartais būna, kad skerdi visus sausai, skaityk į vienus vartus kali, Priešų komandą kalam be gailesčio, bet tik piist raudo pabaigoj, your team lost. Arba būna, kad aš rusas, girdžiu sako" amerikancy atstupajetsa", bet tuo pačiu rodo, kad mūsų bazę bombarduoja ir rašo your team lost. Vuareva krč..

Ir dar klausimas: jei aš išeinu iš žaidimo vidury raundo, ir būnu sukaupęs kažkiek taškų, tai ar tie taškai priskaičiuojami?

Viena ats. žinau, jei vidury raund'o išeini iš žaidimo negauni jokiu taškų, turi būtinai užbaigt round'ą .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deam WON ar LOST. BC2 turi bugą, kuris nėra ištaisytas iki pat dabar. Pasitaiko vieną kartą iš dešimties, kad neteisingai parašo. Neimk į galvą.

Dėl taškų išeinant: taškai nesisumuoja, bet lyg ginklų stats'ai - taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai daug dažniau nei 1 kart iš 10 pasitaiko ta nesąmonė su win/lose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ką, visgi pavyko man apgauti EA ir gauti nemokamą VIP.

Photoshop pagalbos buvo uždėtas jau panaudotas kažkieno VIP kodas ant nuotraukos rastos internete. CDKEY uždėtas ant pic taip, kad 9 iš 10 žmonių net nepagalvojo kad tai muliažas. atsiuntė šiandien naują kodą ir atsiprašė :)

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sveikinimai :)

Dabar galvoju.. ar aš vienintelis už jį sumokėjau 1200MSP ar dar yra bent vienas tai padaręs šitame forume :) :)

Ir antras klausimas: ar man vieninteliam atrodo, kad kažkoks pacanas iš DICE turi būti atleistas už 50 Kills with Huey achievement'o sugalvojimą? :)

Čiotkas žaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.