narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Nuo pat bfbc2 isejimo mane persekiojo viena beda. Palosus keleta minuciu mp, dvd romas nustodavo diska sukes, ir man nebeuzkraudavo ginklu. Lakstai, bet ginklu nera. Irasius zaidima i hdd viskas ok. Strange ass...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo pat bfbc2 isejimo mane persekiojo viena beda. Palosus keleta minuciu mp, dvd romas nustodavo diska sukes, ir man nebeuzkraudavo ginklu. Lakstai, bet ginklu nera. Irasius zaidima i hdd viskas ok. Strange ass...

Ne tau vienam taip, man irgi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as kai org neturiu tai ir nelosiu, bet cia snd pabandziau i flashinta x'a isimest savo profili ir pabandyt palost. nu ir ka... puse valandos nesurado man jokio mach'o, tai cia del to kad as vip kodo neturiu, ar del to kad visi db vietnama losia, nes sakau... biski sux, teko black cocks lost :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as kai org neturiu tai ir nelosiu, bet cia snd pabandziau i flashinta x'a isimest savo profili ir pabandyt palost. nu ir ka... puse valandos nesurado man jokio mach'o, tai cia del to kad as vip kodo neturiu, ar del to kad visi db vietnama losia, nes sakau... biski sux, teko black cocks lost :)

1 draugui ta pati problema vyko, veliau nesiaiskinau ar susitvarke jam tai pat neprijunge prie nieko ir pvz toks variantas: xbl party, pradeda mane jungt prie servo, o jam disconnectas :), vip code nenaudoju dar iki siol. bei vietnamo nezaidziau, tai nezinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad neranda Jums servo tai priežastis viena:

reikia atsiųsti atnaujinimą kuris yra jeigu neklystu ~1,3GB. Be jo napažaisite BC2. Kaip atsiusti atnaujinimą? Įdedi diską, užeini į multiplayer ir tau iššoks langas, jeigu taip neįvyko, tai per dashboardą eini į Games Market, ten randi BF BC2 ir siunti atnaujinimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man niekas neiššoko einant į Multiplayer. Aš tiesiog nuėjau pačiame žaidime į Store (ar kaip ten vadinasi), susiradau atnaujinimą ir paleidau siųstis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, be updeito neras matchu. As turejau siustis 1.64gb updeita,nes kitaip niekad nerasdavo. Dabar veikia viskas. Nenoriu girtis, bet losiu dar tik antra diena bfbc2, bet 60proc zaideju kalu i vienus vartus. Gal cia pingas ar kas, bet kartais atrodo, kad su botais losiu. Statai to neatspindi, bet jauciasi bendrai.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, be updeito neras matchu. As turejau siustis 1.64gb updeita,nes kitaip niekad nerasdavo. Dabar veikia viskas. Nenoriu girtis, bet losiu dar tik antra diena bfbc2, bet 60proc zaideju kalu i vienus vartus. Gal cia pingas ar kas, bet kartais atrodo, kad su botais losiu. Statai to neatspindi, bet jauciasi bendrai.

Haha :) Sveikinu :)

Čia turbūt yra taip todėl, kad visi profai lošia Vietnam'ą arba blogiausiu atveju VIP'inius map'us, o standartiniuose map'uose yra visokie noob'ai ir naujokai. Tai manau yra pats taikliausias paaiškinimas, kodėl Tau atrodo, kad chebra prastai lošia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kuom standartiniai mapai blogi ? Kuom panama canal ar atacama desert mapai blogi ? Ar čia yra taip, kad tipo tiems pro skilled 1337 power gameriams "ne prestižas ir ne lygis lošt tuos pačius mapus, kur naujokai lošia, nors tuos mapus jie labai norėtų palošt" ? :looooooll:

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nevisai taip.

Atmetame tarkime Vietnam'ą, kur tikrai nemažai žaidėjų perėję iš tradicinių map'ų.

Tai lieka paprsti map'ai VS. vip'inius map'us. Tie, kas turi VIP'ą (na tie, kuriems tas žaidimas patinka ir yra investavę į jį; o jei patinka ir investavę, tai natūralu, kad geriau ir žaidžia), jie cyclina pastoviai visus map'us, o pas naujokus ir casual playerius cyclinasi tik 4 ar kiek ten "nemokamų" map'ų. Tai natūralu, kad eilinių žaidėjų nemokamuose map'uose bus daugiau nei VIP'iniuose. O tie eiliniai kaip taisyklė - silpnesni.

Ir ne todėl, kad nelygis ar pan. Tiesiog daugiau visi žaidžia tai, už ką yra sumokėję.

PS: ant Hardcore žaidi? Visi lietuviai (su nedidelėm išimtim) žaidžia tik Hardcore.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir sakiau, lošiu dar tik porą dienų, tad manau dar apseisiu ir be hardcore. Reikia apsiprast su žaidimo mechanika ir apskritai.. O hardcore lošiant, nestinga žaidėjų ? Nes netgi lošiant paprastus core mapus, kartais būna atvejų, kad žaidžiam tarkim 1x2, ar 2x2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir sakiau, lošiu dar tik porą dienų, tad manau dar apseisiu ir be hardcore. Reikia apsiprast su žaidimo mechanika ir apskritai.. O hardcore lošiant, nestinga žaidėjų ? Nes netgi lošiant paprastus core mapus, kartais būna atvejų, kad žaidžiam tarkim 1x2, ar 2x2.

Na aš iš karto pradėjau nuo Hardcore. Kažkaip pakvieti kiti lietuviai ir tik vėliau atradau, kad yra toks softcore. Pabandžiau ir kažkokia nesąmonė pasirodė :) Kill cam'as iš viso kažkokia Tragedija :) Mačiau, kad CoD žaidimuose tai yra. Na man tai atrodo nereikalinga :)

Žaidėjų yra daug. Populiariu metu (vakare ir savaitgaliais) pilni serveriai. Mažiau žaidėjų yra pirmuosiuose map'uose ir paryčiais (pvz pradedant kokią 01:00AM). Tik tais atvejais ir būna tie 1x2, ar 2x2..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man irgi toks jausmas kad loščiau su botais, ir svarbiausia žmonės su aukštais lvl. HS eina kaip iš sviesto, dažnai net nešaudau o tiesiog bėgu paskui žmogų, papjauti, ar išgąsdinti :) gal čia 11 metų cs'o taip paveikė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks pabandyt tą hardcore. Kiek skaičiau vieno mode aprašymą, ten yra squad vs. squad. O nebūna hc conquest pvz ? Nes conquest yra FTW. Tas pats kaip domination and COD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks pabandyt tą hardcore. Kiek skaičiau vieno mode aprašymą, ten yra squad vs. squad. O nebūna hc conquest pvz ? Nes conquest yra FTW. Tas pats kaip domination and COD.

HC yra visiems žaidimų modams ir map'ams. Tiek Rush, tiek Conquest, tiek Squad Deathmatch.

Iš kur ištraukei, kad gali būti kitaip? :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.