narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

sveiki ,tai va uzmaciau siandien toki dalyka bf bc2 vip kodas 4$ ,seip zmogus patikimas atrodo ,tai kas piratai manau tikrai verta nusipirkt, nes pries tai 10 $ pigiausia budavo. Pats kai gausiu pasakysiu ar be problemu.

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki ,tai va uzmaciau siandien toki dalyka bf bc2 vip kodas 4$ ,seip zmogus patikimas atrodo ,tai kas piratai manau tikrai verta nusipirkt, nes pries tai 10 $ pigiausia budavo. Pats kai gausiu pasakysiu ar be problemu.

Na tai čia pigiau grybo šiaip.

Aš mokėjau 1200MSP (neapsikentęs spaudimo ;) ir patyčių, kad vis dar neturiu), kas yra ~41Lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nematai shipina tik i USA..

Redagavo TheDuDe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei neklystu tai Onslaught rėžime negauni XP ir statistika neskaičiuojama ;)

ne negauni xp ir jokiu d/k ratio, yra kaip atskira skirta onslaught scoreboard ir viskas...seip geras modas, bet jau atsibodo kaskaip... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne negauni xp ir jokiu d/k ratio, yra kaip atskira skirta onslaught scoreboard ir viskas...seip geras modas, bet jau atsibodo kaskaip... ;)

O man tai nėra geras. Man tai buvo "one time play" hardcore lygyje. Praėjau -> susirinkau achievement'us -> back to rush. Būtų bendra statistika - tai dar dar OK. Bet dabar... no go.

Nesakau, kad buvo lengva. Sunkiausia vieta (kur daugiausia laiko krušausi) - Isla Inocentes pirma vėliava, kai atskrenda malūnsparnis. Iš karto išguldo visa squad'ą.

Tai jei kas paklaustų, kur leisti pinigus: VIP ar Onslaught. Tai vienareikšmiškai reikia pirkti VIP'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man tai nėra geras. Man tai buvo "one time play" hardcore lygyje. Praėjau -> susirinkau achievement'us -> back to rush. Būtų bendra statistika - tai dar dar OK. Bet dabar... no go.

Nesakau, kad buvo lengva. Sunkiausia vieta (kur daugiausia laiko krušausi) - Isla Inocentes pirma vėliava, kai atskrenda malūnsparnis. Iš karto išguldo visa squad'ą.

Tai jei kas paklaustų, kur leisti pinigus: VIP ar Onslaught. Tai vienareikšmiškai reikia pirkti VIP'ą.

Tiesa.. dar pagalvojau, kad galėtų būti onslaught'as bet ne su AI. Tad būtų 4 prieš 4. Greitas combat'as. Žymiai fainiau spėju būtų. Nuo Rush'o skirtumas būtų tas, kad tik viena vėliava (vietoje 2mcomm'ų) ir 4prieš4. O kai mažiau žaidėjų - galima ir laikui. Tada statistiką į bendrą būtų galima apjunginėti.

PS: kad nereiktų daug skaityti internete: apie ką bus tas Vietnam mode? Campaign'as ar MP? Su AI ar vienas prieš kitus?

PS2: ar 20 demolition'ų achievement'o kažkaip specialiai siekėte ar natūraliai gavot? Per savaitgalį sugebėjau +8 padaryti grynai tik prie to dirbdamas. Žiauriai užknisantis achievement'as. Pats žiauriausias iš visų BC2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va.. šiandien kaip ir baigiau BC2 (visi achievementai išskyrus DLC).

Sunkiausias visam pasauliui yra Demolition Man achievement'as (Online: get 20 demolish kills).

Savo naudotą strategiją (9 kill'ai per 1 dieną) aprašiau čia: http://forums.xbox.com/2/33691820/ShowPost.aspx#33691820 (žr. mano rašytą ilgą tekstą.. jei netyčia nuoroda kaip nors ne ten nuves; tekstas prasideda "99% WORKING STRATEGY").

Išbandykite.. gal padės.

PS: White Pass Rush'ui reikalingas BC2 VIP'as!!!

Sėkmės!!!

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklaust del to Vip codo, kai ji nusiperki atsiuncia koda ar reikia laukt kol atsius i namus? Ebay turiu omeny. Arba is kur jus pirkot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklaust del to Vip codo, kai ji nusiperki atsiuncia koda ar reikia laukt kol atsius i namus? Ebay turiu omeny. Arba is kur jus pirkot?

Pirkau tiesiai iš Marketplace (1200MSP). Nusiperki kaip ir bet kokį eilinį daiktą iš Marketplace. Niekas nebebuvo siunčiama, tik enablintas papildomas turinys. Su sąlyga, kad visokie atnaujinimai jau anksčiau buvo suvažiavę.

Jei iš interneto: gausi el. paštu (arba į Ebay dėžutę) kodą, kuris bus analogiškas visiems kitiems Xbox kodams (5 setai po 5 simbolius atrodo). Eini į žaidimą ar į savo account'ą (Ar net internete) -> Redeem code -> suvedi kodą -> pasileidi žaidimą -> Endžiojini geriausią visų laikų Online šaudyklę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi ta koda per email paraso ,ar tos korteles foto atsiuncia ,nereikia jokiu pastu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar cia man vienam ar ir jums dabar iejus i mp neduoda atsirakintu ginklu ir gadgets, net rank numestas i 1! O iejus i leaderboard viska rodo kaip turi buti....

P.S. Cia vis delto visam pasauly taip...

Redagavo Pa2k3l1s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.