narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Tinka tas vip, taigi atsiputes is ten pirko ir veikia .

Liuks. Jau padariau bid'ą ebėjuje. Tikėkimės greit gausiu tą kodą. O tai atsibodo būti pastoviai išmestam iš chebros.

Gal žinai, ar VIP kodas pirktas iš JAV ebay veiks europiniams gamertag'ams?

Ką duoda nauji skin'ai? Tik tiek, kad kiti Tave mato kitaip atrodantį?

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal žinai, ar VIP kodas pirktas iš JAV ebay veiks europiniams gamertag'ams?

Ką duoda nauji skin'ai? Tik tiek, kad kiti Tave mato kitaip atrodantį?

Na kaip, gal jis taip pat turi tuos regionus, pagal žaidimą. Manau geriau pirk iš UK sellerio ar bent jau paieškok info apie tai google. Ištikro geriausias variantas pirkti VIP kodą už MSP tada nors tikrai žinosi, kad veiks ir viskas bus gerai.

Dėl skinų tai tu visiškai teisus, jie yra tik dėl vaizdo.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

amerikiceikad gautu tuos addonus assault recon medic engineer turio pirkt limoda ir po kamsteliu kodo ieskot jie negali nusipirk uz taskus xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na kaip, gal jis taip pat turi tuos regionus, pagal žaidimą. Manau geriau pirk iš UK sellerio ar bent jau paieškok info apie tai google. Ištikro geriausias variantas pirkti VIP kodą už MSP tada nors tikrai žinosi, kad veiks ir viskas bus gerai.

Dėl skinų tai tu visiškai teisus, jie yra tik dėl vaizdo.

Koks dar MSP :D

Šito negalima nusipirkti už MSP. Jį turi gauti su originaliu DVD disku mano supratimu. O jau turėdamas VIP kodą gali pirkti addonsus už MSP, kurie veiks su tuo VIP'u. Čia bent jau mano toks įsivaizdavimas. Pataisykite, jei klystu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima ir uz MSP :(

Duok nuorodą į xbox.com Marketplace'ą, kur būtų galima už MSP gauti Bad Co.2 VIP kodą. Nes nežinau kitos MS support'inamos vietos, kur būtų galima atsiskaityti MS Point'ais :(

Kalbi apie http://marketplace.xbox.com/en-US/games/of...108a8?cid=SLink? :( Tai nėra VIP kodas.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Koks dar MSP :(

Šito negalima nusipirkti už MSP. Jį turi gauti su originaliu DVD disku mano supratimu. O jau turėdamas VIP kodą gali pirkti addonsus už MSP, kurie veiks su tuo VIP'u. Čia bent jau mano toks įsivaizdavimas. Pataisykite, jei klystu.

1200MPS Battlefleid: Bad Company 2 VIP Code

Nuotrauka

Duok nuorodą į xbox.com Marketplace'ą, kur būtų galima už MSP gauti Bad Co.2 VIP kodą. Nes nežinau kitos MS support'inamos vietos, kur būtų galima atsiskaityti MS Point'ais :(

Kalbi apie http://marketplace.xbox.com/en-US/games/of...108a8?cid=SLink? :(Tai nėra VIP kodas.

O kas tavo manymu tai yra???

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1200MPS Battlefleid: Bad Company 2 VIP Code

Nuotrauka

O kas tavo manymu tai yra???

Tame ir bajeris, kad aš pradedu nieko nebesuprasti :(

Pateiktos nuorodos aprašyme yra parašyta:

IMPORTANT! Before buying this item, please check if you have a valid VIP code included on an insert with your copy of the game.

O tai reiškia, kad, neturint originalaus žaidimo (jį išsinuomavus, second hand, arba turint piratinę kopiją), neturėsi ir to kodo. Tad naudos iš to VIP'o už 1200MSP nebus. Mano supratimu "VIP" ir "VIP code" yra du skirtingi dalykai.

VIP: addonsų rinkinys prieinamas tik VIP'ams.

VIP code: kodas, kurį turint leidžiama pirkti (arba siųstis nemokamai) papildomus tik VIP'ams skirtus addonsus.

Paaiškinkite vienu žodžiu.

Nors kitame šaltinyje radau, kad VIP kodą galima nusipirkti tiesiai iš "in game store".

Kažkoks čia prieštaravimas.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tame ir bajeris, kad aš pradedu nieko nebesuprasti :(

Pateiktos nuorodos aprašyme yra parašyta:

O tai reiškia, kad, neturint originalaus žaidimo (jį išsinuomavus, second hand, arba turint piratinę kopiją), neturėsi ir to kodo. Tad naudos iš to VIP'o už 1200MSP nebus. Mano supratimu "VIP" ir "VIP code" yra du skirtingi dalykai.

VIP: addonsų rinkinys prieinamas tik VIP'ams.

VIP code: kodas, kurį turint leidžiama pirkti (arba siųstis nemokamai) papildomus tik VIP'ams skirtus addonsus.

Paaiškinkite vienu žodžiu.

Nors kitame šaltinyje radau, kad VIP kodą galima nusipirkti tiesiai iš "in game store".

Kažkoks čia prieštaravimas.

Tu gal google vertėju naudojaisi ar ką. Rašoma jog PRIEŠ PERKANT PAŽIŪRĖTI AR PARAŠYTAS ANT DĖŽUTĖS KODAS YRA VEIKIANTIS, nes jei veikiantis tai nusipirks žmogus VIP kodą ir išmes pinigus nes jau tokį turėjo, taip pat kaip ir su cerberus network ant ME2 jo kodas yra žaidimo pakuotėje vieną kart panaudoji ir puf parduodi kitas žmogus jau jei nori perka už 1200MPS.

Ir išvis kokiame šaltinije rašoma kad VIP ant dėžutės ir VIP iš marketplace ne tas pats, hmm turbūt gays.lt....Nežinau kur tu ieškojai, čia jau viskas marketplace paaiškinta jog VIP kodas, paprašyk išversim, ne visi juk Anglų kalbą gerai supranta, bet sakau pasimk iš marketplace už 1200MSP ir nereiks dėl regionų jaudintis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu gal google vertėju naudojaisi ar ką. Rašoma jog PRIEŠ PERKANT PAŽIŪRĖTI AR PARAŠYTAS ANT DĖŽUTĖS KODAS YRA VEIKIANTIS, nes jei veikiantis tai nusipirks žmogus VIP kodą ir išmes pinigus nes jau tokį turėjo, taip pat kaip ir su cerberus network ant ME2 jo kodas yra žaidimo pakuotėje vieną kart panaudoji ir puf parduodi kitas žmogus jau jei nori perka už 1200MPS.

Ir išvis kokiame šaltinije rašoma kad VIP ant dėžutės ir VIP iš marketplace ne tas pats, hmm turbūt gays.lt....Nežinau kur tu ieškojai, čia jau viskas marketplace paaiškinta jog VIP kodas, paprašyk išversim, ne visi juk Anglų kalbą gerai supranta, bet sakau pasimk iš marketplace už 1200MSP ir nereiks dėl regionų jaudintis...

Ačiū už išaiškinimą. Su EN kalba man viskas OK (ačiū už rūpestį, beje). Ir ten NĖRA parašyta "you don't have to buy this item if you have a valid code". Ten parašyta "tiesiog patikrink ar turi valid kodą". O tai įneša neaiškumo. Taip pat marketplace NĖRA parašyta, kad tai yra "VIP code" arba "VIP code replacement". Moku gi skaityti. Jei viskas Tau aišku, tai be emocijų paaiškink ir kitiems, o ne pulk gays.lt prikaišioti.

Bet kokiu atveju bid'ą jau esu padaręs ebėjuje. Jeigu kas outbidins - nusipirksiu už MSP. Jei ne - turėsiu pigesnį amerikietišką. Jei neveiks - parduosiu tame pačiame ebėjuje ir nusipirksiu už MSP.

Topic closed.

EDIT: na ką... vis tik outbidino kažkoks monkey :( Nusipirkau tiesiai iš Marketplace.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už išaiškinimą. Su EN kalba man viskas OK (ačiū už rūpestį, beje). Ir ten NĖRA parašyta "you don't have to buy this item if you have a valid code". Ten parašyta "tiesiog patikrink ar turi valid kodą". O tai įneša neaiškumo. Taip pat marketplace NĖRA parašyta, kad tai yra "VIP code" arba "VIP code replacement". Moku gi skaityti. Jei viskas Tau aišku, tai be emocijų paaiškink ir kitiems, o ne pulk gays.lt prikaišioti.

Bet kokiu atveju bid'ą jau esu padaręs ebėjuje. Jeigu kas outbidins - nusipirksiu už MSP. Jei ne - turėsiu pigesnį amerikietišką. Jei neveiks - parduosiu tame pačiame ebėjuje ir nusipirksiu už MSP.

Topic closed.

Ne į temą

Čia turėjau omenį games.lt nes ten pievas rašo labai dažnai :( aš be emocijų aiškinau tiesiog norėjau pabrėžt kad games.lt gaidžiai :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimukai:

- ar Onslaught'e pastaruoju metu daug žmonių ar ne? Kažkaip vakar pirmą kartą pasijungiau.. tai mano squade vidutiniškai buvom dviese :thumbsup4: Ir tas pats iš tanko neišlipdavo. Tai vėliavos turėdavau vienas eiti.

- ar kur nors skaičiuojasi Onslaught Mode statistika? Į MP statistiką lyg neina. Kalbu apie Online (kaip statverse.com ir pan.).

Kiki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Battlefield Bad Company 2 VIP Map Pack 5 Launches

DICE has released VIP Map Pack 5 for Battlefield: Bad Company 2.

Like previous VIP Map Packs the team has released versions of the current maps for different game modes.

White Pass will make its debut for Rush Mode while Nelson Bay is brought to the Conquest Mode.

Don’t forget you need a VIP code to download the pack for free and if you purchased the game brand new should be able to find it in your case. If you’ve picked up the pre-owned version or have somehow lost the code before registering it, you can pick up a code via the in-game store.

We love Battlefield: Bad Company 2 here in the IncGamers’ office, we just wish DICE would release some brand new maps rather than releasing the current ones for different modes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.