narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Visiems galiu padet su trofejais :) Prisidekit psn: FallenLtu ir parasykit kada tikrai padesiu ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na dbr ir as jau sawo bc2 gawau, taip kad ir mane galit kviest kas pliekiat bc2 iki isnaktu, nes pas manes nuo lt laiko skirtumas 7h... rEVILeraser

Redagavo rEVIL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na dbr ir as jau sawo bc2 gawau, taip kad ir mane galit kviest kas pliekiat bc2 iki isnaktu, nes pas manes nuo lt laiko skirtumas 7h... rEVILeraser

Per 3dienas gavau savo 24h playing online apdovanojima, manau ganetinai daug losiu ^^

P.S. Kazko man vienam tas stat verse lagina su bc2 stats ar cia visiem?

P.S.S. Blm vakar apie 23h pasijungiau i viena serva tai omaigad vos ne visi playeriai ~40lvl. Du buvo 50lvl tai vos isvarai ir own gauni :/

Redagavo TheDuDe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EA has announced a DLC multiplayer expansion pack for Battlefield: Bad Company 2 set in Vietnam. It will be released in winter 2010.

A very short teaser was shown of jungle action set to a Creedence Clearwater Revival tune. The press release confirms that you'll be able to play as either US Marines or North Vietnamese Army.

Meanwhile, Medal of Honor was confirmed for a 12th October release date, and Dead Space 2 will be released on 25th January 2011 (28th in Europe).

A multiplayer beta for Medal of Honor will open on 21st June across all three formats: PS3, Xbox 360 and PC.

A live 24-player multiplayer match was played on stage at EA's press conference. It took place in a tight, close-quarters urban map in the dusty streets of Kabul and looked very reminiscent of Modern Warfare multiplayer.

These and other EA action games will be tied together by a new web loyalty scheme called EA Gun Club. Gun Club will reward gamers for playing EA games with exclusive news, early demo and beta access and in-game items (guns, probably).

A trailer soundtracked by Steve Lee's country song "I like guns" showed games like Battlefield Heroes and Dead Space 2 as well as Bad Company and Medal of Honor.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Noreciau paklausti. Man neiseina tapti Veteran 2 lv , nors turiu BF2 Cd-key orginala ,neprikabina , suvedu gamespy username ir psw ir nieko . Gal kas galite padet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To

Gedasss

Ne į temą

Kiek atsimenu draugelui ir nelabai iseina su bf2142 uzregint kiek bande niekaip neisejo,

Man uzskaite visus BF kiek turiu , bet as nuo pat atsiradimo Veterano puslapi http://veteran.battlefield.com/ vedziau tuos Cd-key, tai man raso kad esu 7lvl Veteranas ,o dabar ten kita sistema pasidare nes kiek skaiciau daukas labai citino ten

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas nors pirks sita Battlefield Bad Company 2 Onslaught Mode $9,99/€8,99/£6,99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai galvoju ko gero imt, onlin`u...nes man sis game dbr favoritas...best of best... :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu manes nekabina tas zaidimas ir viskas....gailiuosi isleistu pinigu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai atsiras norinčių DEMOLITION MAN trofėjų boostint? Nes man gan sunkiai su juo sekas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.