narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

as jau tuoj 5 lvl busiu ,bet jokiu problemu nekilo del to vip neturejimo ,beje kas losiat bfbc2 live kvieskit .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ka , lauksiu kol nukris bent truputi kainos ir pirksiu :D is jusu nuomoniu susidariau gera ispudi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi įsirašiau BF BC2, perėjau SP ir iškilo problemu su MP, nes kaip eini į MP skiltį prašo VIP kodo, kuris "turėtų būti" žaidimo dežutėje(panašiai kaip PC žaidimu kodai kuriuos reikia įrašyti prieš instaliuojant). Bet kadangi mano BF BC2 yra Verbatim versijos prie jos nebuvo pridėta nei dėžutė nei pats kodas :thumbsup4:, taigi iš kur man gauti ar "nuckrackintą" ar dar kitaip išlaužtą VIP kodą, žinau sakysit kad "jis tik atrakita AK-47 ir Map Pack", bet be jo taip pat neleidžia žaisti MP nuo 3lvl (arba kitaip rank'o) pats įsitikinau nes negaliu MP lošt. Jei kas susidūrė ir išsprendė šią problemą būsiu dėkingas jei pasidalinsit.

Kodą galima nusipirkt iš Ebay - kainuoja 10$.

Bet MP galima lošt ir be jo - esu 8 ranko ir viskas gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau labai gerą lentelę su informacija apie ginklus. Parašyti ginklų parametrai skaičiais (žala priklausomai nuo atstumo, šūvių dažnumas, laiko tarpas tarp šūvių ir t.t.) ir net konkrečiai parašyta kiek reikia suvaryti kulkų (priklausomai nuo atstumo: su standartiniais šoviniais, magnum tipo šoviniais, kai priešas su papildoma apsauga) norint paguldyti taikinį.

Manau pravers, ar bent jau bus įdomu, daug kam. ;)

Ne į temą

Nuotrauka

Dar pridedu lentelę su ginklų grafikais ir papildoma info apie atatrankas ir pan.

Ne į temą

Nuotrauka
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, dekui sita lentele tikrai padejo :thumbsup4: .

P.S. kas jau platinas yra gave?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. kas jau platinas yra gave?

Manau jau daug kas yra gavę. Aš savo vakar vakare gavau (pagaliau pasiekiau 22lvl - paskutinis man likęs BC2 trofėjus iki platinos :thumbsup4: ), bet tai pagrinde žaisdamas TDM (už jį žymiai mažiau taškų duoda negu už visokius rush..). O kas žaidžia kitus režimus, jau seniausiai virš 30lvl pakilę :thumbsup4: Sunkiausiai aišku buvo su tais 20 nužudymų sugriaunant namą. Visą dieną su lietuviais vargom, kol gavom tą vieną trofėjų :) Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lengva ta platina nepalyginsi su BC1 kuri truko 9 mėnesius (su pertraukom) o kur per 9 dienas gavai... :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Agnusas,

Nežinia kiek čia reikėtų vargti, kol VIENAS surinktum tuos 20killsų su namais, jei nebūstintume. :thumbsup4: Gal ir ilgiau užtruktų negu BC1.

Bet neskaitant šito trofo, visi likę tai gana lengvi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

20 demolish kills per 9 mėnesius? :thumbsup4: Ten sėkmės reikalas aš prieš tai buvau padaręs 3 kills tai kokia max vienas mėnesis, nors gal ir daugiau tiesiog reikia mortar strike mėtyti bombas arba su tanku namus griauti. :)

Aš BC1 irgi su pagalba rinkau awards. Kiek pajėgiau bandžiau pats, o kiti tokie "kosminiai" tai tik draugai padėjo. Ko jau ko bet vieno awards gyvenime neužmiršiu 5kill within 2 seconds ir be pagalbos gavau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

20 demolish kills per 9 mėnesius? :thumbsup4: Ten sėkmės reikalas aš prieš tai buvau padaręs 3 kills tai kokia max vienas mėnesis, nors gal ir daugiau tiesiog reikia mortar strike mėtyti bombas arba su tanku namus griauti. :)

Aš BC1 irgi su pagalba rinkau awards. Kiek pajėgiau bandžiau pats, o kiti tokie "kosminiai" tai tik draugai padėjo. Ko jau ko bet vieno awards gyvenime neužmiršiu 5kill within 2 seconds ir be pagalbos gavau :)

5kill within 2 seconds

Wtf? Imanoma dar taip? Nebent per mw2 ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na įmanoma jeigu gavau :thumbsup4:Nuotrauka

Beje gavau irgi neįprastai su heliu, nors tikrai nenušoviau 5 kill per 2 sekundes nes vien kol su komandos (kažkokiu užsieniečiu) apsisukom turėjo praeiti tos lemiamos sekundės. :)

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten sėkmės reikalas aš prieš tai buvau padaręs 3 kills tai kokia max vienas mėnesis

Vat būtent, kad sėkmės reikalas. :thumbsup4: Galima gauti tuos 3 killsus su vienu namu, o paskui visą mėnesį vargti, ir neivieno nenukalti.

tiesiog reikia mortar strike mėtyti bombas arba su tanku namus griauti.

:))) Oho koks ekspertas :). Tik dar pamiršai C4, 40mm, malūnsparnius, laivus ir t.t.... :) Šiaip jau, kaip namus griauti, tai manau bet kas žino. Bet reikia sugriauti namą taip, kad priešai neišsilakstytų jam griūnant, o tai įmanoma tik tuo atveju, kai priešas dar visiškas noobas, arba žaidžia BC be garso ir be dualshock'o :). + tiek šaudant su tanku, tiek mėtant mortyras, galima užmušti priešą dar nespėjus sugriauti namo.

Žodžiu šitas trofas tikrai nėra toks jau lengvas, kaip gali pasirodyti tiems, kas gavo jį boostinimo pagalba... :)

Visiems kas nori BC2 platinos, patariu susirasti bendraminčių ir kartu padaryti šitą trofą, nes vieni vargsit tikrai laaabai ilgai (nebent jau žiauriai jums seksis, bet gal tada geriau eikit į kazino, o ne BC2 malkit.. :);) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.