narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

blyn nzn nzn sclaman kuo skundziaus tai open worldo mazumu del limito sutinku, teksturos kad nesulimpa vietom (UWV mapai kalti patingejo patraukinet), ir kad neperdidziausia rezoliucija tai jo, bet kad mob'ai nespawnina tai nzn, as sededavau ant kalniuko jie man vaiksciodavo bazej kaldavau is snaipo ir negyvi jie, is automato jie manes niekad nepadare is toli, is arti su shotgun tai suprantu. na nzn tiesiog siaip neblogas tikrai game ir man patiko ;] bet labai erzino kad jie negalejo reitingo uzloadinus geima pozicijos normaliai nsutatyt tai matos is virsaus ir kaires 1px tarpas ;DDD bet cia nzn ar pal versijoj taip bebuvo, NTSC tai turejo toki nesusipratima ;]

hmm...na tokiu sposu su pal kaip ir nepastebejau..siaip del teksturu turiu omeny del ju rezos,del to kaip atrodo kai is arti paziurai,kvadratai o ne teksturos... :thumbsup4: ...nu jei jau gali ieit i visus pastatus kuriu tikrai nera labai daug,tai kodel jie turi lievai atrodyt is vidaus? nzn...kai ka labai graziai atrodo,kai kas nekaip...siaip bendra atmosfera zaidimo gfera,todel losiu antra karta kampanija vel... :P gaila tik kad yra checkpointai,galetu nebut..ir galetu duot daugiau su transportu pralekt,bet manau kadangi dave mazai laisves tai todel ir neduoda transporto..logiska :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hmm...na tokiu sposu su pal kaip ir nepastebejau..siaip del teksturu turiu omeny del ju rezos,del to kaip atrodo kai is arti paziurai,kvadratai o ne teksturos... :thumbsup4: ...nu jei jau gali ieit i visus pastatus kuriu tikrai nera labai daug,tai kodel jie turi lievai atrodyt is vidaus? nzn...kai ka labai graziai atrodo,kai kas nekaip...siaip bendra atmosfera zaidimo gfera,todel losiu antra karta kampanija vel... :P gaila tik kad yra checkpointai,galetu nebut..ir galetu duot daugiau su transportu pralekt,bet manau kadangi dave mazai laisves tai todel ir neduoda transporto..logiska :)

na del checku tai dziaugiuos, nes tikrai ne ant easy loshiau ;D tai pagelbejo vietom nesikundziu, o rez tai visada taip, ir ta antialiasingo nebuvimas x'e kartais suxina, ff 13 comparisona ziurejau krc skirtumas rezoliucija vos mazesne boxo ir antialiasingas kaip kalbejau ant plauku ten ypac kur transpatern texturos,,, tai cia irgi tas pats ;DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau, man asmeniskai tai isvis dzin tos texturos ar ten tie kvadratai, ir tas single player , as ji pirkau tik del online , ir garso kokybes, nes as kaip ir esu BF fanas

O del killzone 2 tai ner ka ligint visdelto ten buvo PS3 exsliuzivas o cia multi platforminis

O seip cia butent yra BF stailas Dice o ne kokiu IW ar Guerrilla Games ar ten kokie Ubisoft

As manau man isai zimei geresnis negu pirmas BFBC

Jus galit man irodenet kad levas bus as vistiek sakisiu kad geras man isai , bet aisku cia jusu nuomone , o mano nuomone tai butu visai kita

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šito žaidimo esmė yra MP, o SP toks kaip bonusas iš tikro. O ne atvirkščiai, kaip būna daugelyje kitų žaidimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pats bus ir su Medal of Honor kaip sake MP pagrindas bus, kaip ir su BF irgi MP pagrindas

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras game tikrai, MP lošiau beta versijoj, pilnoj dar nespėjau bet SP tai super, BF patinka vien dėl to jog reaguoja visa aplinka o ne tai kaip COD mesi granatą tai juoda demė ant žemės :D, vienu žodžiu patiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pats bus ir su Medal of Honor kaip sake MP pagrindas bus, kaip ir su BF irgi MP pagrindas

na bet jie tikrai reklamavo SP si karta,ir jis sakyciau kad tikrai geras.tik ..pirmoj dali buvo daugiau laisves cia faktas ir daugiau transporto panaudojimo,tai kazkaip keista kodel antra dalis nera geresne ta linkme.o sukurti zaidima tik MP yra labai paprasta ir nereikia daug pastangu ,ta irodo BF 1943 puikiausiai. tikrai nereikia isleist tiek pinigu jei nori gero MP zaidimo,jokiu cutscenu,jokiu daug dialogu ir pan dalyku,MP viskas labai paprasta.ir visko uztenka labai nedaug.davei ginklus ir tiek,dziaukites,man paciam labai patiko BF 1943 MP palost.o sita emiau del SP aisku.

nesu nusivyles,bet nematau ir nieko tokio WAU taip pat..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aisku as dar iki sios dienos net nebuvau pasileides SP, bet pas draugeli ant PC zaidziau biskiuka, bet kad transportu priemoniu mazai buvo tai jau jo, ir kad laisves maziau ,bet isdalies cia nebeda yra man, pirmam daugiau buvo ,bet aisku cia vel atsitrenkem i siena , paimam visus BF tai visi yra MP tai kaip ir jiems labiau aktuolu MP daryt negu SP ,aisku smagu kad yra ir SP,

Man labiausei patiko ant sito BF tai Squad DM , 4 team ir kekvienas team uz save ,negu ant MW2 4vs4 (draugelis paskolino Steam ACC)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o sukurti zaidima tik MP yra labai paprasta ir nereikia daug pastangu ,ta irodo BF 1943 puikiausiai. tikrai nereikia isleist tiek pinigu jei nori gero MP zaidimo

Drįsčiau paprieštarauti. Dėl MP tu išsakei savo nuomonę, aš išsakysiu savo. (nelabai supratau prie ko čia BF 1943)

Bet kokį MP padaryti tikrai yra labai paprasta. Lygiai kaip ir bet kokį SP. Darant gerą MP, visą esmę sudaro balansas. O subalansuoti visas klases, ginklus, kitą įrangą, žemėlapius yra MILŽINIŠKAS darbas. Tiesiog į MP per daug nesigilinantis žaidėjas to nemato. Taip pat, balansuojant darbą atlieka ne aktoriai, scenaristai ar animatoriai, todėl ir ne akimis tas balansas matomas.

Kitaip sakant, gerą SP padaryti yra labiau "meninis" dalykas, o gerą MP - "technininis". Tu gal vertini labiau tą meninę dalį, o aš techninę (gal todėl, kad aš programuotojas :D).

Pagrįsdamas "milžiniškas darbas" dalį, noriu pasakyti, kad tokių žaidimų kaip pvz. Warcraft 3 dar ir dabar išleidžiami patchai, kurie pagrinde ne taiso kažkokius bug'us, o balansuoja MP. Kartu Starcraft 2 išleidimą stabdo ne SP, o MP, ir jame MP padaryti kainuoja/-avo daug daugiau nei SP. O SC2 bus tikrai itin didelis hitas.

Taigi aš manau, kad padaryti gerą MP, kainuoja tikrai nepigiau, nei gerą SP. Bet kadangi nei tu, nei aš neturime konkrečių skaičių, tai lieka tik mūsų spėlionėmis.

P.S. Aš esu labai labai išrankus, rinkdamasis MP. Seniau buvau pasinešęs į "competetive gaming - esport". Gal todėl aš daug labiau vertinu gerą MP nei tu.

Redagavo fLn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas losiat Live si zaidima parasykit savo nick i pm susisieksim , palosim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Drįsčiau paprieštarauti. Dėl MP tu išsakei savo nuomonę, aš išsakysiu savo. (nelabai supratau prie ko čia BF 1943)

Bet kokį MP padaryti tikrai yra labai paprasta. Lygiai kaip ir bet kokį SP. Darant gerą MP, visą esmę sudaro balansas. O subalansuoti visas klases, ginklus, kitą įrangą, žemėlapius yra MILŽINIŠKAS darbas. Tiesiog į MP per daug nesigilinantis žaidėjas to nemato. Taip pat, balansuojant darbą atlieka ne aktoriai, scenaristai ar animatoriai, todėl ir ne akimis tas balansas matomas.

Kitaip sakant, gerą SP padaryti yra labiau "meninis" dalykas, o gerą MP - "technininis". Tu gal vertini labiau tą meninę dalį, o aš techninę (gal todėl, kad aš programuotojas :)).

Pagrįsdamas "milžiniškas darbas" dalį, noriu pasakyti, kad tokių žaidimų kaip pvz. Warcraft 3 dar ir dabar išleidžiami patchai, kurie pagrinde ne taiso kažkokius bug'us, o balansuoja MP. Kartu Starcraft 2 išleidimą stabdo ne SP, o MP, ir jame MP padaryti kainuoja/-avo daug daugiau nei SP. O SC2 bus tikrai itin didelis hitas.

Taigi aš manau, kad padaryti gerą MP, kainuoja tikrai nepigiau, nei gerą SP. Bet kadangi nei tu, nei aš neturime konkrečių skaičių, tai lieka tik mūsų spėlionėmis.

P.S. Aš esu labai labai išrankus, rinkdamasis MP. Seniau buvau pasinešęs į "competetive gaming - esport". Gal todėl aš daug labiau vertinu gerą MP nei tu.

siaip as isvis nevertinu MP,todels isleisti n milijonus $ kad sukurti 5-6 val SP zaidima kurio niekas neprisimins manau nelabai kam apsimoketu.MP vaziuoja tik del bapkiu,ir zaidimai kuriami ne tokie kokie galetu buti ant next gen,o tokie kokius liaudis perka kaip bebutu gaila.

o siaip zaidimas idomus ,antra karta losiu ant hard ir jokio sudetingumo kazkaip nematau per daug ,tas gerai,priesingai nei MW2 buvo ant sunkiausio kur neimanoma kai kuriu vietu pereit,sitas labai idomiai losiasi,tik na galetu buti kokia 10x ilgesnis SP.

dar vienas dalykas ,dabar palyginsiu su pirma dalim. tikka perejau antra karta ant hard,ir uzsidejau per nauja lost BC1 . ant hard irgi. pirma misija. hmm ..teskturos geresnes.aplinkos graziau atrodo.medine sina turi realiai medzio teksturas,plytos irgi ne taip tragiskai kaip naujam zaidime atrodo. per pirmas kelias misijas isvazinejau net 4 transporto piremonem.vanduo mano manymu ir tai graziau atrodo ir tai kas yra po vandeniu.

saudyt kazkaip idomiau. ir kas svarbiausia kad tu neisgyji vien nuo stovejimo.o reikia susivaryt ta doze kad gautum adrenalino.tas tai buvo tikrai idomu.antroj dali to nera isvis.pasveiksti nuo stovejimo.kazkaip kvaila. medziai su geru ginklu skinasi daug geriau pirmoj dali nei naujoj,ismeginau.taigi daugiau ivairoves,daugiau laisves pirmoj dali buvo ir didesnis demesys buvo teksturom,kazkaip jos tamsiau atrode ,ir tas buvo tikrai gerai.man net ginklai smagiau atrodo.o kad pastatai nevirsta ,bet uztai beveik visas sienas gali isnest "k jebieniaj materi" .ir smagu kad preisai daugiau slepiasi pastatuose.

nzn po antro dalies man pirma dalis zaidziasi dabar smagiau nei bet kada anksciau. ir atrodo graziau bent jau lyginant x360 versijas.ir tas pastao sienu isnesimas cia smagesnis.ypac kai viduj priesas buna.

antra dali manau kure tik del MP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taigi, dėl lietuvių susirinkimo pažaisti BFBC2 kartu. Geriausia turbūt pakurti naują temą, kur visi rašytų savo psn vardą ir ar turi mikrofoną. Tačiau kurioje skiltyje?

didesnis demesys buvo teksturom,kazkaip jos tamsiau atrode ,ir tas buvo tikrai gerai

taigi nustatymuose galima tamsintis :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Sp neblogas , MP neblogas viskas 4/5 (dar galevojau 3 ar 4 ,nu uz efektus :( . Yra daug minusu . zaisdamas Hardcore , nepalosi normaliai uz medika ! didelis minusas, nes reikia atsiversti pilna mapa ir pamatyti kas negyvas, ir priedu neatskirsi kur prieso lavonas , kur tavo , pagal ta bangele . Nebent zn uz ka losi , bet ir per toki veiksma dideli , sunku susigaudyt , antra - labai daug mapu yra tusciais plotais . IS vis BFBC2 Dominuoja snaipai , daugiau praktiskai uz kitus sunkiau lost , cia vel yra taktika , reikia daugiau selinti , tyxinti . didelis minusas hardcore modu losiant , isesi i vehicle ir su mini gunu saudant nera taikinio , kai kam sunku ,kai kam ne . Man is dalies sunku . Hardcore turi tik 1 pliusa, kai nudeda nemato kas , tai yra viena is didesniu taktiniu bruozu . O ne hardcore daug snipint negalesi :( as praktiskai losiu ant hardcore , nes labai buvau bf2 megejas , bet bf2 man ir liko viena is geriausiu shaudykliu , tikekimes gal kada bus ir bf3 , gal ir ant consoliu .

Yra ,yra xebryte minusu sokiu tokiu , kas sutinkat pakomentuokit , kas ne taipat . Aciu uz demesy :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkes as is shopto bfbc2. Gavau kita diena 10h londono laiku (atostogu savaite isvaziavau), isardziau dezute ziuriu tas praplestas yra silofanas ipakavimo, FFXIII nepraplestas buvo kaip ir visu mano pirktu games'u. Kadangi ps3 neturiu vip code ar veikia isbandyt negaliu, tai ant knygutes ea acc regint noriu ir raso, kad tas numeris jau priregistruotas... Nusivyliau isvis shopto.net . Nu nieko sekmadieni galesim MP pliekti.

P.S. gal kam buvo taip kaip man?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien niekaip negaliu prisijungti prie BC2 onlaino. Vis meta taisykles ir lentelę su akaunto registracija. Sutinku su taisyklėm, bandau užregistruoti akauntą, ir tada išmeta errorą, ir vėl viskas iš naujo... WTF?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.