narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Nerealus zaidimas. Puiki saudykle, viskas sprogineja, griuna

Ar jau pilna isbandei? Pirmo SP mane biski savo monotiniskumu nuvyle, ziuresim kaip su sita bus :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Net nzn ,nes ta Demo man prastesne buvo tai labai mazai ir zaidziau, susipazinau su nauju zemelapiu ir gerai man buvo, geriau buvo BETA zimiai daugiau atsidengti buvo galima :)

Bet neperdaugiausei liko tik 8 dienos iki isleidimo, ir galesim grajinti toliau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai ir shopto irgi + uz siuntima reikia sumoketi 4gbp tai irgi gaunasi 39

Na 39 o iš game.co.uk 39.99 tik žaidimas be siuntimo, siuntimas dar 2.50 tai jau gaunasi 42.50

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas tikrai geras, misijos nera nuobodzios. Namai puikiai griuna. Tik masinu valdymas nelabai koks. Bet su jom ne taip ir daznai vazineji. Vertinciau tarp 8,5 ir 9

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm o kas būtent su jomis blogai? Aš kaip tik prieštaraučiau nes ant BC1 mašinų valdymas kaip laivas toks plaukiojantis, bent man o ant BC2 jis toks stabilus ir neslidinėja kaip pasuki į šoną :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm o kas būtent su jomis blogai? Aš kaip tik prieštaraučiau nes ant BC1 mašinų valdymas kaip laivas toks plaukiojantis, bent man o ant BC2 jis toks stabilus ir neslidinėja kaip pasuki į šoną :)

Labai greit jos sustoja, ir netikroviskos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai labai ispudingi oro efektai,kazko primena Far Cry 2,hmm senai laukiau kada daugiau idomesniu fps prades naudot oro efektus.bent jau man tokie dalykai kaip fizika bei oro efektai,dar paros kaita zaidimuose daug svarbiau nei teksturu detaliskumas ar kiti blizguciai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

karoce jau taskau :mad: sian isirasiau INSANE PEOPLE nzn man uz mw2 pirma ispudy tikrai geresni paliko, aplinkos tikrai grazesnes, detalumas didesnis teksturu, lightingas geresnis, na ka laukit pal versijos ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau ka ka bet jau vien BF saundai yra tikrai gerai padaryta ,dar taip nemates kitose zaidimose

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ryt arba poryt tai manau jau bus , o gal net siandien
Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.