narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

A neišmetinėja jūsų iš žaidimo ? Mane kas 2 - 5 minutes. Galvoju ,kad čia gali būt pas juos blogai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pažiūrėk Internet Network Connection koks yra tavo NAT. Jeigu 3 tai gali būti dėl jo kaltės kad išmetinėja, nes mane ant Midnight club LA vis išmetinėdavo dėl šito skaičiaus, bet susitvarkiau routur'į pasidariau NAT 2 ir problemos išsisprendė. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NAT 2 pas mane . Viskas su**kta. Nusimines ju darbu . 1943 tas pats išmetinėjimas buvo . routeris mano geras ,ne grabas . viskas užstatyta automatical . Vistiek 2 - 4 minutes palošus vis mane meta. :D . Gal dar kas kokių patarimų turit ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žmonės , ar bus skirtumas Onlaine ant Ps3 Bad company 2 Limited edition ir tiesiog battlefield bad company 2 . Abu gales lošti? Ar tie kas isigys limited edition galės žaist tik su limited edition ? Nes shopto.net akcija be limited edition nors ten neparašyta 35 svarai, buvo 38 , o Game.co.uk 40 limited .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Limited edition gausi koda su kuriuo galesi atsidengt kelis ginklus iskarto, kai su paprastu reiktu papluset kol atsirakinis, visa kita tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebus jokio tik jei imsi limited turesi mandresne dezute ar dar kokia papildoma knygute dades

Redagavo narkata
Jei nzn tiksliai tai geriau patilek nes kita kart busi nubaustas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebus jokio tik jei imsi limited turesi mandresne dezute ar dar kokia papildoma knygute dades

Papasakok babutei kad nebus (nebent oficeliai tai pranesta kad negausym) ir nebalamutink zmoniu :nunchuks: Aiskei parasyta ka gausi kai pirksi limited ,Seip jei dar esi uzsiregines BF veterans is kart gausi dar viena ginkla musketa su durklu , nes ant Demo matesis ginklas ir buvo parasyta gauna veteranai ta ginkla

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nesuprantu ,kam reikia pirkt su atidengtais keliais ginklais , del stimulo ? pfff. Mano nuomone geriau paprasta pasimt ir lost sau isisiepes ,kol atidenginesi .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man asmeniskai neblogai butu pradziai gaut kelis dalikelius o ipac tankams priedu ,aisku labai geras dalikas tas kur pazimi Vazuojancius transporto priemones , nes kiek atsimenu ant betos ji atidengia tik nuo 11lvl ,as manau apsimoka pirkt bf bc2 limited versija mazai kuom skires nuo paprastos ~3-5svarai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man asmeniskai neblogai butu pradziai gaut kelis dalikelius o ipac tankams priedu ,aisku labai geras dalikas tas kur pazimi Vazuojancius transporto priemones , nes kiek atsimenu ant betos ji atidengia tik nuo 11lvl ,as manau apsimoka pirkt bf bc2 limited versija mazai kuom skires nuo paprastos ~3-5svarai

Primas žaidimas, kurį pirkau ant PS, yra Battlefield Bad Company 2 Limited Edition. Tikrai nesigailiu, kai demo žaidžiau, o dar labiau laukiu išleidimo datos :nunchuks:

Ne į temą

Gal kas nori KillZone2 keisti į Battlefield Bad Company? :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.