narkata

Battlefield: Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Na man taiop pat patiko pirma dalis :) komiskumas ir seip sprogimai :) na istori kodel kaip holivudo nelabai primena man biciukai auksa mdzioja kuri rado ir tiek :) na man patiko :) o treileris ir toks neblogas sakyciau :) na tikekimes geras bus :P :P

Redagavo slaptas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirma dalis tikrai buvo idomu ir komiska, tik kazkodel man pritruko misiju... ;/

Ne į temą

Man atrodo, kad bf bad company rusus igarsino comedy club nariai, nes labai panasus balsas...

Tikiuosi 2 dalis bus dar idomesne, nei pirmoji ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siame geime pastatai bus visiskai sunaikinami, ne dalinai kaip tai buvo pirmoje dalyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nežinau nežinau... Kažkaip manęs nežavi veiksmas sniegynuose. Ir dar maža to, kad BC2 po sniegą braidyt reikės, tai dar ir Modern Warfare 2 (kurio, bent jau aš laukiu labiau nei BC2) atrodo teks "sniegu mėtytis"... :D Nors gal ir įdomu bus....

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oj laukiam! Pirma dalys labai patiko, tikiuos sita dar labiau patiks, tuo labiau, kad pasijungiau neta!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai labai noreciau kad padarytu sp su botais, ta prasme kaip ant battlefield 2, o ne tik online :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grazu dabar ziuret kai bus galima pastata suliginti su zeme

Ir pats pirmasis Battlefield kuris tures kraujo zaidime ,nes keik as zaides, tai niekur nebuvo kraujo <_<

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siek tiek gameplay is nesenai praeusio Comic-Con

o del visisko pastatu sunaikinimo tai manyciau kad ta turesim,nes BF 1943 jau ta turi,o jis naudoja ta pati varikli kaip ir ir BC

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na BC jau turejo toki suki,kad priesai nepasisleps uz jokiu sienu,ir nors ir pirmam BC nebuvo visiskai galima sunaikint pastatu bet buvo galima sunaikint tiek kad tikrai ten nelieka uz ko sleptis,o antra dalis tures toki destrukcijos lygi kaip ir Battlefield 1943,tik aisku cia bus didiesni,daugiau pastatu ir transporto,taigi laukia vel geri laikai,kai sienos nepades presam isgyventi,tame buvo labai geras dalykas butent losiant toki zaidima,svarbiausia rast pakankamai galinga ginkla viskam griauti :help: bet aisku zaidime ne tik viska griausim

is kitos puses tai tik patobulintas BC zaidimas,ir jei pirmas inese tikrai sviezia banga i tokiu zaidimu jura,tai sitas nebus toks revoliucinis,bet tai nera blogai,svarbu idomus ir realistiskas istorijs pasakojimas,ir geri veikeju dialogai.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1:07 tvoju mat,tank !! :)

krc dar tokio bd2 nebuvau mates, atrodo kad bus dar linksmiau negu pirmoj dali :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.