MistaKisas

del live

Rekomenduojami pranešimai

Tai daryk, kad tau tipo 20 metų. Problemos nebėr.

Tai padaryciau,bet kai registruojiesiu man is karto ismesta mano gimimo data ir neina pakeist :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai padaryciau,bet kai registruojiesiu man is karto ismesta mano gimimo data ir neina pakeist :/

tai kazkur ja ivedes busi kad automatiskai randa ja. pereik nustatymus gal rasi ir pakeisi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jus kuretes is mygamercard.com ar xbox.com?

tai tu per pati xboxa kurkis acc. as nesuprantu ko tu klausi dar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenorejau kurt naujos gijos vien del to, kad paklausciau, tad nutariau parasyt cia. O mano klausimas toks: kai nusiperki xbox live gold naryste, ji priskiriama tik vienam acc ar visai konsolei? isanksto dekui uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenorejau kurt naujos gijos vien del to, kad paklausciau, tad nutariau parasyt cia. O mano klausimas toks: kai nusiperki xbox live gold naryste, ji priskiriama tik vienam acc ar visai konsolei? isanksto dekui uz atsakymus.

tik vienam profiliui, kitam profiliui toje pacioje konsoleje reikes pirkt atskita Gold.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei turi du pultus tai kaikuriuos zaidus gali zaist ant vieno profilio, pvz.: L4d, Halo 3. Halo net su 4 pultais gali lost. Tik prijungi juos kaip Gest( Ar kaip ten dabar neatsimenu) ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei turi du pultus tai kaikuriuos zaidus gali zaist ant vieno profilio, pvz.: L4d, Halo 3. Halo net su 4 pultais gali lost. Tik prijungi juos kaip Gest( Ar kaip ten dabar neatsimenu) ir viskas.

bet Live zaidziant Guest'u tai nepridesi man atrodo. Tik losiant privat mach'us gali naudot kitus joystikus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet Live zaidziant Guest'u tai nepridesi man atrodo. Tik losiant privat mach'us gali naudot kitus joystikus.

Kazkodel losiant Halo 3 Matchmaking (ne privat) buna zaidejai su guestais ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niftiem tu cia man atrodo.. i live su tokiu guestu neiseisi bet pvz su dviem profiliais turinciais gold tai lengvai

bandziau su draugu kartu, o jei losi per system link tai gali visa chebra susikviest... per COD5 eina keturiese ant vieno xbx pvz. ant gears dviese

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei vienas profilis turi golda, tai pajungus antra pulta, prilogini ji kaip Guesta, ir gali zaist l4d kiek tik nori. Gow2 tikrai negalima, Halo 3 gali kad ir keturiese zaist, maciau karta... O L4d Daugkart pats bandziau.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.