Rolazz

Dead Rising 2

Rekomenduojami pranešimai

Is LM'o zymiai greiciau + israrintas ir jau 57% :D Po poros PS3 zaidimu per daug ratio numusiau , tai tenka kitas trackais naudotis <_<

Ne į temą

Nu supranti, man reikia ratio keltis nes neseniai per FreeReg ten uzsiregistravau, tai reik laukti nauju torrentu, kad butu man naudinga + galeciau ratio pasikelt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

O tame dead rising 2 yra koks story mode, ar tiesiog tave ismeta kazkur, ir turi visus is eiles pjaustyt?

Taip yra. Dead Rising 1 irgi buvo istorija gi. Turejai issiaiskint delko viskas taip vyksta. O Dead Rising 2 manau tures dar geresne istorija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pazaidziau siek tiek tai galiu pasakyti, kad neblogas. Istorija yra LAABAI panasi kai kuriom detalem i Dead Rising, bet per daug nepasakosiu, kas zais patys pamatysit. Ko tikejausi tai kad padarys checkpoint funkcija ir nebus Time Limit, bet deje. Nors vienas dalykas man patiko tai, kad dabar seivindamas gali pasirinkti 3 slot'us tai kiekviena karta gali seivint i atskira, kad nebutu kaip pvz. man pirmoje dalyje. Reikejo atnest kazkokius vaistus ir nespejau, tiesiog pritruko laiko, tai teko visa zaidima pradet is naujo. Dar gerai, kad patobulino aiming sistema, dabar daug patogiau taikytis ir gali judeti besitaikant. Dar zinoma geriausias zaidimo patobulinimas yra Combine sistema.

Nu vnz. kolkas zaidimo ispudis geras, neskaitant keliu dalyku. Ziuresim kaip toliau bus. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su seivais tai tikrai sucks kad nera checkpointu, labai daug loadingu, jokiu animaciju kai keiciasi ginklas kaip per koki gta 3. Per ne cutscenes dialogai vyksta kaip kokiam rpg, turiu omeny pasako koki pora zodziu intarpa ir poto viskas tekstu eina. Kas labiausiai nervuoja tai kad nuo pat pradziu esi priristas prie laiko. Cia tokius vienus pirmu minusu mano pastebetu pasakiau, jau net numanau kaip sitas zaidimas mane nervuos su misiju kartojimais ir ilgais loadingais :(

Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Losiau ilgokai (kokias 5h). Esu dar tik Case 3, bet nuo Case 2 kazkur pilna bugu islindo. Nezinau ar cia relyzas blogas ar pacio game bug'ai. Puse ginklu kartais neleidzia pasiimt, isvis turi lakstyt be nieko kol leidzia vel pasiimt, dingsta ginklu garsai kokiai minutei, kitu zmoniu nesimato (buna nematomi) ir dar kai pasirodo loading screen taip ir neuzkrauna turi isjungt ir vel ijungt zaidima. Bet neskaitant bugu tai man tikrai geras zaidimas.

Redagavo MadenX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saugojimo sistema tai labai labai bloga.Taip pat kaip minejo nemazai ilgu loadingu,tai biski uzknisa.O seip pats zaidimas nelabai kabina,bent kol kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku, žaidimas nuobodus... toks jausmas kad kūrėjai buvo svečiuose pas mus ir užsuko į gariūnus, pagal tą modeli ir sukūrė žaidimą.

o jei rimtai, tai žaidžiant man jaučiasi kažkoks deficitas su humorų - pagrindinis herojus CHUCK'as (!!!) kažkoks medinis, be jausmu (trūksta tik kaubojų skrybėles ant galvos), kažkaip keistai išlaikytos proporcijos kai tu su gitarą išmušinėji zombiams dantys atrodo viskas rimtai. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va taip jau yra su jumis zmones :D Visa laik sakot, kad zaidimai siais laikais per lengvi, isleidzia sunku zaidima ir jus sakot, kad jis per sunkus :D siaip reikia priprast prie jo, kai losiau pirma dead rising, man jis taip pat pasirode kazkoks per sunkus ir kvailas, bet isizaidus ir supratus visa prasme pasidare idomu. Kurejai specialiai padare taip, kad jus vis isnaujo turetumet lost story, pasikeli LVL ir pradedi zaidima is naujo zinodamas kas kur ir kaip bus, perejus pagrindini moda atsirakinsit kitu, kur bus dar idomiau zaist ;) Beje, story nera labai ilgas, manau visa imanoma per kokias 3h pereit, nesustojus ir nenaikinant zombiu zinoma ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprantu yra kazkokia parduotuve kur galima to zombrex nusipirkti,taip?Bet mape kazkaip lyg ir nepzymeta,ar as neatidziai ziurau ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprantu yra kazkokia parduotuve kur galima to zombrex nusipirkti,taip?Bet mape kazkaip lyg ir nepzymeta,ar as neatidziai ziurau ?

ten yra vaistinė, šiaip pačioje žaidimo pradžioje turėjai link ten nukeliauti, strėle virš galvos rodys kur bėgti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Of the record pristatymas :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.