grimmin

Garsas

Rekomenduojami pranešimai

Laba diena.

Man ziauriai nepatinka garsas psp su ausinemis. jei zaidziu, ziuriu filma ar klausausi muzikos namuose, viskas gerai. bet jei kur nors vaziuoju ar ta pati darau kalyje tai garsas per tilus. ar yra kokiu nors plaginu ar grotuvu kurie galetu padidint garsa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipirk geresnes ausines arba girdejau kad ten kazka lituot ausinese galima kad padidint garsa :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirk geresnes ausines arba girdejau kad ten kazka lituot ausinese galima kad padidint garsa :lol:

pas mane originalios psp ausines. lituot nenoriu nes ne lb moku)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane originalios psp ausines. lituot nenoriu nes ne lb moku)

Naudok Light mp3 Player, paieskoj rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudok Light mp3 Player, paieskoj rasi

bandziau ta light mp3. jis tik muzikai skirtas. ir neiseina man ji paleist. noreciau daugiau garso filmams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinok, jeigu nori daugiau garso filmams, turetum uzdeti gera garso kokybe kai konvertuoji filma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinok, jeigu nori daugiau garso filmams, turetum uzdeti gera garso kokybe kai konvertuoji filma.

uzdedu. nauduoju allok converteri.

dar klausimas. kur det ta lightmp3 folderi? mano firmware 5.00 m33-4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dek i x:/psp/game

x - tavo memory stick raide.

Ne į temą

jei padejau, padekok :lol:
Redagavo usblaidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmogui reikia daugiau garso o ne mp3 grotuvo kito,kuris nieko nepades tikrai,pirma tai orginalios psp zaudines duoda maziau garso,tai vien isigijes kitas geras ausines gausi daugiau garso zymiai,pats zinau nes naudoju,ir tikrai visur ir filmam ir muzikai garso pakanka,bet aisku galeyu but daugiau,tokiu atveju yra tik viena iseitis - ausiniu "stipriakai"

Nuotrauka

ar tokie kurie leidzia megautis kartu su draugais

NuotraukaNuotrauka

ju yra ivairiausiu ivairiausiom reikmem,ivesk i google ar ebay "Headphone amplifier" pats pamatysi

tokie nesiojami stipriakai is tikro yra labai gerai ir taupo tavo grotuvo akuma, nes reikia duoti maziau garso is pacio grotuvo,ir tuo paciu duoda daugiau garso ir pagerina kokybe,aisku ziurint koki issirinksi

aisku uz kokybiska daikta ir moket reikia,bet toki isgijes naudot galesi nuo bet ko pasijunges jau,labai gerai is tikro tinka konsolem,jei jungi garsa tiesiai is konsoles tai reguliuot nebuna tokios geros galimybes ,o su tokiu labai gerai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet zmogus prase PLUGINU arba PROGRAMU o ne stipriaku. Tai isviso, tokiu atveju, tegul prie muzikinio centro pasijungia ir valio, visas namas dundes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.