tVenc

PSP Radija

Rekomenduojami pranešimai

Instaliavimas:

- Išarchivuojate KlausomeRadijo.rar

- iRadijas.prs failą keliate taip kad gautusi x:/PSP/RADIOPLAYER/iRadijas.prs (Jei nėra kokio folderio sukurkite)

- Radijas folderį su visu jo turiniu keliame į kortelės pradžią taip, kad gautusi x:/Radijas

Paleidimas:

- Per PSP nueinate į skiltį Internet toliau einate į Internet Radio paleižiate ir išsirenkate stotį.

Sry, kad veliau parasiau, kaip ikelt. Tik dabar pirisiminiau kad kas nors gali nezinoti kaip ikelti. :nono:

keista man rašo pavadinimą ir wirlesu kažka siunčia bet jokio garso any ideas what to do ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Grot groja. Iskyrus Zip fm. Ziurekite ar internetas veikia pas jus konsoleje. O del idetu radio stociu negrojimo taip ir yra. Ir as nesuprantu kodel negroja idetos.. Todel ir ieskau atsakymu bei alternatyvu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal nemokat pridėt :lol: aš nežinau ar šitą versiją turiu radijos ar ne bet aš pridėjęs esu visokių ir man veikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lukuosius, tai pasipasakok kaip pakeiti tas radio stotis? Ar idedi nauju? Nes as norejau ideti radija i stotys.js ir idejau taip, kaip visos kitos ytra idetos, bet neveikia.. Tai laukiam instrukcijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėk ne šalia, o dėk vietoj kurios nors kurios neklausai :) nes paskui ten per visur reik vaikščiot ir keitinėt..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm ant slim visos stotis veikia ant fat negroja tu kuriu bit rate yra mažesnis už 128 kbps kiek peržiūrėjau koda tai neradau kur pakeisti gal ka pražioplinau ir eis dar priversti groti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.