tVenc

PSP Radija

Rekomenduojami pranešimai

Esu girdejas kad per PSP galima radija klausyt. O ar galima klausyt radija ir tuopaciu koki game zaist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kiek zinau tai neina bet kad ta radija kazkokia keista man nepagausi lt stociu o ten surusiuota rock 50's 60's 70's 80's 90's va taip surusiuota ieini ir groja tokios dainos is 1950 :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvau atsidares ta radija, tai net neisejo normaliai pasileist... kazkokia keista....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Instaliavimas:

- Išarchivuojate KlausomeRadijo.rar

- iRadijas.prs failą keliate taip kad gautusi x:/PSP/RADIOPLAYER/iRadijas.prs (Jei nėra kokio folderio sukurkite)

- Radijas folderį su visu jo turiniu keliame į kortelės pradžią taip, kad gautusi x:/Radijas

Paleidimas:

- Per PSP nueinate į skiltį Internet toliau einate į Internet Radio paleižiate ir išsirenkate stotį.

Sry, kad veliau parasiau, kaip ikelt. Tik dabar pirisiminiau kad kas nors gali nezinoti kaip ikelti. :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dl.qj.net yra dar geresnė radija ant psp , nes ten weikia ir lietuviskos radijo stotys ir dauguma pasaulio radijo stočių :)

sorry uz link'a ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, prikeliau sia tema nes norejau kazka panasaus kurti i sia. Gerai, kad i rankas pateko paieska. :lol: Matau ne pirmos jaunystes paskutini posta.. Noriu paklausti, ar pasikeite kazkas nuo Vasario menesio iki dabar? Ta prasme ar atsirado kokia normali radio programa PSP konsolei? Nes ta radio stotis: Klausomes Radijos, patogi, groja, bet kai pabandai prideti kita radio stoti, tada ji neveikia. Kur problema slypi? Kas kure si scripta? Idomu ir kokia Durganaso radio programa rado, koks jos pavadinimas?.. Noriu padiskutuoti su tuo, kas nusimano. As pats nelabai nusimanau. :D pvz., ar yra teorine galimybe is stai tokio failiuko, kuri galima atsisiusti ir klausytis radio stoties per grotuva ant PC: Nuotrauka ji panaudoti PSP konsoleje ir klausytis per grotuva? Kur problema slypi, kad negalima .asx stoties ideti? Jei .asx stoti retransliuotu kitas zmogus, tada imamas is jo linkas neveiktu grotuve? PSP..

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai pvz esu parisiuntes is tu store free radio, tai groja house, electronica ir pan, tai maciau ir kitu pagal stiliu radio tokiu playeriu, bet nebepamenu kur maciau ir kaip jie ten veikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Revil, tokiu tai tikiu kad galima rasti, bet mane labiau domina Lietuviskos radio stotys. Gera alternatyva kai neturi Radio. Kolkas info ieskojimas nesiseka. Galbut ne nuo to pradedu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.