mantazs13

HDMI component ir vga

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane tokia problema televizorioj nera hdmi jungties, yra tik DVI, scart, ir tulpem. TSu paprastu component laidu nelabai vaizdas geras tai kaip mane dabar pasijunkt nes dvi nera garso o daugiau nieko nesumastau kaip galima pajunkt....

Gal kas susidure ir turit pasiulymu?

televizorius/monitorius http://lt.lge.com/prodmodeldetail.do?actTy...;model=NOTHING#

Redagavo mantazs13

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai pagal mane ir bus ne koks vaizdas, cia net ne hd ready, jauciu palaiko tik 480p, o seip tai tada junk per VGA.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nematau kad butu paprastas vga ten, o tik DVI... as tavo vietoj jungciau ant component ir tiek - nera jis toks blogas (beet jau pas save nematau skirtumo nuo hdmi, nors aisku priklauso nuo teliko tikriausiai).

seip pagal palaikoma rezoliucija ir greita google searcha tai jis HDReady, t.y. 720p

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirkk perejima is HDMI i DVI ir zaisk sau, arba nusipirk VGA kabeli xboxui. nera cia ka daugiau patart.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tokia problema televizorioj nera hdmi jungties, yra tik DVI, scart, ir tulpem. TSu paprastu component laidu nelabai vaizdas geras tai kaip mane dabar pasijunkt nes dvi nera garso o daugiau nieko nesumastau kaip galima pajunkt....

televizorius/monitorius http://lt.lge.com/prodmodeldetail.do?actTy...;model=NOTHING#

juk monikas turi dvi,vga, tai imk boxo vga laida ir jung per vga ar dvi jungti,jei dvi naudoji pc pajunges tai boxa jung per vga ir jokiu problemu,garsa turesi per tulpes is boxo,juk neketini garso jungti per monika tikiuosi :thumbsup4:

bent jau kompo kolonkes pajung,nors 2.1

per vga laida gausi geriausia vaizda koki gali gauti ant tokio moniko,be to galesi naudot pilna moniko reza,nes kaip tik naujas dashbordas dadejo butent tokiu moniku 16:10 palaikyma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasciausia iseitis component cabelis. patikek kokybe nuo HDMI (mano nuomone) butu laibai sunku atskirt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasciausia iseitis component cabelis. patikek kokybe nuo HDMI (mano nuomone) butu laibai sunku atskirt

ant to monko nera component jungciu, jis junge per TV mode su geltona fyske.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant to monko nera component jungciu, jis junge per TV mode su geltona fyske.

siaip pagal modelio duomenis tai jis turi component jungti,gal ji kokia pereinama is svideo ar pan,bet raso kad yra reiskia yra ,jei nieko nenori papildomo zmogus pirkt tegu jungia per componenta,bet kiek zinau tokie monikai-telikai gana prastai rodo per tas video jungtis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klaida yra paciame pirmame sakinyje. Tai ne televizorius. Tai eilinis kompiuterio monitorius, turinti monitoriui budinga krastiniu santyki ir rezoliucija. Tam, kad padidinti televizoriaus "galimybiu" sarasa buna imontuojamas minitiuneris su iprastinemis televizoriaus jungtimis. Taciau del to jis pilnaverciu televizoriumi netampa. Tiuneris paprastai buna labai nejautrus ir mazai ekranuotas nuo isoriniu triuksmu. Ne visi turi D/K (6,5 Mhz) garso standarta, o tik B/G (5,5 Mhz). Paprastos eterines analogines televizijos programas gaudo blogai, nes imontuotas tiuneris nejautrus. Pakenciamai rodo tik kabelines TV kanalus, kur signalo lygis yra dirbtinai sustiprintas iki kokiu 60-80 dB.

Toliau, siuose monitoriuose, nerasite jokiu normalesniu vaizdo "upscalinimo" ir kt galimybiu. Del to jis ir rodo bet ka prastai. Kartais prasesni variantai nesugeba parodyti normaliai 576 eiluciu, kurias rodo TV.

Apie garsa, kuri gali isspausti toks monitorius - uztenka isardyti ir paziureti i koloneles.

Todel, geriausia ka galima is jo isspausti - naudoti kaip monitoriu - jungti per DVI ir VGA (D-sub 15 pin). Tada monitorius beveik nieko neapdirba, o tik atvaizduoja, tai kas paduodama laidu.

Beje, o ka planuojama jungti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiam mažiukui ekranui component per akis yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiam mažiukui ekranui component per akis yra.

neklaidink zmoniu,cia tau ne hd telikas kuris turi normalu component palaikyma,cia monikas/telikas ir is jo component jungties tikrai nieko ten nera gero,nebent cia pasitaikytu koks isskirtinis jau,bet pagal modeli nemanau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jokio skirtumo kokia jungtim ten jungsi HDMI, Component ar VGA, vistiek ten super vazdo neisgausi.

Tos jungtis visos geros ir turi savu privalumu. Taip kad junk per tokia per kuria vaizdas tau graziausias.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.