NotRanked

Kame cia problema?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, mano PSP Slim&Lite-2006 atristas. FW 4.01 M33-2. Kai leidziu koki nors game/homebrew/update jis uztringa po to "klipuko" ir tik rodo baltam fone raides PSP. Ka man patartumet daryt ? Memory Stick orginalus, SanDisk. Tai va laukiu jusu patarimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, mano PSP Slim&Lite-2006 atristas. FW 4.01 M33-2. Kai leidziu koki nors game/homebrew/update jis uztringa po to "klipuko" ir tik rodo baltam fone raides PSP. Ka man patartumet daryt ? Memory Stick orginalus, SanDisk. Tai va laukiu jusu patarimu.

Suformatink memory sticką jei nepadės downgrade ir vėl upgrade firmware

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As buvau downgradines po to vel upgradinau viena diena paveike normaliai, kita diena gryzes is mokyklos jungiausi ir vel pakibo. Nezinau laukiu daugiau patarmu ir einu daryti ka sake Gizmo.

EDIT: Po Downgrade/Upgrade niekas nepasikeite. Cia gali buti kaltas pats PSP?

Redagavo NotRanked

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koki cfv naudoji? Dar gali buti del regiono. Kiek zinau 2006 nera europinis.

Naudojau downgradinimui 3.71 M33 po to vel upgradinau i 4.01 M33-2. O del to kad ne europinis daug ka keicia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

PSP regionai tik filmam
Pabandyk semi bricker- unbricker

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieskojau paieskoj apie ta semi bricker - unbricker bet nieko neradau. Gal galetum paiskinti kas ten per dalykas arba numesti koki linka kur butu viskas aprasyta buciau labai dekingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamegink gidu skyriui paieskoti gido paie hellcats recovery flasher. Jis padeda issigelbeti nuo semi brick. Beje, kai downgradinant klaus a reset settings, sutik. Tau suformatuos visus flashus ir turetu problemos issispresti. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamegink gidu skyriui paieskoti gido paie hellcats recovery flasher. Jis padeda issigelbeti nuo semi brick. Beje, kai downgradinant klaus a reset settings, sutik. Tau suformatuos visus flashus ir turetu problemos issispresti. :lol:

Bandziau, bet va tame ir problema yra, kad reikia jungti per Games>Memory Stick, o ten ir pastringa. Bandziau per recovery menu leisti ten ta PSP\Game\Recovery\EBOOT.PBP pakimba net ir ten. Kai bandau iseiti is Recovery Menu paspausdamas Exit Recovery ir ten pakimba. Net kai paspaudi format flash0 pakimba. Sakau kad cia PSP kazkas negerai. Bet vistiek laukiu ka dar galetumete patarti, nes as sitoje stityje esu visiskas zaliukas. Aciu zmonems kurie padeda B) ir laukiu daugiau patarimu. Einu bandyti dar akrta per Hell Cat paziuresim kas gausis. Redagavo NotRanked

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu turi paleisti per recovery meniu. ten kai atsdarai turi buti trecias nuo virsaus /psp/game/recovery/eboot.pbp

ji paleisk ir palauk kol tau uzsikraus. Beje, irases recovery flashe ar imetei update'us?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu turi paleisti per recovery meniu. ten kai atsdarai turi buti trecias nuo virsaus /psp/game/recovery/eboot.pbp

ji paleisk ir palauk kol tau uzsikraus. Beje, irases recovery flashe ar imetei update'us?

Nelabai supratau ko tu klausi. As juk sakiau kad kai leidi per recovery menu ta 3 nuo virsaus PSP pakimba. Nezinau net ka galvot arba cia PSP kaltas arba as nemoku kazko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi pandora pattery, megink per naujo nulauzinet. Kitaip nebeisivaizduoju.

Ir koki FW irasinet? Nes kaip pastebiu zmones daznai irasineja senesnius FW tokius kaip 3.90 M33 ar 3.71 M33.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks skirtumas kuria versija su pandora isirasyt. gi paskui vistiek upgradint galima. :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks skirtumas kuria versija su pandora isirasyt. gi paskui vistiek upgradint galima. :innocent:

Nezinau, bet as kai buvau uzsibrickines PSP pats atsibricinau ir isirasiau 3.71 M33-2, bet jis man neisijunge, nes buvo semi-brick kai kraudavosi uzstrigdavo, youtube maciau video ir pagal ta video susitvarkiau, po to su Hell Cat Flasher'iu atsinaujinau i 5.00 M33-4 (kaip keista kad tada pasileido Hell Cat) , po to kai isirasiau 5.00, zaidimai veike. Kita diena gryzau is mokyklos bandziau junktis zaidima ir vel pakibo. Tai dabar net nezinau koki FW rasyti. Galvoju apie 3.90 M33. Na gerai jau per daug cia kalbu. Tai ar verta rasyti 3.900 M33? :book:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.