debil

XBOX achievements isisaugojimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki pries pora dienu isigijau XBOX. Ir noreciau suzinoti ar mano achvimentai ieis i akaunta jeigu as dar nei karto nebuvau prisijunges pire LIVE bet kai tik nusipirksiu routeri taip ir padarysiu , bet ar mano achievements nusisius i LIVE accounta ar liks tik kaip offline achievements?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki pries pora dienu isigijau XBOX. Ir noreciau suzinoti ar mano achvimentai ieis i akaunta jeigu as dar nei karto nebuvau prisijunges pire LIVE bet kai tik nusipirksiu routeri taip ir padarysiu , bet ar mano achievements nusisius i LIVE accounta ar liks tik kaip offline achievements?

Tu tiesiog negausi achievment'u jei neturesi account'o aplamai, ar tu ji turi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu susikursi acc oflinini tai gausi tik tokius achievmentus kur per campaign gauni o jei noresi papildomu tai jau live bus . Nueik i koki gamespot.com paziurek geima koki ir hints bus parasyta achievment ir (online) kur online tai tuos tik per live gali gaut :thumbsup4:

Redagavo krururaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mano offline achvementus matys kiti zaidejai aplamai jie po to ieina i lives accounta ? ta parsme as noriu paklaust jeigu tuos achvimentus padarau offline kai prisijungsiu i live jie updeitinsis ? uzskaitys kaip padarytus ?

Redagavo debil

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galit atsakyti man i klausima, kodel jus apskritai siekiate tu achievmentu? nebeuztenka wien pereiti zaidimo (kaip anksciau ant pc). Juk is tu achievmentu jokios naudos, tu pointu niekur nepanaudosi. Mano manymu tai laiko swaistymas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galit atsakyti man i klausima, kodel jus apskritai siekiate tu achievmentu? nebeuztenka wien pereiti zaidimo (kaip anksciau ant pc). Juk is tu achievmentu jokios naudos, tu pointu niekur nepanaudosi. Mano manymu tai laiko swaistymas

Seip idomu padaryti juos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai prisijungis su tuo "neinternetiniu" profiliu i XBOX live, jei viskas bus gerai tai gausi tuos achievmentus ir viskas. tesi gyvenima

Tu tiesiog negausi achievment'u jei neturesi account'o aplamai, ar tu ji turi ?

man atrodo kad tu nesuvoki jog NETURET ACC neimanoma. tik ijungus xboxa turi ji susikurti. o acc offline ar online tai cia jua kita kalba (na autorius kalba apie savo offline profili

o mano offline achvementus matys kiti zaidejai aplamai jie po to ieina i lives accounta ? ta parsme as noriu paklaust jeigu tuos achvimentus padarau offline kai prisijungsiu i live jie updeitinsis ? uzskaitys kaip padarytus ?

kai prisijungsi i xbox live viskas bus normaliai visi achievmentai matysis ir tt.

for the rights of bragging, my friend :lol: < B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.