Virusas

PSP GAMES DEMO

Rekomenduojami pranešimai

Ar galima parsisiusti is kur nors demo or something, nes turiu psp kolkas nenulausta ir nera ka zaisti ....

Redagavo Virusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima siūsti demo jei turi WIFI tai užsiregistruok PSN ir siųskis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip pat gali su pc uzsireginti psn atsisiusti psp media manager ir per ji siustis, tada persikeli zaidus ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra daug saitų, tačiau ne visada aš bent jau randu iš kur siųstis... Pavyzdžiui sakė, kad Lego Batman demo labai gera, tačiau niekur nerandu iš kur siųstis, visur linkai PSN, o PSN yra š*** gabalas, ten demo versijų beveik nėra...Iš kur parsisiųst? nes google su manim nebedraugauja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visus šiuos saitus jau žinojau, aš moku naudotis google. tik kad nieko gero ten nėra vos keli geri žaidimai.

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visus šiuos saitus jau žinojau, aš moku naudotis google. tik kad nieko gero ten nėra vos keli geri žaidimai.

nebesuprantu ko tu nori,kad demo zaidimai butu labai geri,pakentek ir palauk kai atsirisis galesi lost kokius noresi games !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nenoriu nezinia ko, tiesiog yra tik keliu NORMALIU zaidimu demo, visi kiti - slamstas, japoniski visokie, vaikiski, triju metu vaikams...apgailetina. nejaugi nera daugiau tokiu demo versiju kaip flatout heads up, syphon filter logan's shadow ar god of war chains of olympus? nes be ju daugiau nieko gero nematau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu jei nerandi patinkanciu demo tj ir pilnu vargu ar rasi... reikejo pasiziuret geimus pries perkant psp..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinok ne visi zaidimai turi demo. o as esu nusiziurejes keleta, pvz sw:the force unleashed:) jo demo juk nera:) gaila

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.