Rekomenduojami pranešimai

kaip ir bet koki kita seiva, per usb aisku. ikisi usb i xbox ,per menu perkopini is hdd seiva i usb, tada per pc su usbxfat atsidarai ta usb, extractinti seiva i pc. o tada jau su F3 seivo redaktorium darai. tik is tikro gali ne visada veikti,ir jei uzsikelsi kosmosa ,gali veliau paleides toki seiva per zaidima netekti visu savo gamerscore. realiai gali biski uzsikelt. tikrai ne per daug nes tik bedu turesi ,o ne naudos.

na tie įvairus game save editors nieko blogo iš savęs nepadaro. nežinau ant kiek reikia turėti kreivas rankas kad sugadintum gamescore (???)

aš su savo banintą konsolę nemažai eksperimentavau su tais save editors, hex editors ir t.t... iš esmes dalykas nereikalingas, galima sakyti paprastai čytai, bet aš sėdėjau labiau prie PES 10 žaidimo ir bandžiau su HEX daryti (keisti) futbolo lygas, keisti logotipus ir t.t... ne visada, bet išeidavo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na tie įvairus game save editors nieko blogo iš savęs nepadaro. nežinau ant kiek reikia turėti kreivas rankas kad sugadintum gamescore (???)

aš su savo banintą konsolę nemažai eksperimentavau su tais save editors, hex editors ir t.t... iš esmes dalykas nereikalingas, galima sakyti paprastai čytai, bet aš sėdėjau labiau prie PES 10 žaidimo ir bandžiau su HEX daryti (keisti) futbolo lygas, keisti logotipus ir t.t... ne visada, bet išeidavo :)

apie ka ir sakiau kad ne visada iseina, ir butent su Forza3 tikrai nelabai gaunas,pats megines buvau. ir siaip as turiu omeni jai tu sedi online ir pasileisi koki seiva su kosminiais parametrais , tiesiog reikia mastyt realiai aisku. vieninteli ka esu naudojas cheatinimui tai buvo MC LA seivas su $$ ,nieko jis ten blogo nepadare ,ir per daug nelaido cheatint tiesiog buvo galima nusipirkt daugiau visko. bet daugiau tai nzn kam reiktu cheatint kituose zaidimuose, juk jei zaidimas nebeduoda tau jokio issukio ,tai del ko ji losti tada isvis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juk jei zaidimas nebeduoda tau jokio issukio ,tai del ko ji losti tada isvis.

Kad pamatytum žaidimo pabaigą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tam yra youtube -_-

o konkreciai kalbant apie forza ,tai pabaiga niekam nerupi,tikrai nebus grazios love story arba kokio mystery filmuko. <_< F3 turi per mazai creditu uz lenktynes su tuo sutikciau, bet zaidimas tau duoda visas masinas kuriu tau gali reiket ,tai is esmes pinigus leidi tik savo poreikiam labiau,nes esi saugus kad bet kada is garazo galesi pasimt koki monstra ir laimesi lenktynes nors ir isleistum pinigus ant pievu kokiu. kurioj cia vietoj reiktu cheatint nzn. zaidimas pats jau save nucheatina nes neturi masinu galios apribojimu lenktynem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar gerai pracekino?as perpachinau i ss2, ir kam reik .lyt failo?

post-26119-1300544616_thumb.png

Redagavo Sarunas29

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ar kas gali numodinti mano forza 3 save game iki 50000000cr ,50lvl ir 2000000 gamescore?

Ok atsiusk seiva dar padarysiu kad xbox live butu už dyka visus metus :lol:
Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va cia mano forza 3 seivas katik pradetas zaisti ---

aciu kad numodinsit

kai numodinsit parasykite kur idejote faila

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarimas tiems kam neišeina drift ar bando tai daryti: iš pradžių išsirenkam mašiną (geriausia FWD arba RWD pats naudoju Subaru Impreza WRX STI ir Lexus IS300). Tada ją ištiuninguojam pilnai. Nustatymuose išsijungiam visus dalykus išskyrus paliekam ABS. Kai tai padarom jau galim eiti pradėti driftint. Taigi kai jau esame prie posukio atleidžiam akseleratoriu ir spustelim rankini stabdi tada valdom mašiną ir ir spaudinėjam akseleratoriu. Jei norim pailginti slidimo trajektorija akseleratoriu palaikome pora sekundžiu ir po to vėl jį tiesiog spaudinėjam. Kai išemat posukį ištiesinat mašina ir stengites neužvažiuoti ant žolės ar kur nors atsitrenkti. Ir štai viskas. Aišku gali būti ir kitų būdų driftinti, bet aš pasakiau savajį su kuriuo man sekasi labai gerai driftinti. Tikiuosi padėjau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot, kas per velnias ten su Koenigsegg CCGT? Ratai belenkaip visą laiką prasisuka, posuky laaabai nori suktis, nors ir stabilizacija įjungta... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot, kas per velnias ten su Koenigsegg CCGT? Ratai belenkaip visą laiką prasisuka, posuky laaabai nori suktis, nors ir stabilizacija įjungta... ;)

tai pasidomekt daugiau kas per velnias ta masina ir yra. dugnais tikrai negali vaziuot su tokiom. ten ne masina. ten siaubas. ;) reiskia ne tau ja suvaldyt. arba treniruokis daugiau. as su ja vazinejau viska isjunges ir su manual gearbox. :) nors vazinejimu tai sunku pavadint vistiek.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas baigiau šį žaidimą visi achievementai surinkti. Dabar galima bus mėgautis multiplayer režimu.

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot, kas per velnias ten su Koenigsegg CCGT? Ratai belenkaip visą laiką prasisuka, posuky laaabai nori suktis, nors ir stabilizacija įjungta... :)

Žaidimuose visalaik yra tendencija perdaug spausti akceleratoriaus pedalą, nes atrodo, kad kažko tai lėtai važiuojasi :) Tikrame gyvenime lengviau pajusi mašiną ir jos ribas. Dar keistas dalykas, kad gyvenime su kiekvienu ratu didiname greitį, o žaidimuose mažiname kol pagaliau išvažiuojame ratą iš jo neišlėkus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.