Rekomenduojami pranešimai

pas mane all versija, tai reiskia kad dlc neturesiu nes as cia zalias visiskai na bent kol kas

na atsisiusk tiesiog ta ultimate versija abu diskus jei negaila disku, isirasysi per nauja abu. kitas variantas imk visus DLC kaip sakiau jei nenori pirkt, paimi vadinama "no jtag" buda panaudot. bet tam reiktu siustis tuos dlc tada no jtag ,a na su kazkieno profiliu.tai 2 variantai yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai turėjau pirmą DVD Ultimate ir netyčia parsisiunčiau Allstars DLC ir galvoju kas čia do briedas gaunasi... Po to parsipūčiau ir įsirašiau Ultimate, viskas čiki. Į 4gb flash'ą man tilpo beveik viskas, turėjau atsisakyt vieno pack'o, tai neinstalinau amerikietiškų auto pack'o :thumbsup4:. Nes nors flash'as 4gb, o pilnas DLC užima 3.6 ar tai 3.7GB, tačiau xbox'as formatuodamas suryja ~700mb flashiuko talpos :).

Redagavo Morfijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Biski nesupratau ka jus cia zydriuks patarinėjat negi slim jau turi fw kad piratkes leistu ?

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip as pats neieskojau dar, bet mano manimu nebutinas tas DVD 2 :unsure:)) xbox360iso reiktu zvilgtelt ir megint siustis tos dlc istrauktus is disko2 kadangi, man regis ju principas kaip ir Fallout3 Goty, Dragon Age Ultimate Edition, jos galima istraukt is to disko ir is hardo perkelt i pc ir tada tesiog copy/paste, bent jau man taip pavyko su fallout3 ir da:o ue :blink:

Offtopic: link.

Ne į temą

Tiem kam nesinori mest disko ant dlc ir tesiog nori i usb ir tiesiai i savo x'a : http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t...highlight=Forza tesiog kelet per XTAF i 000... :idea:Rep my! ++ ;)
Redagavo Sleepyfan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip as pats neieskojau dar, bet mano manimu nebutinas tas DVD 2 :))) xbox360iso reiktu zvilgtelt ir megint siustis tos dlc istrauktus is disko2 kadangi, man regis ju principas kaip ir Fallout3 Goty, Dragon Age Ultimate Edition, jos galima istraukt is to disko ir is hardo perkelt i pc ir tada tesiog copy/paste, bent jau man taip pavyko su fallout3 ir da:o ue :)

Offtopic: link.

Ne į temą

Tiem kam nesinori mest disko ant dlc ir tesiog nori i usb ir tiesiai i savo x'a : http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t...highlight=Forza tesiog kelet per XTAF i 000... :)Rep my! ++ :)

chebra pas mane neflesintas xbox 360 slim 4gb :)

reik pagalbos! siandien parsiunte man FORZA 3 bet nezinau kaip cia ji paleisti 1cd play 2 cd instal o pas mane 3,8 gigo laisvos vietos kaip ir ka man daryt ? patarkit kaip ji cia instalin ir dar gavau kazkokia kortele kurioje yra kazkoks kodas susyjas su Live ir skelbiama kad parsisiusti trasas ir auto papildomai galiu. gal kas zinot kaip cia kas? aciu uz info

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kam tu čia mum galvas pudrinai, jeigu turi live aktyvaciją :)? Prisijungi į live ir parsisiunti tuos DLC. Tik aš nežinau ar už tai reikia mokėt ar ne. Čia kitų klausk ir atsakys.

Redagavo Morfijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia gal ne i tema bet kur forza3 ta aikstele su angaru kur visi driftina ? nerandu pas save , kur man jos ieskoti? aciu uz ats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia gal ne i tema bet kur forza3 ta aikstele su angaru kur visi driftina ? nerandu pas save , kur man jos ieskoti? aciu uz ats

Jos pas tave ir nebus, ja galima tik su kazkokiu kodu atsirakint, kuris pridetas prie orginalaus zaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jos pas tave ir nebus, ja galima tik su kazkokiu kodu atsirakint, kuris pridetas prie orginalaus zaidimo.

as ta koda turiu o kur ji vesti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, o gal kas žino kaip į LIVE jį pasijungti? Nes man tik yra LIVE Marketplace pasirinkimas meniu... Nėra LIVE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, o gal kas žino kaip į LIVE jį pasijungti? Nes man tik yra LIVE Marketplace pasirinkimas meniu... Nėra LIVE.

Jei teisingai atsimenu: eini į play FM3 ir tada ten jau yra pasirinkimai season, event, xbl ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei teisingai atsimenu: eini į play FM3 ir tada ten jau yra pasirinkimai season, event, xbl ir pan.

tai ar kas gali pasakyt kur ta coda vesti? del parking

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagalbos!!!

sweiki. vakar visa vakar plusau sukau galva kaip ta parkinga test aikste rasti niekur neradau tada parsisiunciau kelis DLC gavau nauju masinu bet ant ju spina tai kaip jas atrakinti ar galima man ? pas mane fm3 paprasta versija bet turiu kortele su kodu gal su ja galima na nezinau :) nusivyliau visai ir dar nerandu to parkingo tik del jo ir pirkau ta forza3. paaiskinkit kas galit kur ir kaip ta koda panaudoti, tas masinas atrakinti, ir svarbiausia rasti parkingo aikstele noriu gerai padriftint kol veikia GOLD :)

Redagavo zydriuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagalbos!!!

sweiki. vakar visa vakar plusau sukau galva kaip ta parkinga test aikste rasti niekur neradau tada parsisiunciau kelis DLC gavau nauju masinu bet ant ju spina tai kaip jas atrakinti ar galima man ? pas mane fm3 paprasta versija bet turiu kortele su kodu gal su ja galima na nezinau :) nusivyliau visai ir dar nerandu to parkingo tik del jo ir pirkau ta forza3. paaiskinkit kas galit kur ir kaip ta koda panaudoti, tas masinas atrakinti, ir svarbiausia rasti parkingo aikstele noriu gerai padriftint kol veikia GOLD :)

supranti yra tokas dalykas....reikia zaisti pati zaidima kad atsirankinti kai kurias masinas :) ..na zinai zaidimas skirtas kad ji lostum. keltum lvl, tada ir gauni naujas masinas. siaip tos kur buna uzrakintos ten tik super Gt visokios mjuk ne driftui jos skirtos.koda vest reikia ten kur bet koki koda vedi.redeem code ar kaip ten vadinas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.