Rekomenduojami pranešimai

Atradau šitą žaidimą iš naujo. Tik į Year3 pabaigą sugebėjau išjungti visus assist'us (palikau tik bėgių perjungimą be sankabos ir ne visišką damage simulation). Turiu pasakyti, kad taip važinėti yra daug daug smagiau, nei tokiu režimu, kur tik vairą sukinėti reikia :rolleyes:

Rekomenduoju visiems assist'us išjungti kiek įmanoma anksčiau.

O dabar klausimėlis, kaip leisti uždirbtus pinigus. Pvz gaunu naują mašiną ir po kiekvieno evento kylant automobilio lygiui (1-5) gaunu po 10% nuolaidą detalėm. Kažkaip aš neimdamas į galvą iš karto viską susipirkdavau tik gavęs mašiną. Ar čia reikia paisyti tų nuolaidų ir neva galima sutaupyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atradau šitą žaidimą iš naujo. Tik į Year3 pabaigą sugebėjau išjungti visus assist'us (palikau tik bėgių perjungimą be sankabos ir ne visišką damage simulation). Turiu pasakyti, kad taip važinėti yra daug daug smagiau, nei tokiu režimu, kur tik vairą sukinėti reikia :rolleyes:

O dabar klausimėlis, kaip leisti uždirbtus pinigus. Pvz gaunu naują mašiną ir po kiekvieno evento kylant automobilio lygiui (1-5) gaunu po 10% nuolaidą detalėm. Kažkaip aš neimdamas į galvą iš karto viską susipirkdavau tik gavęs mašiną. Ar čia reikia paisyti tų nuolaidų ir neva galima sutaupyti?

Pinigus leidziu grynai tik savo malonumui, nes eventus gali ir taip pereit nepirkdamas nieko beveik, nes vis gauni ir gauni nauju auto.

Sutaupyt? O ka tau litu truksta? Kad ju ir taip ner kur det

Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ten nera ka veikt ant hard ir viska isjungus su manual greicio deze ir be jokiu tiuningu losiant. nes kai kompas leidzia tau imt belekokia masina tai ka ten veikt is viso.taip neidomu. as pinigus leidziu naujom masinom,ir beveik nieko jom neperku ,nebent ratu diskus bei spoilerius jei taip nepatinka kaip atrodo. aisku super caru neipirksi vistiek ten,beveik viska gauni islost.tiesiog idomu ismegint tas masinas su kuriom kompai vaziuoja,tai pasimu tokia pat ir meginu jegas,bet pasirodo kad kai tu turi manual tai jie neturi jau sansu su tavim,na jei mokant vaziuot. vienintelis racing zaidimas kuriam losiu su manual. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš gal tik 10proc savo pinigų išleisdavau upgreidint mašinoms, su kuriomis lenktyniaudavau sezone. Daugiau viskas malonumams išeidavo. Kokį lexus IS-F nusižiūri, hmm, tikriausiai gerai traukia max užturbinus. Ir taip išleidi 90proc savo pinigų :rolleyes:

To Dzozas: Sakai pinigų gali netrukt ? SSC Ultimate Aero kainuoja 600k creditų, o jis toks greitas net stockinis yra, kad vilioja jį nusipirkt nežmoniškai. Dar upgreidams jo nesveiko brangumo koks 200k išeina, tai va jau 800k.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pirkdavau aukcijonuose ten tai gali mašiną 10x pigiau paimti nei naujos kaina :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pinigus leidziu grynai tik savo malonumui, nes eventus gali ir taip pereit nepirkdamas nieko beveik, nes vis gauni ir gauni nauju auto.

Sutaupyt? O ka tau litu truksta? Kad ju ir taip ner kur det

Gauni naują Auto, bet ji būna silpna. Pvz tarkime gauni automobilį, kurio PI yra A520 (čia grynai pvz iš lempos). O event'o reikalavimas yra A600. Pastebėjau bajerį, kad, tokiose varžybose mano automobilis yra tiesiog lėtesnis. T.y. tiesiosiose varžovai tolsta nuo manęs. Pasivyti pavyksta nebent per posūkius (AI juos išiminėja atsargiau) arba taranuojant/neužleidžiant.

O kai padarai upgrade, važiuoji tokiu pačiu greičiau arba panašiai.

Netrūksta man litų. Tiesiog norėjau žinoti, kaip juos leidžia kiti.

kad ten nera ka veikt ant hard ir viska isjungus su manual greicio deze ir be jokiu tiuningu losiant. nes kai kompas leidzia tau imt belekokia masina tai ka ten veikt is viso.taip neidomu. as pinigus leidziu naujom masinom,ir beveik nieko jom neperku ,nebent ratu diskus bei spoilerius jei taip nepatinka kaip atrodo. aisku super caru neipirksi vistiek ten,beveik viska gauni islost.tiesiog idomu ismegint tas masinas su kuriom kompai vaziuoja,tai pasimu tokia pat ir meginu jegas,bet pasirodo kad kai tu turi manual tai jie neturi jau sansu su tavim,na jei mokant vaziuot. vienintelis racing zaidimas kuriam losiu su manual. :rolleyes:

Na aš važiuoju tik tomis mašinomis/markėmis, kurios yra reikalaujamos konkrečiame event'e. Kai kuriuose event'uose net neleidžia pasirinkti kitos markės automobilio.

Per 3 metus buvo tik 1 kuriozas, kai gavau Skyline, kuris buvo S700 ar pan. klasės, o event'as reikalavo Skyline 425 (ar pan.). Tai buvo vienintelis kartas, kai važiavau ne pagal savo klasę.

Kažkaip neįdomu būtų žaisti, pasirenkant automobilį, ne pagal klasę ir geresnį, nei varžovų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vos įsijungus žaidimą ir pravažiavus ten tą test lap su R8 išjungiau beveik visus asistus, palikau tik stabdymo kelio juostą ir kad bėgius junginėjant nereiktų sankabos. Prieš važiuojant eventą, pasižiūriu kokia galingiausia auto pas priešininką, tada imu tokio paties arba panašaus galingumo (ten pagal tuos F E ir pan :rolleyes: ). Taip yra žymiai įdomiau, nes norint, tai ten galima antru ratu lenkt (neapgalvoju kai kurių sprendimų kūrėjai). Na o pinigus tai vieną sykį labai greit išleidau :P. Turėjau beveik milijoną ir sumąsčiau "keletą" mašinų nusipirkt ir pasidaryt driftui. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del pinigu tai tikrai per mazai gauni uz laimetas lenktynes, nesvarbu gali but kad ir 40 lvl, ir turet varganus 100k , kai pas as pvz, na pirkau kelis kartus kelias brangesnes masinas ,o siaip stengiuosi nusipirkt visas masinas pries kurias vaziuoju.na viena is ju kuri buna galingiausia is kompu. deja kazkokios mistikos deka kartais kompai vaziuoja su tokiais modeliais kuriu isvis nera pirkti -_- pvz subaru evente ten buvo tokia subaru viena kurios nera pirkt net su visais DLC, po to dar mazda rx7 buvo kazkokia kitokia irgi pamenu. na bet is esmes galim idomiai labai pasivezint pvz su Porshe 911, ar Nissan Z 350 , ar Silvia S15 .nzn sitos masinos man kazkakip labiausia isimine ir na turi gera galo uzmetima ir sunku sugaudyma kelyje dazniausiai,kai kitos masinos vairuojasi deja gana nuobodziai. yra masinu kurios realiai turetu buti lots of fun, bet nebuna.ar tai garsas kazkoks netikes ,ar vairavimas,arba per lengvai vairuojasi. bet is esmes galima laimet ir su silpnesnem masinom nieko jom nedarant.ismeginta.tiesiog manual siame zaidime daro stebuklus.del laimetu pinigu na tikrai laimi ten uz lenktynes varganus 10k net geda,atrodo jau turetum gaut ir po 100k gal na normaluz laimejimas butu uz super caru lenktynes manau.bet ne.vistiek laimi varganai. tas neleidzia but per daug turtingu niekad,ir dar tai kad offline negali masinu parduot. to irgi nesupratau cia as.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki! kur galima DLCgauti? pirkti ar atsisiusti? aciu

dar klausimelis. pas mane xbox360 slim 4gb, kaip padaryt kad galeciau matyt REPLAY forza3? nes forza2 nera pas mane

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra tiek LM.lt, tiek T.lt antras dvd, kuriame yra DLC. Parsisunti, įsirašai į dvd, tada suinstalini failus į hardą, arba į flashiuką jeigu hardo neturi ir viskas. Tik prieš siųsdamas pasižiūrėk pas tave Allstars ar Ultimate versija, nes pagal ją turėsi siųstis ir antrą dvd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar klausimelis. pas mane xbox360 slim 4gb, kaip padaryt kad galeciau matyt REPLAY forza3? nes forza2 nera pas mane

be HDD replay nerodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra tiek LM.lt, tiek T.lt antras dvd, kuriame yra DLC. Parsisunti, įsirašai į dvd, tada suinstalini failus į hardą, arba į flashiuką jeigu hardo neturi ir viskas. Tik prieš siųsdamas pasižiūrėk pas tave Allstars ar Ultimate versija, nes pagal ją turėsi siųstis ir antrą dvd.

supratau , aciu! na bet neturi reiksmes dvd formatas ir koks tas DVD tinka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supratau , aciu! na bet neturi reiksmes dvd formatas ir koks tas DVD tinka?

ta ka tau cia patare,parsisiust ultimate versijos tik antra dvd tai jis neveiks jei tu jau turi normalia Forza3 versija, reikia siust abu diskus ultimate. arba siusk atskirai visus DLC,su kieno nors profiliu ir pasileisi is USB kad ir.jei is disko aisku paprasciau bet antra diska reiks instaliuot. tas uzims visi dlc kazkur 3.5GB , nes antra diska reikia intaliuot,o losi is pirmo veliau kaip normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.