Rekomenduojami pranešimai

Chebra turiu klausima

Kaip pasijungti tame zaidime replay ? kad rodytu trasa kaip vaziavau, nes as nerandu.

Ir antra, kai paspaudziu rewind meigtuka man nerodo kai atsuka vaizda o iskarto ismeta 2 sec atgal ir viskas.

Issiaiskinau, kad matyciau replay reikia HDD

Redagavo Coxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Forza Motorsport 3 Road And Track Car Pack Vehicles Unveiled

Turn 10 Studios revealed the identities of the ten mystery cars in Forza Motorsport 3's Road and Track Car Pack today. The new vehicles will be available to download through Xbox Live on April 13th for 400 MS Points.

* 2010 SEAT Leon Cupra R

* 2010 Mazda MX-5 Superlight

* 2010 Bentley Continental Supersports

* 2010 Mini Coupé Concept

* 2010 Mercedes-Benz E63 AMG

* 2009 Holden HSV w427

* 2010 Volkswagen Golf R

* 2010 Ford Taurus SHO

* 2010 Renault Megane RS 250

* 2010 Vauxhall Insignia VXR

Factsheets for each vehicle with stats and pictures?

idomu kai pateikia daug smulkesne info apie masinas,kas kaip ir kur,galima viska suzinot apie viena ar kita modeli.tas gerai,nes manau gyvenime tiek masina nepamatysi realiai tikru,ir tiek info kiek gali suzinot apie visas masinas,kas tuo domisi tai labai gerai aisku.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki noriu palklausti ,kek sveria forzos 3 tas 2 diskas papyldimu ? Ir dar jei turiu 2 profilius ir i viena irasau ta papildyma ar eis kitame profilije man tie papildymai ,ar reiks rasiti ir i 2 profili tuos papildymus ? Man i PM aciu is anksto kas pades . :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki noriu palklausti ,kek sveria forzos 3 tas 2 diskas papyldimu ? Ir dar jei turiu 2 profilius ir i viena irasau ta papildyma ar eis kitame profilije man tie papildymai ,ar reiks rasiti ir i 2 profili tuos papildymus ? Man i PM aciu is anksto kas pades . ;)

Apie 2gb uzima HDD. ne nereiks vel rasyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot koki pinigu buga per forza 3 ? Ar iskur gauti 100% pereita ji ?

post-31280-1272394934_thumb.jpg

Redagavo IxtremeLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

post-31280-1272394934_thumb.jpg

nera tokio,bet yra visada save editoriai,arba pats per Modio gali seiva panagrinet pamegint rast ta pinigu sumele kuria turi ir pakeisti ja,na zmones padaro tuos $$ per F3 per seivo editoriu,bet ar tada pats zaidimas nepraranda esmes,kai nereikia net lenktyniaut,tik masinas perki viena po kitos ir tiek. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo pinigų bug'as, bet jam padaryti reikėjo prisijungti prie kito žaidėjo sukurto private lobby, bet jis jau senokai pataisytas. Nemažai kas gavo ban'us už šio bug'o naudojimą (užsirakindavo žaidomo save'as ir reikėjo jį trinti ir pradėti viską iš naujo). Deja to užteko, kad aukcijonuose bid'ai už unicorn'us pakiltų iki milijardų, o brangiausią žaidimo mašiną Ferrari 250 GTO, visų naudotą pinigų plovimui dar ir dabar aukcijonuose galima gauti papigiai, buyout kainos prasideda kažkur nuo 14 500 000 CR, tuo tarpu kai ji žaidime kainuoje 20 000 000 CR.

Nu dėl pinigų dar suprasčiau, bet kam tau tas achievement'as?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats geriausias žaidimas ant X360 bent jau man :D Grafika labai gera ir šeip smagesnis už shiftus ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2video tikrai geras ;) dar mokek taip isisukineti , kek girdejau ira kaskokie kodai kur gauni nauju masinu ar cia tik gandai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.