kiberboi

mikrovisatos iptv

Rekomenduojami pranešimai

pas mane taip pat padaryta, bandziau isjungt SPI Firewall Protection ir windows firewall, bet nieko. nu buvo atsirades vaizdas sekundei, bet taip ir nesugebejau ta pati darydamas to pakartoti. gal reikia FW atnaujint, kokiu kitokiu nustatymu ten bus gal.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tiesa dar 1 klausimas kaip atidaryt portus ir kokius kad ant utorrent nebutu raudono sauktuko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ViPeRkillz gal susitvarkeij jau ? ;) man ta pati problema routeris tras pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ViPeRkillz gal susitvarkeij jau ? -_- man ta pati problema routeris tras pats

nope, is shudo vasko nesugebejau isspausti, galima buvo FW perrasyt bet as laiko neturiu zaisti su jieskojimais ir bandymais.

siaip db galima ziureti per 15 min tv, atsisiunti programa ir ziuri sau lietuviskus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko ten tokio gero ir nerodo per ta IP tv. beje jeigu yra galimybe gal gali pabandyti tiesiai pajungti pc su netu, o ne per routeri. gal padetu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko ten tokio gero ir nerodo per ta IP tv. beje jeigu yra galimybe gal gali pabandyti tiesiai pajungti pc su netu, o ne per routeri. gal padetu

nu cia savaime aisq kad su tiesiai ikistu kabeliu viskas veikia, tik kai pajungi per routeri kuris nepaliko multicast ir viskas, neberodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo per 15min.lt TV rodo ta pati, kaip ir mikrovisatos IPTV, ir ten daug maziau visko reikia siustis, o veikia labai gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo per 15min.lt TV rodo ta pati, kaip ir mikrovisatos IPTV, ir ten daug maziau visko reikia siustis, o veikia labai gerai

iptv rodo siek tiek sparciau, beveik nera jokio buferingo, be to ziurint per VLC gali sustabdyt translciacija, nueit pavalgyt ir po to gali pratest ziurejima nuo ten kur baigei. Labai patogi funkcija btw, tarkim uzpausines buvai kokiom 20min, po to ziuri ir pamatai reklama, tada restartuoji kanala ir tau vel rodo realiuoju laiku, kai reklama jau buna pasibaigusi :(

be to iptv kokybe geresne negu 15minTV.

bet ka jau padarysi, man reik reik turet wifi, o per mano routeri iptv nepaziuresi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai su routeriu neveikia IPTV? Man anksciau veikdavo, bet pastaruoju metu irgi neveikia, negi tame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai su routeriu neveikia IPTV? Man anksciau veikdavo, bet pastaruoju metu irgi neveikia, negi tame problema?

tai pabandyk be jo, man be routerio veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man be routerio viskas veikia. matomai kaip Viper sako, kad pas ji router nepalaiko taip ir yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.