kiberboi

mikrovisatos iptv

Rekomenduojami pranešimai

sveiki turiu mikrovisatos interneta L planas ir pajungta per router Dlink dir-300 ir niekaip nerodo mikrovisatos ip tv, gal zinot ka reik nustatyt kad rodytu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tas pats kaip ir man su meganet TVip ,reikia nueiti http://192.168.0.1/ prisilogini ir eini i SETUP>Internet Setup>Enable Access Point Mode cia reik uzdet varnele paskui save settings ir viskas gali ziuret :lock:

Nuotrauka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas pats kaip ir man su meganet TVip ,reikia nueiti http://192.168.0.1/ prisilogini ir eini i SETUP>Internet Setup>Enable Access Point Mode cia reik uzdet varnele paskui save settings ir viskas gali ziuret :lock:

gal zinai kaip linksys nustatyt, bandziau NAT isjungti tai dingsta netas, o Dynamic Routing (RIP) nieko nepakeicia.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ViPeRkillz kiek man sake meganetas ,tai nevisi ruterei turi ta funkcija kad galetu ziuret TVip seip net neisivaizduoju kaip syta Linksys nustatyt ,pabandik visokius varijantus ,kiek vienas ruteris skirtingai nusistato

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ViPeRkillz kiek man sake meganetas ,tai nevisi ruterei turi ta funkcija kad galetu ziuret TVip seip net neisivaizduoju kaip syta Linksys nustatyt ,pabandik visokius varijantus ,kiek vienas ruteris skirtingai nusistato

Bandziau zinok, atsibodo man kariaut. Jei jau noriu ka nors paziuret (kas labai retai buna) tai atjungiu routeri ir kabeli kisu tiesiai i PC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma neta darot as parodysiu ant savo rauterio ka reikia daryti bent man su šituo veikia skynet iptv be priekaištu o ka jus daret tai rauteri pavert4t sviču jums reikia multikastu nevisi rauteriai palaiko tavo viper palaiko išbandytas rauteris Nuotrauka

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane palaiko bet ji ijungus nematau TVip ,tai ka dar pasiulytum ,nes man veikia butent tas varijantas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave Dlink jis nepalaiko multicast nes jo yra gal 6 rušis

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas pats kaip ir man su meganet TVip ,reikia nueiti http://192.168.0.1/ prisilogini ir eini i SETUP>Internet Setup>Enable Access Point Mode cia reik uzdet varnele paskui save settings ir viskas gali ziuret :)

Nuotrauka

neveikia isvis kai nustaciau internetas neveike reikejo routery resetint :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomei cia ,net nezinau ka tada daryt ,nes man veikia inetas ir tvip ,tik negaliu prisijiunkt prie http://192.168.0.1/ tik reset padarius galiu prisijiunkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir prisijunkit negalėsi nes sakau tu paverti switchu kuris tik skirsto interneta ir daugiau nieko jam nepakeisi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka zinot del sytos funkcijos ? kanors ji padeda ?

Nuotrauka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zinai kaip linksys nustatyt, bandziau NAT isjungti tai dingsta netas, o Dynamic Routing (RIP) nieko nepakeicia.

Nuotrauka

pabandyk isjungti Filter Multicast.nors pas mane kitoks routeris negu pas tave.butent taip man veikia su Skynet'o Penki tv.

Nuotrauka

dar gali blokuoti Windows firewall , as kita kokia turi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.