mantazs13

Xbox 360 live taskai

Rekomenduojami pranešimai

Ar kai gauni achievement ir tasku tai tie taskai taspats kaip micosoft points ir uz juos galima pirkt viska, dar klausiamas nelabai susijes su live ar demo grafika skiriasi nuo pilo zaidimo nes man biski kampuotai rodo ar cia reiktu papildomai HDMI laida pirkt kad taip nebutu?

Redagavo mantazs13

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne achievments points gauni ant zaidimo atlikus kokia uzduoti ar dar ka o microsoft points reik jau uz tikras saibas pirkt del vaizdo nzn nes mano xbox senas tai net hdmi nera :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1: Achievement'us duoda uz tam tikrus atliktus tikslus, pvz atlieki tam tikra misija ant tam tikro sudetingumo lygio ir gauni sakykim 25G.Na ir paskui visisi tie achievmentai susideda ir draugai gali pasiziureti kaip tu zaidimus pereideneji. Zodziu kuo daugiau turi achievmentu tuo "kietesnis" esi. Per daug tureti itgi negrazu nes tave vadins visi no-life achievment hore :thumbsup4:

2:Na o MS points yra atskiras dalykas, jie yra virtualus pinigai. Sumoki Microsoft pinigus ir jie tau duoda atitinkama kieki tasku , uz kuriuos perki arcade games,movies,skins ir zaidimu papildymus.

3:Demo isesmes yra kaip parodomoji versija ir grafikos turetu buti panasios su pilnai isleistu zadimu, kadangi Demo dazniausiai isena tik keliom savaitem pries pilna zaidima ir per toky trumpa laiko tarpa (skaiciuojant kad zadimai yra kuremi bent jau min metus) tam developeriai nelabai turi laiko. Bet siek tiek gali skirtis , bet jei tu per komponentiny kabely losi ir nori ledo tai uzjauciu. Jei turi HDMI porta tai greiciau pirk HDMI laida arba bent jau vga...

Ne į temą

krururaras: nafik jau as berastis ir nerasau lietuviskai ir daznai darau klaidas, bet nu nors skirybos zenklus sudek tu. Kol issifravau ka tu ten sumaliai tai ir kava mano atsalo per tave :/ shame on you !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tame ir esme kad pas mane nera hdmi jungties yra tik DVI, scart, tulpes kur kisas nzn pavadinimo.... tai ka cia padaryt? nes dvi tai garso nera

Gal ka pasiulytumet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tame ir esme kad pas mane nera hdmi jungties yra tik DVI, scart, tulpes kur kisas nzn pavadinimo.... tai ka cia padaryt? nes dvi tai garso nera

Gal ka pasiulytumet?

Ne į temą

kokios tulpes ten pas tave? geltona balta ir raudona ar melyna zalia ir raudona?

toliau gal pirkt VGA kabeli xboxui prijungti perejima i DVI ir garso tulpes pajungti i koloneles kokias.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.