DeiXaz

Naminiai Gyvunai..

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Ne į temą

Mano kate vakar savalge mano "x360 headset'a" ... ^_^

Po visos meiles, nafik...

tu pirma mano matyta pana kuri yra visiska geimere ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Ne į temą

O tu pirmas zmogus kuris neskiria bahuro nuo mergos forume.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Jis bernas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista as galwojau vezliai kokie 100lt...As tai augau be draugu viska ka turejau tai ta suni ir dabar nieko neturiu draugai tik mokykloje arba isvis fabijoniskese o as tai is naujanu...Tas suo man pakeisdavo visus draugus apskritai viska taip liudna be jo dabar liudziu po pamoku grizdamas ateinu prie jo budos ir pasimeldziu nes man be jo sunku..Del jo sau prisizadejau jokiu gabalu apskritai visa savaite tik tokias kurios apie draugus isejusius is pasaulio kaip The Fray - How to safe a life...Ir pasizadejau but ramiu jokiu bairiu kjp valgyklos uzpylimas vandeniu nu krana paleist ir uzkist kad uzpiltu visa valgykla..Gal ir durna bet taip nusprendziau kad ramus buciau..gal atsigausiu po kokio menesio tik bent manau nes jis buwo visi mano draugai ir viskas mano liudesys ir dziaugsmas..prisipazinsiu kad as gimiau labai jautrus nu kad lb del visko ilgai grauziuos ir t.t...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Rmtj? ^_^ sorry tada is avataro pagalvojau

Ne į temą

cia jis savo mama ant avataro uzsidejes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzjauciu, perskaites foruma ir paziurejas video net susigraudinau. Mano šinšilas irgi buvo mirues :thumbsup4: , kai po jo isigijimo buvo vos 3 savaites, aisku nebuvo taip liudna.

Kita diena nuejau ir nusipirkau nauja šinšilą, jau treti metai kai jis pas mane, labai smagu nuejus su juo padraugauti, kazkada buvo sugrauzes ir man headset'a , USB laida, knygas...

Stai keletas jo nuotrauku: http://www.part.lt/perziura/d5077bd45a47c4...e0cef486127.jpg , http://www.part.lt/perziura/a83ec985c10d94...2382d33d507.jpg ,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada aš žiurkėną turėjau, po 3 metų užsilenkė. Buvo labai liūdna dvi naktis iš eilės užmigt negalėjau :).

Dabar turiu kovinį šinšila nemėgsta(labai kandžiojasi ir manęs(Turiu pora randu nuo ikandimu.(kandžiojasi labai SKAUDŽAI)) , bet iš manęs pirmas maistą susirenka) labai naglas ir storas turi prastovei šert arba labai išsižeidžia. Šiap labai fainas gyvūnas kartas sugeba ir but draugišku. Beveik visa diena pramiega o kiekvieną vakarą apie 18 val jau laukia prie narvo durų kada išleisim paganyt. Kambaryje graužia viska iš eilės (popierius, tapetai, medis, knygos, laidai ir taip toliau). Ėda razinas, saulėgrąžas(ne kepintas), sudžiuvusia duona, riešutus, ir specialu maista. Turi ilga uodega. Prausiasi smėlyje. Mėgsta žiuret TV, miegot, ir valgyt. Labai tvarkingas gyvūnas neturi jokio kvapo ir pats nusiprausia (nors narvelį moka priteršt.)

va nuotraukos

Čia atvėjis kada buvo įkrites į tulika(ir po to gerai nuplautas)

Nuotrauka

kaip visas atrodo

Nuotrauka

jo snukis

Nuotrauka

kai valgo riešuta

Nuotrauka

Jau susirado naujų taikinių ką sugraužt : ausines, viską kas susįje su PSP, PS2.

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.