DeiXaz

Naminiai Gyvunai..

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki..Ar turi arba turejot toki gyvuna namini su kuriuo jus uzaugot nuo pat vaikystes? As tai turejau bet ir sekmadieni netekau jis numire...Jis buwo suo jam buwo 15metu as su juo uzaugau vistiek negaliu susitaikyt kad jo nera prisimenu kjp su juo augau zaisdavom o db jo nera kj labiau pagalwoju apsiverkiu tiesiog jis buwo svarbiausias visam mano gywenime...

DeiTaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepergyvenk taip.. Gyvenimas geiciasi, nestovi vietoj, ne akmuo juk..

As nenoriu nei suns, nei dar ko, ir nesu turejas, paskui prie ju per daug prisirisi kai trinasi po kojom, ir gaila kai neber..

Taip kad

Cheer up!

:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz pastiprinima..Turejas as daug kaciu,sunu bet nei del vieno nebuwau tjp werkes,liudejas kjp del jo su juo uzaugau..As net del mociutes tjp newerkiau kjp del jo nors ir keista bet jis buwo mano gyvenimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aisq uzuojauta, zinau kad prie sunu prisirisama, nes jie labai supanaseja su seimininku ir jei yra geriausi zmoniu draugai.

Bet jie negyvena amzinai, ir reikia suprasti kad jis jau buvo senas ir mire nuo senatves, pragyveno laiminga gyvenima su tavim ir laimingas isejo.

O buna gyvuneliu kurie buna partrenki ar mirsta paciaume jegu zydejime, tai argi taip geriau.

Aisq liuna, bet tai atslugs, isigysi kita suniuka, bus daug smagiu akimirku su mazu isdykeliu. Issirinksi veisle pats, ismokysi maziuka komandu ivairiausiu, o be to jis bus ziauriai energingas, as pats noreciau kad mano suo nebutu uzauges :)

Taip kad stipriai neliudek, savo istikimo draugo niekada nepamirsi, nes bus mazasis isdaigelis kuris ji primins :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tokie jautrus esat tai pirkit papugas Aras nes jos 80m gyvena

na ka ten tie sparnuociai, pirkit vezlius, uzteks ir anukams :) gal ir nebus jie labai energingi ir isdyke, bet uztat ilgaamziai :) kai pagalvoji, vezlys turetu apverkt ne viena savo seimininka, isejusi amzinyben :) bet speju jam giliai dzin.

o del to suniuko uzjauciu, ir man yra teke zliumbt netekus augintinio, neprisirist prie ju neimanoma, seimos nariais tampa, shkias. vienzo neliudk, laikas gydytojas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vezliai gerai, pats turiu :) tik patarciau pirkti vandens vezli, nes sausumos dingsta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu kad uzjauciat..As turiu 8men suni nors jis sesers pakeite jos suni kuriam buwo 12m jis lb myli mane zaidzia,klauso bet jis vistiek netoks koks maniskis tas buwo mazas protingas tikrai geras draugas..Turiu as ir katina ir papuga bet nlb man jie tokie idomus aisku kad ma visada maniskis buwo geriausias bet jo jau nera ir man jo niekas nepakeis..Na bet gal isbandysiu vezli gal galetumet pasakyt kokia tiksli kaina vezlio bet kokio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joa prisimenu turejau katina ir kaip tik pries naujus 31 diena buvo partrenktas prie pat namu , tai tada irgi linksma nebuvo

joa prisimenu turejau katina ir kaip tik pries naujus 31 diena buvo partrenktas prie pat namu , tai tada irgi linksma nebuvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Savo vezli pirkau kikoj pries 5 metus, kainavo 5 lt.. geras a? o dabar, Kaune, kazkada maciau ar 20 LT buvo ar 30 neprisimenu, bet jie nera brangus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Mano kate vakar savalge mano "x360 headset'a" ... ^_^

Po visos meiles, nafik...

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Mano kate vakar savalge mano "x360 headset'a" ... ^_^

Po visos meiles, nafik...

Ne į temą

tai papjovei kate savo? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai Prancuzu Buldoga turiu... ^_^ Sunkus jo gyvenimas buvo, paimtas is gyvunu globos namu... Seimininkai ji 2 kart buvo palike... Siaip durakas biski, bet vistiek linksma su juo...

Uzuojauta DeiXaZ, zinau ka reiskia netekti mylimo gyvuno... ;}

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.