fruktas11

Koks jusu manymu geriausias PSP zaidimas

Rekomenduojami pranešimai

Na be abejo GTA VCS. Dar patiko fight night round 3.

o gal galit paskayt kas ten per zaidimas pirmame poste esanciame paveiksliuke?

ten is SOCOM daliu.

dauguma geru zaidimu jau isvardinta, bet dar noreciau paminet kelis smulkesnius:

super stardust portable

space invaders extreme

luxor

7 wonders of the world

(paskutinius du tai isirasiau tetai pazaist, gerai veikia kai reikia kanors nuo kompo nuspirt)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

o syphon filter dalys geros ant psp ? Verta lost ?
Man tai patiko, vienos is geriausiu saudykliu skirtu psp.

ten is SOCOM daliu.

dauguma geru zaidimu jau isvardinta, bet dar noreciau paminet kelis smulkesnius:

super stardust portable

space invaders extreme

luxor

7 wonders of the world

(paskutinius du tai isirasiau tetai pazaist, gerai veikia kai reikia kanors nuo kompo nuspirt)

Teisingai, ten socom suklydau. Luxor ar space invaders tai as pats kartais pazaidziu, visai nieko kai nera kas veikt. Redagavo busters

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FF VII crisis core, FF tactics, God of war, daxter, gta VCS ir LCS, tekken.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolkas neteko žaisti nei vieno žaidimo taip ilgai ant PSP kaip Final Fantasy VII: Crisis Core

Kolkas nebuvau mates geresnio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolkas neteko žaisti nei vieno žaidimo taip ilgai ant PSP kaip Final Fantasy VII: Crisis Core

Kolkas nebuvau mates geresnio.

jo, crisis core labai geras, buvau suzavetas, jau buvau bepraeinas antra karta ant hard, bet nebeturiu psp. labai geras gameplay, storyline'as, grafika. tikrai gera FFVII priesistore. zaidizau ir dziaugiaus, buvau tiek susikeles levelius, kad paskutini bosa nukirtau is 1 smugio atsimenu :thumbsup4: va tokiuose geimuose yra PSP jega! variau gal 60 val. gal reikes kada vel isigyt PSP, suerzinai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jo, crisis core labai geras, buvau suzavetas, jau buvau bepraeinas antra karta ant hard, bet nebeturiu psp. labai geras gameplay, storyline'as, grafika. tikrai gera FFVII priesistore. zaidizau ir dziaugiaus, buvau tiek susikeles levelius, kad paskutini bosa nukirtau is 1 smugio atsimenu :thumbsup4: va tokiuose geimuose yra PSP jega! variau gal 60 val. gal reikes kada vel isigyt PSP, suerzinai :P

Vienintelis žaidimo trukumas - tai vienodos missijos.

O paskutinį bossą jau seniai iš vieno smugio vartau. Ir net nelevelyje ten didžiausia esmė yra.

O vat pabandyk MINERVA užmušti - čia tai challenge - kiek bandžiau, tai vistiek neišeina...

Žiauriai - pabėgti labai sunkiai nuo smugių ir jeigu neturi FULL RESISTANCE - tai vienas smugis ir lavonas.

Phoenix Down aišku padeda (gerai kad iš jos pačios galima MUG ar STEAL 99 padaryti) bet dažniausiai net nespėji panaudoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Crisis core final fantasy 7 .Nuostabi grafika,geimplejus,muzika,ir pagaliau Istorija.

o god of war man nepatiko.cia mano asmenine nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.