cepa

problemos su sd kortele

Rekomenduojami pranešimai

Na turėjau 2gb SD kortelę, bet po kažkiek laiko naudojimo joje atsirado corrupter files tai aš galvoju suformatuosiu. Formato neleidžia daryt, nieko įrašyt irgi. Gal dar yra kokių būdu atgaivinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na turėjau 2gb SD kortelę, bet po kažkiek laiko naudojimo joje atsirado corrupter files tai aš galvoju suformatuosiu. Formato neleidžia daryt, nieko įrašyt irgi. Gal dar yra kokių būdu atgaivinti?

Kortele neuzrakinta?Jeigu SD tai sone turi but jungiklis sioks toks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal bandyk naudoti SDFormatter. Su juo rekomenduojama formotuoti vietoj defaultinio windowsinio ir pan. Jis labiau optimizuotas SD kortai. Tuomet maximaliai ishnaudojami kortos resursai. Gal ir siuo atveju pagelbes. O jei ir ne - zinosi su kuo reikia formotuoti SD korta :lock:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok SD format bandau o kortelė tai atrakinta.

EDIT: nepadėjo rašo jog write swich yra ijungta nors bandžaiau ir ijungt ir išjunk.

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok SD format bandau o kortelė tai atrakinta.

EDIT: nepadėjo rašo jog write swich yra ijungta nors bandžaiau ir ijungt ir išjunk.

Tai tame perjungiklyje ir bus beda. Pasiieshkok ar turi buti jis sutrumpintas kad leistu irashyma ar atviras. Ji gali apeiti prie korteles kontaktiniu plokshteliu jei labai reikia atgaivinti ir normaliai nepavyksta su perjungikliu tos problemos sutvarkyti. Jei neatsikasi gal namie uzmesiu aki. Ish atminties jei neklystu tai bus dvi krashtines siauriesnes kontaktines ploshteles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.