Regal

Filmu konvertavimo laikas

Rekomenduojami pranešimai

Noreciau paklausti kiek mazdaug laiko pas jus uzima filmo konvertavimas? Nes pries kelias dienas isigijau psp, ir nusprendziau i ji isimesti kelis filmus, taciau dabar konvertavau filma ( filmo dydis 1.36 GB ) ir man visas konvertavimo procesas uzeme beveik 1 val. 30 min. Ar tai normalus konvertavimo laikas? Ar galima kaip nors pagreitint sita procesa? Beje naudoju PSP Ultra Movie Converter.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

konvertavimo greitis priklauso nuo kompo procesoriaus galingumo, tad jei kad greičiau konvertuotų, keisk pc arba procesorių ;D ir beto naudok allok psp converter :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu dar priklauso su kokia programa konvertuoji. Seniau man konvertavo virs 1h. ,o su kita programa tik 20min

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandziau konvertuoti su allok psp converter programa, taciau konvertavimo laikas nepakito ir konvertavau filma apie pusantros valandos. Taciau dabar iskilo dar viena problema. Isimeciau filma i psp, viska rodo gerai, taciau kazkas negerai su garsu. Filmo efektu garsai/ muzika tyliai girdisi, taciau nesigirdi filmo veikeju/ kitu zmoniu garsu. Gal zinote kame cia galetu butu problema? Kai konvertavau filma, nustatymai buvo tokie:

audio quality: 128 kbps (best) ; audio codec: mpeg4aac ; channels: 2 channels stereo ; sample rate: 24000hz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas nuo kompo priklauso nes ant savo senuko kai konvertavau irgi apie 1h 30min konvertavo o kai ant laptopo pabandziau truko 20 min kazkur :) taigi isvados tokios kad nuo kompo priklauso kaip ir winrar programa :) nieko cia nepakeisi nebent pc :)

Redagavo Simonys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmo efektu garsai/ muzika tyliai girdisi

Tai pries konvertuodamas nusistatyk geresne garso kokybe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priklauso dar nuo to, kokiu kodeku konvertuoji filmą-h264 kodeku filmą konvertuoja dvigubai ilgiau(man 700 mb filmą konvertino 4,5 val., lėvas kompas), tačiau failas užima dvigubai mažiau vietos, o kokybė ta pati.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išvados tokios:

1.Priklauso nuo tavo turimos technikos galingumo...

2.Priklauso nuo formato iš kurio ir į kokį convertuoji...

3.Priklauso nuo programos kokybės kurią naudoji...

P.S. ši tema mano manymų jau buvo sėniau , nieko asmeniško :) ,o taipogi yra kažkur tema kokią geriausią programą išrinko mūsų forumas ... Tereikia panaudoti search.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje rekmenduoju PSPVC konverteri, pats naudoju ir nesigailiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui visiems uz atsakymus, dabar tik belieka kantriai laukti, kol mano senukas kompiuteris konvertuos filmus. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.