sqll

Paciam ar kitam?

Rekomenduojami pranešimai

ne pigiau ir lengviau ir greiciau butu nunest xboxa pas meistra nei viska darytis paciam moket litus ir dar knistis ar jaudintis kad nesupisi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne pigiau ir lengviau ir greiciau butu nunest xboxa pas meistra nei viska darytis paciam moket litus ir dar knistis ar jaudintis kad nesupisi ?

ivairiai - vieni nori is idejos viska pasidaryti paciam, o jei dar draugaujantis su technika... kitiems paprasciau sumokejai ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasakysiu is savo patirties, is pradziu pagalvojau pats pabandyt (pvz flashint), pasieskojau gidu ir t.t. bet po

to persigalvojau nes pamaciau kad gali ir nepavykt (biski sleivos rankos ir be to susinervinu kai kas neiseina :) )

o be to primeciau jei kazkas nepavyks tai ir gules boxas kur isardytas ir zmona knis man prota :) ,

tajgi paprasciausiai nutariau nuskausmint biski pinigine ir atiduot boxa i meistro rankas,

taigi mano patarimas - jei nebijai bandyt pats, turi geras rankas ir biski smegenu tada pirmyn,

o jei nesi isitikines kad pavyks - nesk patikimam meistrui, o be to dar ir garantija tures duoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prieš porą savaičių prikau xbox'ą. Bandžiau flashinti pats, bet susidūriau su keletų problemų.

Iš pradžių net nežinojau nuo ko pradėti. Pilnai sukomplektuoto gido nėra, yra tik daug gidų su nuotrupomis iš kurių reikia susidaryti bendrą vaizdą (bei kartais pasiskaityti forumus).

Tam teko paaukoti vieną dieną.

Beja, dauguma gidų parašyti naudojant connectivity kit ar kokį kitą konverterį kurios beja reikia pirkti iš užsienio, nes Lietuvoje neradau.

Poto sužinojau, kaip reikia pasidaryti RS232 TTL konverterį. Vilniuje neradau MAX3232 mikrsochemos, nusipirkau MAX232N.

Šiaip ne taip pasidariau konverterį ir nesėkmingai bandžiau ištraukti key.

Tam prireikė dar vienos dienos.

Galiausiai sužinojau, kad MAX232 reikia 5v. maitinimo. Nuo PC pajungiau maitinimą bet vis tiek nieko nesigavo. Tuo metu jau pradėjo darytis gaila savo laiko taigi nuvežiau meistrui ir jis sutvarkė

Kiek supratau buvo blogai sulituotas R707, konverteris veikė, bet dar nežinau ar jis būtų tikęs.

Žinoma nesėdėjau nuo ryto iki vakaro, bet laiko tai kainavo.

Pirktis kokį connectivity kit ar pan. neturėjau noro, nes kaina nėra maža, o daryčiau tik sau, be to praleidus tiek laiko nesinorėjo laukti.

Moralas: Jei jau užsiimsi prie pradėdamas susirask VISĄ informaciją (jei reiks rašyk, galiu ką padėti), neplanuojant daryti bizniuko vargu ar apsimoka pirki tą sujungimo adapterį (conncetivity kit ar pa.). O šiaip pats procesas nesudėtingas, sunkiausia pasidaryti konverterį (kurių Lietuvoje irgi neradau), ir susirasti visą reikiamą info. Jei kas nors paprašytų tai daryti, pabandyčiau vieną kartą (žinoma susirinkęs VISĄ informaciją) jei neisgautų pasiūlyčiau eiti pas meistrą.

Patarimas: Manau čia priklauso nuo tavo kantrybės ir darbo su lituokliu įgudžių (arba noro įsigyti tą sujungimo adapterį) :)

P.S. Jei kam reikia galiu Vilniuje nebrangiai parduoti RS232 TTL konverterį padarytą MAX232N schemos pagrindu.

Redagavo Sljder

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Moralas toks Sljder - jei nezinai ka daryti - nedaryk, kokio velnio lytavai tik idiotai lituoja lituoti visiskai nereikia, nereikia net toj vietoj nieko daryti yra kitu vietu...

as asmeniskai zinoma tau medali duociau jei sugebejai sulytuoti ten nes as net nematau tu kontaktu gerai, o kakzas va sugeba net sulytuoti-kaip bebutu-ju lituoti neriekia, net blogai yra lituoti. Raktui isgauti tereikia uztrumpinti juo keliom sekundem kol istraukia rakta o tas iviksta per 2sek. ir del 2sek rizikuoti kad susiksi viska lituodamas..ojoj...

As pvz lauziau pats...kainavo man visa tai LYGIAI tiekpat kiek butu nunesti kitam, bet va dabar moku, dabar tuom uzsiemu turiu iranga, moku tai padaryti ir zmone slaimingi ir man gerai o ir dar vienoj sryty igijau ziniu.. ^_^

Daugelis man lygiai ta pati sako - "norejau patrs, bet prisikaiciau kad pavojinga..". :D Tad geriau nesti, kainuoja mazai bent jau pas mane, tai 100% apsimoka nesti, nebent esat tikrai gabus pc ir siektiek e-technikoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Moralas toks Sljder - jei nezinai ka daryti - nedaryk, kokio velnio lytavai tik idiotai lituoja lituoti visiskai nereikia, nereikia net toj vietoj nieko daryti yra kitu vietu...

Visų pirma nevadink kitų idijotais jei nenulaikai lituoklio rankose. Kontaktų litavimas dar mažiausaia bėda. Žinoma nebūtina lituoti, bet manau, kad čia kiekvieno asmeninis reikalas.

Ką aš norėjau pasakyti, kad sunku rasti MAX trijų voltų schemą Lietuvoje tam konverteriu ir susirinkti visą informaciją.

p.s. Jei tavo išmokimas kažko naujoj srity skaitosi ck3 nusipirkimas, sujungimas su DVD rom'u ir programos paleidimas tai gali nesigirti. Aš rašiau žmogui, jei jis nesiruošia švaistyti pinigų įvairiem kit'am.

Redagavo Sljder

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Visų pirma nevadink kitų idijotais jei nenulaikai lituoklio rankose. Kontaktų litavimas dar mažiausaia bėda. Žinoma nebūtina lituota, bet manau, kad čia keikvieno asmeninis reikalas.

Ką aš norėjau pasakyti, kad sunku rasti MAX trijų voltų schemą Lietuvoje tam konverteriu ir susirinkti visą informaciją.

p.s. Jei tavo išmokimas kažko naujoj srity skaitosi ck3 nusipirkimas, sujungimas su DVD rom'u ir programos paleidimas tai gali nesigirti. Aš rašiau žmogui, jei jis nesiruošia švaistyti pinigų įvairiem kit'am.

saunuolis sljder :) atsikirsti moki ;DD

visiskai sutinku su sljder, tommix tikrai neturetu idijotu vadinti ir jei flashinimas yra kam mokslas tai matyt 12kl nebaige arba atsilike

Redagavo turiuVaiku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.