palme

Update 2.60 beda !

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki updeitinau ci anesenai ir dingo visi seivai , pradejau losti LBP pritemsta vaizdas biski jeigu nieko nedarau ilgiau nei 3 sekundes tas pats ir meniu vyksta ... siandien isijunges galvojau palosti lbp bet wel ir vakaryksciu seivu nebebuvo ...

gal kas susiduret kada nors su panasiom nesamonem ??

nuemiau FULL RGB padariau i Limited vaizdas dabr geras bet vistiek seivai dingineja gal reiktu system restore padaryti ? :D

Redagavo palme

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Girdejau gandus kad kai kam blogai bet man viskas nrml tfu tfu tfu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia gal su HDD negerai. Isbandyk ten visus system recover ir HDD format. Jeigu nepades tj arba lauk naujo update, skambink SONY arba isirasinek seivus i flasha ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, man viskas tvarkoi kolkas... Bet kai pasiskaitinėju forumus, tai net baisu pasidaro - po kiekvieno updeito vis kažkam iškyla kažkokios problemos. Spėju, kad reikės greitai prieš kiekvieną updeitą daryti backup'ą viso hdd...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar cia taip turi buti ar cia beda pas mane kai zaidziu games koki ant ps3 arba kai per meniu vaikstau tai man ten pradeda tai svieseti tai tamseja ir t.t. gal cia update problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar cia taip turi buti ar cia beda pas mane kai zaidziu games koki ant ps3 arba kai per meniu vaikstau tai man ten pradeda tai svieseti tai tamseja ir t.t. gal cia update problema?

Manau TV tavo kaltas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ne problema o ten tikriausiai dynamic contrast ratio ijungtas ant monitoriaus. Ji galima isjungti ten panarsyk po TV nustatymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.