shaokan

xbl neduoda parsisiust

Rekomenduojami pranešimai

Tai va,bandau is marketplace parsisiust GOW 2 multiplayerio Flashback mapu packa ir neduoda uz microsoft pointus,raso- THIS ITEM ISN'T AVAILABLE FROM YOUR CURRENT LOCATION tai kame saknys? pal konsole mano ir priregines as ja UNITED KINGDOM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na ir man panasios mintys paciam,bet juk mano konsole pirkta lt xbl uzsiregistravau kaip anglas,tai ko neduoda tu Gears Of War 2 zemelapiu parsisiust???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va,bandau is marketplace parsisiust GOW 2 multiplayerio Flashback mapu packa ir neduoda uz microsoft pointus,raso- THIS ITEM ISN'T AVAILABLE FROM YOUR CURRENT LOCATION tai kame saknys? pal konsole mano ir priregines as ja UNITED KINGDOM

megink susikurk usa acc nauja ir dar jap gali,is ten gal duos,ir siaip ten duoda visko daugiau

o siaip tai dazniausiai neduoda siustis jei buni su silver o jiem reikia gold,bet yra buve ir man kad nedave del LOCATION

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

megink susikurk usa acc nauja ir dar jap gali,is ten gal duos,ir siaip ten duoda visko daugiau

o siaip tai dazniausiai neduoda siustis jei buni su silver o jiem reikia gold,bet yra buve ir man kad nedave del LOCATION

tai kiek acc su viena konsole galima jungtis i live? siaip tai sitas mano GOW2 realyzas tikrai is USA tik su free regionu.ir ar nepadides bano tikimybe jei vienas acc i UK o kitas USA?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kiek acc su viena konsole galima jungtis i live? siaip tai sitas mano GOW2 realyzas tikrai is USA tik su free regionu.ir ar nepadides bano tikimybe jei vienas acc i UK o kitas USA?

visada yra ta galimybe kad gausi b*n* ,ir kodel visi to klausia visada,nenori nesidaryk,gali turet kiek nori acc,bet verta susikurt viena us ir viens jap vien tam kad pamatyt kas ten yra kitko ko nera pas pal'us,tada duotu ir ta addona siustis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visada yra ta galimybe kad gausi b*n* ,ir kodel visi to klausia visada,nenori nesidaryk,gali turet kiek nori acc,bet verta susikurt viena us ir viens jap vien tam kad pamatyt kas ten yra kitko ko nera pas pal'us,tada duotu ir ta addona siustis

nu aisku tada,dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

flashback mapas yra parsisiunciamas su codu reikai turet pirkus XBOX360 gears of war rinkini kad gautum toki (as turiu) maza skrajute ir ant jos parasytas kodas 5 mapam ir 24 valandos live...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

flashback mapas yra parsisiunciamas su codu reikai turet pirkus XBOX360 gears of war rinkini kad gautum toki (as turiu) maza skrajute ir ant jos parasytas kodas 5 mapam ir 24 valandos live...

Pas mane irgi dar tas voliojas :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as i turiu ta skrajute, bet nesiuncia tu map'u, raso tipo regionas netinka. ACC kurtas ant UK adreso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o is kur ta skrajute? is europos ar usa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o is kur ta skrajute? is europos ar usa?

mano europinis kodas, gavau is draugo nes jis pirko originala diska, o ant disko ten skandinaviskai pagrinde surasyta, Norevegu, Danu, Svedu ir Suomiu, hmm pagalvojau susikursiu koki Norvegiska ACC ir parsipusiu, bet kai susikuriau meta vistiek ta pati "This item isn't available from your current location".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano gears pirktas anglijoi ir mano acc UK uzregintas, bet visvien neleidzia siustis. Kas gyvena Anglijoje leidzia siustis, o is Lietuvos dar niekam negirdejau, kad leistu siustis. Tas pats ir su gears 1 ir gears 2 snowblind map pack. Leidzia siustis tik ta likusi map packa (pavadinimo neatsimenu :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano gears pirktas anglijoi ir mano acc UK uzregintas, bet visvien neleidzia siustis. Kas gyvena Anglijoje leidzia siustis, o is Lietuvos dar niekam negirdejau, kad leistu siustis. Tas pats ir su gears 1 ir gears 2 snowblind map pack. Leidzia siustis tik ta likusi map packa (pavadinimo neatsimenu :pirate2:)

Taip ir yra, MS mato is kur jusu IP atsoka. Nesvarabu kokios salies accounta turite, jei toje salyje/zemyne negyvenate, siustis jums neleis. Tapati situacija ir su MS-points/Gold membership.

Ne į temą

Siulau parduoti per eBay tuos nepanaudotus kodus, nesvarbu ar nutrynete kortele, paiskinkit savo situacija ir nemeskit pora $. Vis geriau negu kad dulkes renka. Beto visi sitie kodai turi galiojimo termina taigi negalvokit kad amzinai turesit :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandziau MS supportui rasyt, kad pasakytu kame saknys. Galvojau gal imanoma gaut kita koda ar pan, bet bb is ju... ta pati per ta pati mala, nieko konkretaus negali pasakyt 3 atsakymus gavau ir visi vienodi. Ir jokios normalios info.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.