soxas

Kingdom Hearts II - Jau išėjo Kovo 28 dieną

Rekomenduojami pranešimai

Pagaliau vel isejo neblogas rpg. Po ketveriu metuku dienos sviesa isvydo antra dalis. Square Enix vel nustebino savo neeiline pasaka :) . Kai kam bus miela prisiminti tokius pasaku herojus kaip: undinele, liutas karalius,donald duckas, gufis ir t.t. Siaip zaidimas labai grazus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau visai nieko būtų reikės gal kada parsisiųsti :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias slash

as jau ji perejau, ir ka as galiu pasakyt ,o ta,kad tiesiog labai ,tikrai labai geras geimas ,ir nera cia ka daugiau pridet.Na tik ta gal ,ked man asmeniskai tai pirma dalis nepatiko o antra dalim atsidziaug negalejau ,vienintelis sakyciau zaidimo minusas tai jo trukme ,nes man pasirode ,kad jis tikrai per trumpas ,na ir cia aisku kaip paziuresi ,gal del to per trumpas nes as pripratau zais FINAL FANTASY serijos zaidimus kurie trunka po kokias 200-250 val.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sena tema pabumpinta.;]] Man asmeniskai geriausias zaistas ps2 zaidimas (1 ir 2 dalys) Valdimas,grafika,muzika,igarsinimas,veikejai,pasaulis zodziu viskas idialu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal ir nieko būtų jei per kovą nebūtų tu žvaigždučių, arba pastovau šokinėjimo ir button mashingo, geimplėjus nelabai traukia..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Antros dalies gameplay'ius pasikeite ir kaip bebutu keista, i gera puse... Daznai tesiniai buna silpnesni, bet si karta antra dalis man labiau patiko nei pirma. Nesupraskit neteisingai: pirma dalis irgi ziauriai gera!

Visiems kas nezaide rekomenduoju. Primygtinai rekomwnduoju... :)

Galiu pasakyt kaip buvo man:

Nusipirkau KH ir parsineses uzsidejau pasiziuret. Pabandziau biski, pagalvojau gal ir nieko, bet nelabai... Neesu didelis action RPG megejas, labiau pripazystu klasikine kova. Padejau zaidima atgal i lentyna, nes zaidziau lyg ir FFX ar dar kazka kita grandiozinio, nelabai pamenu ka.

Praejo gal pora menesiu, nelabai turejau ka zaist ir gryzes prie zaidimu lentynos vel issitraukiau KH. Kazkaip lyg ir prisiverciau pazaist kelias valandas ir po to jau nepadejau zaidimo i sona kol viso nesuzaidziau. Zaidimas labai geras! Ir ne tik RPG megejams istikruju. Patikekit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nžn man ten labiau ne action RPG atrodo o daugiau ..tokia arkada su rpg elementais panašiai kaip Dawn Of Mana. Aš nlb žinau, ar ten per daug nesvaigsta per žaidimą, ta prasme visus tuos įvykius traukia iš pirmos dalies ar jau pirmos dalies nežaidęs žmogus galėtų viską ten suprasti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu Auron'ui geras žaidiamas :) ir labai norėčiau pažaisti antra dalį nes pirmają su draugu perėjom visa ir netgi užmusem "sepherotha" jai kas žino kas jis :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu Auron'ui geras žaidiamas :) ir labai norėčiau pažaisti antra dalį nes pirmają su draugu perėjom visa ir netgi užmusem "sepherotha" jai kas žino kas jis :lol:

jo kada nors ir man reiks dulkes nuo jo nupusti dar,bet dabar jis nuslopintas geresniu rpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jooooo square enix tikrai nusipelno pagarbos! :) man didziause yspudy yra palikes FFXII,gereusias (man) is visu FF daliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai FFXII kažkoks š pasirodė, nu šiaip tai kovos ir t.t viskas normalei bet trūksta įvairumo, istorija tai išvis pile of s***t, nu bet ne apie jį tema, jau buvau bandęs kažką panašaus į KH, tai buvo DawnOfMana, antro turo boso net nenugalėjau nes nesamonė mėtyt tuos daiktus ištisai tai daugiau tikrai nenoriu kažkokių arkadinių/action RPG.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.