cwekas

xbox live

Rekomenduojami pranešimai

buna kartais kad neiseina prisijungt prie draugu, jei pvz siunti jam party pakvietima jis negali prie manes prisijungt o as prie jo.kas per nesamone?

ir tas pats jei man duoda invite i forza2 nei as nei jis neprisijungia.Kodel taip nutinka??o prie kitu draugu galiu prisijungt..

Jei ka mano nick xbox live TyPeRiUkShTiZ

PADEKIT!!!! ir jei ka routeris jau perkrautas pora kartu nepadejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei ką man su kaikuriais draugais irgi neina nieko lošt. Visad rašo, kad neina prisijungt. Nežinau ką čia daryt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai as klausiu atsakymo kaip ka galima pakeist kad iseitu prisijungt,o neklausiu ar dar kam tai buna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai as klausiu atsakymo kaip ka galima pakeist kad iseitu prisijungt,o neklausiu ar dar kam tai buna

Vat pvz man dabar su vienu irgi nėjo susijungt niekaip. Bet kažkaip išėmiau ir vėl įdėjau diską, ir žiūriu veikia. nežn, čia užpuliuoja kažkaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat pvz man dabar su vienu irgi nėjo susijungt niekaip. Bet kažkaip išėmiau ir vėl įdėjau diską, ir žiūriu veikia. nežn, čia užpuliuoja kažkaip.

mhm, bandziau ir cd perdet, ir kita geima pazaist su juo, ir modema perkroviau, ir nustatymus keiciau nko nepadejo, o gali but kad netas pjauna koki gryba, nes su kitais tai galiu prisijungt, gal koki internetai pjaunas del ko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia paforwardint tam tikrus portus xboxui, arba ikelt i DMZ zona jei per routeri jungiat. Daugiau suzhinosit pagugline su raktiniais sodziais "xbox live nat open".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia paforwardint tam tikrus portus xboxui, arba ikelt i DMZ zona jei per routeri jungiat. Daugiau suzhinosit pagugline su raktiniais sodziais "xbox live nat open".

dekui bandysiu ieskot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.