logikas

xbox 360 acme dvd+r dl

Rekomenduojami pranešimai

norejau paklausti ar reikia ka nors daryti xbox kad veiktu parsusti zaidimai nes isirasiau i verbatim Rise of the Argonauts ir kai bandau ji paliest xbox parodo langa keliom kalbom ir jame buna parasyta to play this disc,put it in an xbox 360 concule gal zinote kas blogai mano padaryta gal.ir kai uzsikrauna xbox kur turetu but parasyta zaidimo to pavadinimas raso play dvd.tai gal kas zino kas cia blogai ar ka as blogai darau busiu dekingas uz paaiskinima aciu kas pades isspres sia problema

tu cia kalbi apie xbox ar xbox 360 zaidimo irasyma? nes is teksto tai sunku biski suprast...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip ir dariau tik nesupratau ka jis turejo minti sakydamas

Pastaba: Kartais gali būti taip, kad atsisiuntę ir išarchyvavę relyzą turėsite du failiukus: IMAGE.000 ir IMAGE.DVD. Tuomet atsidarome IMAGE.DVD failiuką su Notepad'u ir įsitikiname ar jo turinys yra toks:

LayerBreak=1913760

IMAGE.000 (o ne IMAGE.ISO ar pan.

nes as kai parsisunciu visada buna dvd failukas ir dar norejau paklausti o to 1913760 nereikia jo irasyti i user specified ???tai ar kas galetu pilnai atsakyti i mano klausima

Redagavo wyckius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ir dariau tik nesupratau ka jis turejo minti sakydamas

Pastaba: Kartais gali būti taip, kad atsisiuntę ir išarchyvavę relyzą turėsite du failiukus: IMAGE.000 ir IMAGE.DVD. Tuomet atsidarome IMAGE.DVD failiuką su Notepad'u ir įsitikiname ar jo turinys yra toks:

LayerBreak=1913760

IMAGE.000 (o ne IMAGE.ISO ar pan.

nes as kai parsisunciu visada buna dvd failukas ir dar norejau paklausti o to 1913760 nereikia jo irasyti i user specified ???tai ar kas galetu pilnai atsakyti i mano klausima

nu tai ten viskas gerai su tuo layerbreak'u, nieko ten nekeisk kai atidarai.

atsidarai imgburn pasirenki sita .dvd failiuka ir irasai ji, tuo paciu isiraso ir tas didelis. aisq pasirenki 2.4x ir nuimi verify varnele. stai ir visas mokslas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o i imgburn nereikia irasyti to layerbreak'u numerio nes kaikur ziurejau kad pirma karta reikia ji suvesti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu isbandziau viska bet zaidimai vistiek nepasileidzia.gal ka nors reik daryt kad xbox360 kad jie pasileistu???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu isbandziau viska bet zaidimai vistiek nepasileidzia.gal ka nors reik daryt kad xbox360 kad jie pasileistu???

1. Acme DVD gadina Xboxo DVDroma. Po kurio laiko nebeskaitys ishvis jokiu DVD ir teks keisti DVDroma. Naudok verbatimus, blogiausiu atveju TDK arba Philipsus.

2. Kad eitu piratiniai zaidimai Xbox360 turi buti flashintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Acme DVD gadina Xboxo DVDroma. Po kurio laiko nebeskaitys ishvis jokiu DVD ir teks keisti DVDroma. Naudok verbatimus, blogiausiu atveju TDK arba Philipsus.

2. Kad eitu piratiniai zaidimai Xbox360 turi buti flashintas.

TDK ir Philips nėra blogiausias atvejis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

170 žaidimu acme diskuose, dvd veikia idealiai, nei vienas kompaktas nesugedo , visi sakė sukes dvd romas, bet kolkas veikia puikiai, o pirkdamas acme jau sutaupiai seniai ant keliu nauju dvd romu tai kad problemos nematau, jei būtų nors vienas kompaktas sugedęs ar jo neskaite tada gal ir pirkčiau kitus, bet dabar nei sugedo nei ką, veikia be problemų, tai nematau reikalo mokėti brangiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anksciau man neskaite acme disku dabar nusipirkau nauja dvd burneri skaito kuo puikiausiai ir ant 1 x iraso per 20 min :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anksciau man neskaite acme disku dabar nusipirkau nauja dvd burneri skaito kuo puikiausiai ir ant 1 x iraso per 20 min ;)

Kad tu cia nesamone parasei ;) as irgi galvojau kad pas mane raso ant 2.4x bet pamaciau kad dar yra toks dalykas Write Rate o ten raso 5x. O tai reiskia kad mano dvd-romas nepalaiko mazesnio rasymo greicio. ant 2x rasant iraso per 40min o tau ant 1x per 20min ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perki verbatim paką kur yra 10 diskų ir gaunasi po 6lt,o acme kainuoja 5lt.. nepirkau ir nepirksiu acme ,nes dar turiu proto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.