logikas

xbox 360 acme dvd+r dl

Rekomenduojami pranešimai

ar xbox'as nuskaito acme dvd+r dl diskus,nes noriu isirasyt i acme bet dar nezianu ar eitu ant acme disko??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar xbox'as nuskaito acme dvd+r dl diskus,nes noriu isirasyt i acme bet dar nezianu ar eitu ant acme disko??

nuskaito ir viskas normaliai veikia. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuskaityt tai nuskaito viska,kitas dalykas kaip gerai veiks ir kiek zaidimu eis o kiek neis,vieniem gerai,kitiem ne,siaip geriausiai eina verbatim,ir jokiu problemu,juos iraso vienodai gerai dauguma rekorderiu,cia dar skirtuma tame koki rekorderi turi ir kaip jis gerai irasys tuos acme,pvz man negerai nei acme,nei philips,nei tdk,o verbatim gerai,kitiem gerai eina ir acme,tik nzn kaip bus po ilgo naudojimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienu zodziu, acme nera tas diskas i kuri noretum rasyti savo geimus ;]

Jeigu tu taip manai tai nekisk savo nuomonems kitiems,i ka jis nores i ta jis rasys.Pats visada dabar rasau i acme,nematau tikslo pirkt brangesnius kai acme puikei veikia.I HDD isirasau ir nematau problemu.Taip,kad jeigu neturi ka protingo parasyt - nerasyk isvis

Ne į temą

nes ziuriu paskutiniu metu nori pasipykt su dauguma nariu,ziurek,kad blogai nesibaiktu tau tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

su niekuo as nesipykstu... del tu acme disku tai visko i hdd nesumesi.
Redagavo dankratas
Dar viena ispejima uzsidirbai.Nariu neizeidinesi,tuo labiau moderatoriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu tu taip manai tai nekisk savo nuomonems kitiems,i ka jis nores i ta jis rasys.Pats visada dabar rasau i acme,nematau tikslo pirkt brangesnius kai acme puikei veikia.I HDD isirasau ir nematau problemu.Taip,kad jeigu neturi ka protingo parasyt - nerasyk isvis

Ne į temą

nes ziuriu paskutiniu metu nori pasipykt su dauguma nariu,ziurek,kad blogai nesibaiktu tau tai.

siaip tai si tema ir yra tam kad kiti issakytu savo nuomone apie vienus ar kitus dalykus,o siuo atveu apie diskus,vienam acme gerai veikia bet tai nereiskia kad visiem,tas ir yra kad ne visiem gerai,o tai reiskia kad yra nesekmes tikimybe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip tai si tema ir yra tam kad kiti issakytu savo nuomone apie vienus ar kitus dalykus,o siuo atveu apie diskus,vienam acme gerai veikia bet tai nereiskia kad visiem,tas ir yra kad ne visiem gerai,o tai reiskia kad yra nesekmes tikimybe

Ne į temą

Bet esme tame,kad jis yra tik prisiskaites visokiu nesamoniu ir raso ;] Jam svarbu gincintis su kitais,sita as jau keletoj temu esu pastebejes.Taip sutinku jeigu pvz tu rasai,as pats zinau,kad su acme daug kam problemos,bet tu esi tai pats patyres ,o ne prisiskaites.

Ai dar beja,si tema yra savo nuomonei pasakyti,o ne kisti ja kitiems,kaip buvo tuo atveju.Cia tas pats kaip as sakyciau "cepelinai nera toks maistas kuri tu noresi valgyt" ar kazkas panasaus,tokiu atveju turetu but "cepelinai man nepatinka" o ne tureciau aiskint,kad jam nepatiks.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

su niekuo as nesipykstu... del tu acme disku tai visko i hdd nesumesi.

Kas galite padeti? Vnz pas mane tokia beda. Parsisiunciau zaidu xbox 360,prisipirkau acme disku ,kur dvd-r DL....Prisirasiau.... Esme tokia,kad vieni veikia,kiti neveikia,isemus ir vel pradedant,nenuskaito jo...Turiu zjb zaida Spider man,isirasiau,palosiau,atsijungiau,norejau vel pasileisti,ir kimba,raso tavo diskas nesvarus arba isvis nekrauna... nekertu bajariu ,kas cia per fokusai...su spider man gal turiu jau 2 diskus irasytus ir tas pats..Rasau su image burn....gal su clone cd kitaip butu? ar bandyt visai ant kito pc irasyti? ar acme diskai mano Lite on nepatinka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas galite padeti? Vnz pas mane tokia beda. Parsisiunciau zaidu xbox 360,prisipirkau acme disku ,kur dvd-r DL....Prisirasiau.... Esme tokia,kad vieni veikia,kiti neveikia,isemus ir vel pradedant,nenuskaito jo...Turiu zjb zaida Spider man,isirasiau,palosiau,atsijungiau,norejau vel pasileisti,ir kimba,raso tavo diskas nesvarus arba isvis nekrauna... nekertu bajariu ,kas cia per fokusai...su spider man gal turiu jau 2 diskus irasytus ir tas pats..Rasau su image burn....gal su clone cd kitaip butu? ar bandyt visai ant kito pc irasyti? ar acme diskai mano Lite on nepatinka?

Na pas tave acme diskus sunkei ima.Pirk kitu firmu tai butu Verbatim,PHILIPS,TDK.Dar yra pasiulymas isirasyt zaidima i harda parsisiuntus NXE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme siandien dar harda nusipirkau prie elito,nes nebuvo kaip pirkau....Buvau i acme prisirases zaidu gal 8...... Tai vnz dabar puse neveikia,o puse veikia :( Pvz call of duty pavyko irasyti i harda ir dar kelis,o wa spider man rasant,meta error berasant gal ant 31procento....Vnz galvoju gal pc lievas irasymo irenginys? ar negali buti taip? arba tarkim imagine burn ar cd clone?? nes jei cd kalti,tai reiskias man netinka acme....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme siandien dar harda nusipirkau prie elito,nes nebuvo kaip pirkau....Buvau i acme prisirases zaidu gal 8...... Tai vnz dabar puse neveikia,o puse veikia :( Pvz call of duty pavyko irasyti i harda ir dar kelis,o wa spider man rasant,meta error berasant gal ant 31procento....Vnz galvoju gal pc lievas irasymo irenginys? ar negali buti taip? arba tarkim imagine burn ar cd clone?? nes jei cd kalti,tai reiskias man netinka acme....

kalti gali buti du dalykai cia:

1. tavo pc rekorderis,jei jis jau daug naudotas tai nenorek kad tau vis dar gerai keptu dl diskus

2. kalti diskai jei jie prastesni na pigesni ir buna prastesni,tai taip ir buna,as pats is 10 pirmu philips disku 7 suvariau,ta prasme kad neskaite ju po to boxas,tai pirma pasikeiciau diskus i verbatim,o antra tai isigijau nauja rekorderi,nes maniskis jau buvo pavarges ne viena simta disku iskepes,nes nelabai norisi kad vel kazkas ne taip butu,siaip turint nauja rekorderi gera galima kepti ir i pigesnius diskus,ir gali buti kad viskas eis gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienu zodziu, acme nera tas diskas i kuri noretum rasyti savo geimus ;]

isesmes pritariu siam TEIGINIUI ir beto lietuviai jau pasieke auksciausia nagluma visose europos salyse:vietoj to kad pirkt originalus galim pirkt sau diskus ir isirasyt. vietoj to kad moket 250-50LT uz zaidima mes mokam apie 8LT IR DAR IESKOM KAIP SUTAUPYT? JUS SAVIGARBES BENT KIEK TURIT? ir isvis del 3LT skirtumo gadinat savo yranga... nesuprantu as ju visiskai (ne, as pinigais "neaptekes")

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kalti gali buti du dalykai cia:

1. tavo pc rekorderis,jei jis jau daug naudotas tai nenorek kad tau vis dar gerai keptu dl diskus

2. kalti diskai jei jie prastesni na pigesni ir buna prastesni,tai taip ir buna,as pats is 10 pirmu philips disku 7 suvariau,ta prasme kad neskaite ju po to boxas,tai pirma pasikeiciau diskus i verbatim,o antra tai isigijau nauja rekorderi,nes maniskis jau buvo pavarges ne viena simta disku iskepes,nes nelabai norisi kad vel kazkas ne taip butu,siaip turint nauja rekorderi gera galima kepti ir i pigesnius diskus,ir gali buti kad viskas eis gerai

Nu mano rekorderis nedaug visai naudotas,nelabai siaip as ka rases,net nepamenu,nes usb rakta turiu 8 gb.....Kompas pries 1 metus pirkes uz 4k litu :D dar toks apynaujis...Vnz ka pavyko ikalti i harda tai Prince persia,call of duty....Bet siaip kad ir is hardo,vistiek disko reikalauna bent pas mane jau....bet cdrom neuzia...

Taiva,taip patinka Spider man,o negaliu losti...subiesino...tai reiskias lekti kur i akropoli ir ieskoti philipso ar Verbatimo...ir bandyt. Systra turi Lop top,bet ten itariu vapsie nekas :D

isesmes pritariu siam TEIGINIUI ir beto lietuviai jau pasieke auksciausia nagluma visose europos salyse:vietoj to kad pirkt originalus galim pirkt sau diskus ir isirasyt. vietoj to kad moket 250-50LT uz zaidima mes mokam apie 8LT IR DAR IESKOM KAIP SUTAUPYT? JUS SAVIGARBES BENT KIEK TURIT? ir isvis del 3LT skirtumo gadinat savo yranga... nesuprantu as ju visiskai (ne, as pinigais "neaptekes")

Nu as ne Vilniuje ir ne Kaune gyvenu,kad butu pasirinkimas...pravariau savo miestuke visas pardes,tai tik ACME>>> Todel dabar kaip busiu kur Kaune,pabandysiu kitu...man p* ten ar 8 lt ar 15,bile veiktu,acme,todel,kad nera kitu variantu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.