logikas

xbox 360 acme dvd+r dl

Rekomenduojami pranešimai

Nebukit bambukai :]

Bet esme dar ir ilgaamziskume. Paimk ta pati softa irasyk i acme ir verbatima. padek diskus 2 metam :D acme;i bus greiciausiai RIP :]

Is patirties sakau.

O pasakymas kad vienas kainuoja 4.2 o kitas 3.6. tai tik jobabin 60cnt. ne ten taupot. jau geriau ant cigereciu paka nusiperki bet netai kad padengti skirtuma nuo acmes link verbatim......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oi pas mane kiek filmu tarp acmes disku, kurie irasyti pries pora metu ir oj kaip jie subraizyti, bet viskas veikia kaip veike :) Ner man problemu jokiu su acmes diskais... O xbox'e visvien visus zaidziamus zaidimus rasausi i hdd tai man itakos lazeriui tikrai netures ir dar ne vienam irenginiui neturejo acmes diskai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebukit bambukai :]

Bet esme dar ir ilgaamziskume. Paimk ta pati softa irasyk i acme ir verbatima. padek diskus 2 metam :) acme;i bus greiciausiai RIP :]

Is patirties sakau.

O pasakymas kad vienas kainuoja 4.2 o kitas 3.6. tai tik jobabin 60cnt. ne ten taupot. jau geriau ant cigereciu paka nusiperki bet netai kad padengti skirtuma nuo acmes link verbatim......

Gal acmes ir neapsimoka pirkt kai toks skirtumas, bet aone tai tikrai apsimoka 2.1lt už kompaktą gaunas su atsiuntimu, pats xbox 360 nuo 2006 vasaros naudoju ir tiek acme tie kiti kompaktai nėra niekuom prastesni už tuos verbatim, jeigu kitiem neveikia tai čia jau problemos su jų konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pvz pas mane darbe daznai tenka daug infos pernesineti. Flashais nesinaudoju (akmens amzius :) ). tai pvz idaukartini RW acme tai nu 5kartai maximum irasysi ir gali mest lauk. verbatinai bent 10-12 rasymu atlaiko :] aisku cia nuo daug ko priklauso ir pacio irenginio ir rasymo greiciu ir pan. bet man vistiek atrodo kad skupas moka 2 kartus ;] Aisku jei ten geima losi tik 1 karta ir tai rasai i HDD gal ir neapsimoka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pvz pas mane darbe daznai tenka daug infos pernesineti. Flashais nesinaudoju (akmens amzius :) ). tai pvz idaukartini RW acme tai nu 5kartai maximum irasysi ir gali mest lauk. verbatinai bent 10-12 rasymu atlaiko :] aisku cia nuo daug ko priklauso ir pacio irenginio ir rasymo greiciu ir pan. bet man vistiek atrodo kad skupas moka 2 kartus ;] Aisku jei ten geima losi tik 1 karta ir tai rasai i HDD gal ir neapsimoka :)

Belekiek kartu kepes ir i verbatim tureta cd-rw ir i acmes dvd-rw. Tikrai daugiau negu 5 ir 10 kartu. Ranku ir koju pirstu neuztektu tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pvz pas mane darbe daznai tenka daug infos pernesineti. Flashais nesinaudoju (akmens amzius ). tai pvz idaukartini RW acme tai nu 5kartai maximum irasysi ir gali mest lauk. verbatinai bent 10-12 rasymu atlaiko :] aisku cia nuo daug ko priklauso ir pacio irenginio ir rasymo greiciu ir pan. bet man vistiek atrodo kad skupas moka 2 kartus ;] Aisku jei ten geima losi tik 1 karta ir tai rasai i HDD gal ir neapsimoka

Nu pas mane 308 žaidimai, tai pirkdamas Aone aš išleidau 646lt, tu pirkdamas verbatim po 4,6lt butum išleides 1417lt, skirtumas ant 800lt, tai nžn ar skupas moka 2 kart? manau kad moka vos ne 2 kart pigiau ir man per 3 su viršum metų nei dvd sugedo, nei kompaktai sugedo, kaip stovi tie pirmi įrašyti taip jie ir veikia be problemu, manau čia tik įsitikinimai, kad suges ar neveiks ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu čia sako, kad po tiek perka, o jei skaičiuot po 7,6lt tai išvis kaina skiriasi daugiau nei 3 kartus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As gaunu verbatimo spule su 10 disku uz 44 lt :] bet ne tame esme.

Krc saka ituri 308 zaidimus :rofl:

Tai tipo visus ir perejai ?

Jei taip tai tu neturi zmogau normalaus gyvenimo.........

O jei ne. tai puse kompaktu kaip ir beverciai, tik dulkes renka ;) Kaip sakomap inigai irgi i bala. tai gal is tu 800 litu skirtumo atimkim tuos kurie tik trunyja ir gal netycia gausim 0 :]

Nu cia asiku kiekvieno asmeninis reikalas, kiekvienas daro kaip jam iseina ir kaip jam geriau. Pease :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taip turiu 308 žaidimus, net puses jų neperėjau, todėl, kad žaidimai nėra pirmoi vietoi pas mane, o šiaip as pardavinėju žaidimus, ir yra labai gerai, kai turiu didžiają dalį išleistų žaidimų ;] Aš už tapačia sumą kuria išleidai pirkdamas verbatim turiu minimum per pus daugiau žaidimų, tai geriau turėt ar neturėt sumokant tuos pačius pinigus? :) Aš renkuos kas man geriau
Redagavo Dowydas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taip turiu 308 žaidimus, net puses jų neperėjau, todėl, kad žaidimai nėra pirmoi vietoi pas mane, o šiaip as pardavinėju žaidimus, ir yra labai gerai, kai turiu didžiają dalį išleistų žaidimų ;] Aš už tapačia sumą kuria išleidai pirkdamas verbatim turiu minimum per pus daugiau žaidimų, tai geriau turėt ar neturėt sumokant tuos pačius pinigus? :wacko: Aš renkuos kas man geriau
Ne į temą

As turiu tik 20 zaidimu, kiti neverti mano laiko :]

11 org, 9 pirated ;) krc buciau gal 5 litus sutaupes ;]

PS: na jai is to bizni sugebi padaryt tai cia net labai liuks. gauti kuo pigau ir padaryti kuo didesni piniga :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuviams yra būdinga manyti jog brangesnis yra geresnis ir ši tema yra pilstymas iš tuščio į kiaurą,... Verbatim, LiveStar, Acme - iš jų visų žaidimas pasileidžia vienodai... Nors MS ir godi kompanija, bet ačiū Dievui dar neįdiegė sistemos skiriančios brangius diskus nuo pigių ;)

Ne į temą

Taip turiu 308 žaidimus, net puses jų neperėjau, todėl, kad žaidimai nėra pirmoi vietoi pas mane, o šiaip as pardavinėju žaidimus, ir yra labai gerai, kai turiu didžiają dalį išleistų žaidimų ;] Aš už tapačia sumą kuria išleidai pirkdamas verbatim turiu minimum per pus daugiau žaidimų, tai geriau turėt ar neturėt sumokant tuos pačius pinigus? ;) Aš renkuos kas man geriau

Tu tiesiog puikus ekonomistas... Perki pigius diskus ir į juos prisirašai žaidimų, kurių net nežaidi, nes žaidimai tau nėra svarbu ir patari kitiems kaip reikia taupyti... Smagumėlis :grt:

Redagavo Mindaugaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuviams yra būdinga manyti jog brangesnis yra geresnis ir ši tema yra pilstymas iš tuščio į kiaurą,... Verbatim, LiveStar, Acme - iš jų visų žaidimas pasileidžia vienodai...

Ne į temą

Na o tavo poziuris man primena eilinio Lietuvos runkelio, kuris perka ne kokybe, o kiekybe.

Pvz:

* Nusiperku turginius batus (laiko 3 men), perki koki originala uz 300-400litu atlaiko 3 metus. Ismeti nes atsibodo o ne todel kad suplyso.

* Perki koki piena taupos uz vos ne puse kainos normalaus pieno. Atrodo kad geri skiesta su vandeniu .......

* Perki desra papigiai, pasiziuri i sudeti ir matai kad ten miesos praktiskai nerasta, o aks rasta tas mechaniskai nuimta nuo kaulu ir melejonas E raidziu....

* Perki masina nauja bet pigesnes klases kaip RENO/PEZO (pats taip padariau), gailiuosi belekiek, nes nei 3 metu neistempia nepaluzus. Motinos Tojota kuri tos pacios klases bet 40% brangesne buvo eina kaip bite.........

* Perki XBOX360 kuris yra zemos klases konsole nes prikista papigiai medziagu. Tai va zmones 3 metus dziaugesi visokiais RROD, E74 and so on :] Aciu dievui istaise.

Supranti nevisada, bet 95% kaina atspindi kokybe...

PS: Sakai Lietuviams budinga. O kodel kai gyvenau Airijoj, ten nesvarbu ir dantu pastos tiek colgate tiek sensodine kainuoja vienodai. po 12 litu verciant. Kodel DVD diskai visi kainuoja vienodai. TODEL KAD TEN PADELKU NERA IR NEREIKIA GALVOT KAD SHUDA NUSIPIRKSI.......

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkur skaiciau, kad acme diskai turi tik viena apsaugini sluoksni, nevisada veikia irasius, po kurio laiko nebeveikia, net ir menkiausias ibrezimas gali sugadinti diska, labai silpnina lazeri (Bent jau ant ps2 tai tikrai ziauriai silpnino). Pats siu teiginiu neisbandziau nes paprasciausiai neturiu dar xbox. Bet as nepagailesiu tu 3 litu ir losiu ramia galva... :(:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkur skaiciau, kad acme diskai turi tik viena apsaugini sluoksni, nevisada veikia irasius, po kurio laiko nebeveikia, net ir menkiausias ibrezimas gali sugadinti diska, labai silpnina lazeri (Bent jau ant ps2 tai tikrai ziauriai silpnino). Pats siu teiginiu neisbandziau nes paprasciausiai neturiu dar xbox. Bet as nepagailesiu tu 3 litu ir losiu ramia galva... :):)

As ir taip losiu ramia galva, nes zaidziami zaidimai harde sedi :) Na o kaip sakai kad ant ps2 silpnino tai netikiu kad nuo to.. Turejau ps2 1+ metu kol isigyjau xbox... Visi diskai buvo acmes, visi absoliuciai veike, viena suo apkramte, apciulpe, taciau jis vistiek veike, nors muzika nebegrojo ir kai kur striginedavo, bet veike... Tai kaip sakiau nematau jokios problemos naudojant acme :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.