logikas

xbox 360 acme dvd+r dl

Rekomenduojami pranešimai

perki verbatim paką kur yra 10 diskų ir gaunasi po 6lt,o acme kainuoja 5lt.. nepirkau ir nepirksiu acme ,nes dar turiu proto.

Tai jeigu imi verbatim`u pack`a tai kodel acme imi atskirais? perkant pack`a 1 acme gaunasi 3lt 30ct.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jeigu imi verbatim`u pack`a tai kodel acme imi atskirais? perkant pack`a 1 acme gaunasi 3lt 30ct.

ir kaina viską parodo,kokia kokybė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jei apie pack'us prakalbot paklausiu :D Nusipirke packa disku kur jus juos laikot? Dezutes poto perkat ar i kokia papke dedat? Nes cia pasiskaicius ta gida priziurejimo dl disku atrodo kad niekur kitur laikyt negalima tik storam dekle :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra taip: kad isvengti visu tu "veikia-neveikia", reikia deti irasymo greiti 2X ir viskas... Kazkam ant max viskas gerai, o kazkam ir su Verbatimais ragai iseina...Todel jeigu norite minimizuoti rizika, dekite 2X ir laukite tas 40 minuciu...Va taip.. Ir greiciausiai veiks vienodai ir ACME ir visa kita...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

veikia ore tik nesugalvok live star nes tie failai didziausi, pirmas kompaktas iskart luzo ant 50 proc pereinant i kita sluoksny, acme vienas pasitaike tik kad neisirase isirase apie 16 game ir vienas verbatimas aisq puikiai suveike, taigi jei turi hdd ir nenori ten daug leist ant disko imk acme (nors 5Lt man daug) ir kisk i hdd pereisi istrinsi ;] pasiliksi kitam kart.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

veikia ore tik nesugalvok live star nes tie failai didziausi, pirmas kompaktas iskart luzo ant 50 proc pereinant i kita sluoksny, acme vienas pasitaike tik kad neisirase isirase apie 16 game ir vienas verbatimas aisq puikiai suveike, taigi jei turi hdd ir nenori ten daug leist ant disko imk acme (nors 5Lt man daug) ir kisk i hdd pereisi istrinsi ;] pasiliksi kitam kart.

Pfff.... live star normaliausi DVD man kokybes ir kainos atzvilgiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai jau sakiau atrodo kitoj temoj verbatimsu paemi - diskas kaip diskas, viskas ok. akhme paemiau tai apvertus diska visas sonas tokiais taskeliais apvarytas ir nenusivale jie.. bent jau paguoda kad isirase game normaliai. ir nukopijavo ji i HDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai jau sakiau atrodo kitoj temoj verbatimsu paemi - diskas kaip diskas, viskas ok. akhme paemiau tai apvertus diska visas sonas tokiais taskeliais apvarytas ir nenusivale jie.. bent jau paguoda kad isirase game normaliai. ir nukopijavo ji i HDD

Gal brokuota gavai, nes pas mane dar ne vieno nebuvo tokio acme, o va verbatimu visas cakebox'as brokuotas buvo, kazkoks ruozas ejo skersai visus diskus ir ne vienas neveike, nors isirasydavo be klaidu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane kolkas jei neklystu yra vienas verbatimo dl susigadines manau nuo braizymu, ir antras nezinia ar veikiantis nes yrase su errorais o ten MW2 nepachintas, o pas mane 1.51 lite-on T.T

blogiausiu atveju bus 2/15~

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol nepabraizytas, acme tas pats kas verbatim, tad nebematau reikalo moket +4lt uz verbatima, kai acme vos 3,6lt kainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar xbox'as nuskaito acme dvd+r dl diskus,nes noriu isirasyt i acme bet dar nezianu ar eitu ant acme disko??

pas mane visi acmes ir puikei veike visi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

buvo kam nors taip, kad rasant su imgburn patikrinimo metu ismeta errora, bet poto diskas vistiek isiraso i boxo hdd? ar tai butinai reiskia, kad zaidimas yra sugadintas ir anksciau ar veliau nebepasileis? rasiau i livestar dvd. pirma kart man taip, kad verify metu ismete klaida...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is kokiu parduotuviu jus pekat tuos kompaktus, kad brokuoti visokie eina, taskais, bruksniais ir kitais velniais nueje? Net acme's nesveikai brokuotu kompaktu serija tvarkingai atrode, tik kad irasyt eidavo tik i kas koki antra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

buvo kam nors taip, kad rasant su imgburn patikrinimo metu ismeta errora, bet poto diskas vistiek isiraso i boxo hdd? ar tai butinai reiskia, kad zaidimas yra sugadintas ir anksciau ar veliau nebepasileis? rasiau i livestar dvd. pirma kart man taip, kad verify metu ismete klaida...
Ne į temą

Vienas neatitikimas tai dar nieko, bet is tokio kompakto labai daug ateity nebesitikek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.