Samadielka

Windows problema

Rekomenduojami pranešimai

Tai va notebooke perrasiau windowsus ir dabar startuojant man duoda rinktis 2 windows xp profesional. Viena renkantis meta klaida jog truksta failu tai turbut prisimena senuosius windowsus nors hdd performatavau ir irasiau windowsus svariai kaip ir anksciau rasydavau... Ar imanoma ta neveikianti panaikint is to saraso kad man nuspaudus power mygtuka windows patys startuotu ir nebereiketu kiekviena kart rinktis?

Ir dar vienas klausimas prie to pacio.. Jei pas mane dbr tas naujas zebros modemas pirreli ar kaip ten jis, ar imanoma man pasidaryt isorini ip nes dbr pajungti 2 kompai is to modemo ir jis dirba kaip roteris todel negaunu isorinio ip, nieks negali prie manes prisijungt.. Kai buvo senas modemas neuzprogramuotas roteriu veike viskas puikiai, o dabar su situo roteriu nebegaliu kurt servu... Gal imanoma ka nors padaryt kad eitu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui padejo :D O del to rooterio nieks nzn? Ir + dbr dar su pora problemu susiduriau... Pries perrasant windows langa slankiot buvo galima sonu braukiant ta pad'a, o dbr nebeina.. Ir ar imanoma kaip nors sumazint laptopo pado sensetiva nes dbr vaikstant ir perkeliant pirsta daznai nusispaudzia kas nors..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

www.portforward.com cia nerasi zebra modemo bet panasu rasi o jei riek tikslaus gido tj google :D as cs servui forwardines portus viskas liux :D o tu kam forwardinsi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na siaip su draugu kazoku noriu kartais palost, o neina su hamachi susikonektint kartu su juo ir cs serva pakurt kartais reikia kai su draugais einu lost :D Kazkada bandziau su senesniu roteriu ta forwarda daryt - neapvyko :D Reiks pabandyt su situo...

P.S. Laptopo problemos issprestos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padaryk DMZ vidiniam tavo kompo ip ir turesi kaip anksciau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padaryk DMZ vidiniam tavo kompo ip ir turesi kaip anksciau...

Gal gali truputi placiau? Kas tas DMZ ir kaip ji padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susiradaudau ta DMZ.. Visos problemos isprestos :) Cs servas veikia kuo puikiausiai, cossack dar nebandziau bet turetu irgi veikt...

Jei kam kils ta pati problema su Pirelli DRG A125G pabandykit sita:

1. Prisijungiam prie routerio eidami cia - 192.168.1.254 ir suvesdami nick ir password (default'as admin ir admin)

2. Einam Security/DMZ Host

3. Jei nera varneles uzdedam ir kur ip adresas ivedat savo dinamini ip (paziuret galima nuejus i tinklo rysius, atsidarius Local Area Hosting ir Support skilty paziurejus IP Address.

Man padejo, tikiuos kam nors pades taip pat :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.