eQuity

Padekite apsispresti, kuri pasirinkti?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, susiruosiau nusipirkti nauja monitoriu+TV tik neapsisprendziu kuri imti? Turiu nusiziurejes du variantus tai butu,

http://www.samsung.com/us/consumer/detail/...d=LS22TDNSUV/ZA

ar

http://uk.lge.com/products/model/detail/mu...or_m227wd.jhtml

Ten galite pasiziureti Specifications, ir man patarti, nes as nelabai nusimanau telikuose, bei monitoriuose.

P.S Ji dazniausiai naudosiu su X360 zaisti ir filmams ziureti, dar kartais per PC kokius senesnius zaidimus pazaisiu, ir kaip ten bus su ta rezoliucija jei dauguma senesniu zaidimu palaiko 4:3 rezoliucijas, o cia 16:10 ir 16:9

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, susiruosiau nusipirkti nauja monitoriu+TV tik neapsisprendziu kuri imti? Turiu nusiziurejes du variantus tai butu,

http://www.samsung.com/us/consumer/detail/...d=LS22TDNSUV/ZA

ar

http://uk.lge.com/products/model/detail/mu...or_m227wd.jhtml

Ten galite pasiziureti Specifications, ir man patarti, nes as nelabai nusimanau telikuose, bei monitoriuose.

P.S Ji dazniausiai naudosiu su X360 zaisti ir filmams ziureti, dar kartais per PC kokius senesnius zaidimus pazaisiu, ir kaip ten bus su ta rezoliucija jei dauguma senesniu zaidimu palaiko 4:3 rezoliucijas, o cia 16:10 ir 16:9

Nesuprantu kam tau su TV tiuneriu reikalingas, bet jei žiūrėti iš šių dviejų modelių, tai vienareikšmiškai LG, nes jis turi FULL HD rezoliuciją - vaizdas tikrai geresnis atrodys :mad2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kam tau su TV tiuneriu reikalingas, bet jei žiūrėti iš šių dviejų modelių, tai vienareikšmiškai LG, nes jis turi FULL HD rezoliuciją - vaizdas tikrai geresnis atrodys :mad2:

Reikalingas, nes pas mane kambari kineskopinis 54cm telikas, pas tevus kambari ir svetainej normalus LCD telikai, bet man reik ir savo tureti, kartais norisi ir TV pasiziureti. O kai kambari daug vietos nera, tai geriau jieskoti kompaktiskesnio daikto, pvz kaip TV+Monitorius.

P.S Tas LG turi 1080p input ?

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikalingas, nes pas mane kambari kineskopinis 54cm telikas, pas tevus kambari ir svetainej normalus LCD telikai, bet man reik ir savo tureti, kartais norisi ir TV pasiziureti. O kai kambari daug vietos nera, tai geriau jieskoti kompaktiskesnio daikto, pvz kaip TV+Monitorius.

P.S Tas LG turi 1080p input ?

Ant HDMI ir Component įėjimų turi :mad2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Samsung'as turi kokius nors + lyginant su LG ?

siaip beveik ne, bet labai geri samsungo Review, visi 5 zvaigzdutem ivertinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal kainą ir tai ką gauni optimaliau būtų pirkti LG. O ir šiaip - garantija abiem visiškai vienoda. Dar kiek išskaičiau LG šitiem modeliam duoda zero dead pixels 3 metų garantiją :mad2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui zmones, kad pasidomejote ir man padejote. Tikriausiai imsiu LG, bet gal dar kasnors kanors apie juos parasys :mad2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As asmeniskai tai imciau Samsung ,nors cia kaskuris snekejio kad lg full hd samsung ir turi ta full hd ,Tai mazai kuo skires, bet spalvu atzvilgiu tai imciau samsung, jos riskesnes ir zaidziant koki zaidima tai matos

LG • Ultra High Contrast Ratio: 1000:1(Original)

Samsung 10,000:1 Dynamic Contrast Ratio

o visa kyta beveik viskas tas pats

Samsung 4ever :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai tas 10000:1 yra dinaminis kontrastas. Ju originalus kontrastas abieju yra 1000:1

P.S Kur galima rasti info koks LG dinaminis kontrastas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As asmeniskai tai imciau Samsung ,nors cia kaskuris snekejio kad lg full hd samsung ir turi ta full hd ,Tai mazai kuo skires, bet spalvu atzvilgiu tai imciau samsung, jos riskesnes ir zaidziant koki zaidima tai matos

LG • Ultra High Contrast Ratio: 1000:1(Original)

Samsung 10,000:1 Dynamic Contrast Ratio

o visa kyta beveik viskas tas pats

Samsung 4ever :D

tas samsungas palaiko hdtv 1080p ,bet jo raiska tik 1680 x 1050 ,kitas dalykas jei imt toki pat isamsunga tik 24' ,ten jau full hd pilnai,o LG sitas 22' jau turi 1080p ir palaiko 16:9,kai samsungas 16:10

bet siaip reiktu ziuret daugiau itai ka jungsi,kokiu reikia jungciu tau,nes gal vienas ir geriau ridi bet tau nebus kokiu jungsiu kokiu tau gali prireikt tai irgi nekas,mano manymu cia jau pagal save reikia rinktis ir tiek,nemanau kad kasnors turi siuos abu modelius ir gali palygint,o paskaityt review tai gali bet kas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abu turi tiek pat jungciu :D Abu 2xHDMI 2xSCART 1 D-SUB 1 S-Video Component ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba tiesiok i parda nuvaryt ir paprasyt kad pademostruotu abu modelius ,kuris labiau patiks tau toki ir pasiimk, tikrai nebus sunku tau to paprasyt pardavejio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal paprasciausei informacijos klaida ,taigi nera viskas tobula siam pasauli

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.