Impaler

Kaip atradote PlayManiją?

Rekomenduojami pranešimai

aš tai iš senu laiku kai dar buvo trakeris itorrent.lt ir as buvau moderatorius ir ieškojau reklamų :) kas keistus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as kaip ir nemaza dalis zmoniu ieskodamas informacijos apie PSP nes buvau zalias ir reikejo apsisviest :) deka playmanija.net siek tiek jau prisirpau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieškojau info apie PS2 ir pirmas rezultatas googlėje buvo playmanija. Prisijungiau ir gavau reikiamos info. Po to ilga laiką nesilankiau kai nusipirkau PS2 vėl pradėjau lankytis ir nuo to laiko pasilikau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkada su draugu norejom abudu pirkt psp, ir jis pasiule prisiregistruot i PlayManija, taip ir atradau :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As su draugu turejau psp ir mes ieskojom informacijos radom isjunngiau kaskada vel prisijungiau prisireginau ir patiko Playmanija.net :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieskojau info apie xbox360 ir geimus googlei.Ir vualia!!!!radau labai issamu saita :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada galvojau pirkt ps2 ir jieškojau info ir radau playmanija ,dar net nežinojau apie x360 visokius :badmood: bet staiga žiūriu xbox 360 skiltis užsukau sužinojau apie x360 ir apsistojau čia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.