Impaler

Kaip atradote PlayManiją?

Rekomenduojami pranešimai

As tai ieskojau info apie PSP googlej,ir man PLM ismete nu ir ka galvojau uzeisiu ;] ir nesigailiu kad uzejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai cia is 2009 metu geguzes men. bangos ;) jau puse metu su kapeikom, ir vistiek dar priklijuota tebera :D laikosi kaip reikalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai seniai jau zinojau apie plaimanija ir bandziau regintis gal tris kartus bet pastoviai su tais skaiciais kur reikia suvesti susimaudavau :D bet dabar kantrybes uzteko ir prisiregistravau ir tikrai nesigailiu dabar per diena i palimanyja uzeinu apie 5 kartus.

Redagavo osmosas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaip tik galvojau xbox 360 pirkt ir norejau pasiskaityt apie sia konsole, taigi pasiklauses draugo koki geriausi forumai tam, atradau playmanija ;). Bet nors ir pasijungiu bent 3 kartus i diena, bet nelb postinu, tik tada kai iskyla problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai nusprendziau pirkti Ps3, reikejo informacijos apie sia konsole, tai i google paieska parasiau: konsoliu forumas ar kazka panasaus ir radau Playmanija.! :):):thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi padejo visagalis Google :thumbsup4: ieškojau informacijos apie visokias konsoles ir man išmetė Playmaniją, tai ir prisiregistravau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai susiruosiau pirkt ps3, tai giminaitis patare pasiskaityti sitame forume apie konoles, tai taip ir atradau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai gavau PS2, reikėjo jį atrišti, tai ieškojau visur ir čia radau. Nuo tada kažkaip ir pradėjau čia lankytis, skaityt postus, sužinojau praktiškai viską ką žinau apie konsoles čia. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PSP ekraną sudaužiau... :) Manau jau supratot ką dariau, ogi ieškojau Googlėje kaip/kur įsigyti ir kaip pakeisti... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai įsigijau X360 pradėjau per google ieškot info apie žaidimų įsirašyma,kas gali nuflešinti man jį ir .t. Ir štai aš čia jau pora metų ir vis dar randu naudingos info,kašką nusiperku,kažko išmokstu...tiesiog faina čia būti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau xbox 360 ir ieškoti informacijos pradėjau kaip įrašynėti game tai ir radau taip jus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draugas rekomendavo, kai norejau pirkt ps2. Pries kelis metus cia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.