Impaler

Kaip atradote PlayManiją?

Rekomenduojami pranešimai

eeee ta prasme tas image yra tavo oficialus sukurtas ir uzregistruotas, kaip trademark todel jo negalima kopijuoti :oops:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įdomu, kam man to trademark'o reik. Nors anyway, paveiksliuko teisės mano. Naudok kaip banner'į (sign'ą) į sveikatą, jei žadi. :oops:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

radau ftpuskej hdd.takas ir uzejau paziuret :oops:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, va - jei norit "to show appreciation", one.lt prie vardo prisirasykit playmanija.net arba kituose lt forumuose ant signo uzhsimeskit playmanija logo (uzh reklama signuose nebaudziama shiaip jau niekur). :D

Papildyta po 17 valandos(-ų) 10 minutės(-čių):

Na dar daugiau kasnors pasisakykit! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat kaip ir inpeace, radau ftpuskei. Tik neatsimenu kada tai buvo. Nei 50 nariu net nebuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Malonu, kad pavyko rasti. :D Tiesiog malonu žiūrėt, kad forumas auga kiekvieną dieną. Pvz. užvakar 17 naujų narių, vakar 12. Šiandien jau yra 5.

Damn, it feels good! :D

Pamenu soxas buvo tikrai vienas iš pirmųjų aktyvių narių, užsiregistravęs 22 nr. pagal eilę dar 2006 04 20 beveik po mėnesio kai startavo forumas. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu tik ziurek, kad gidai butu laisvai prieinami google botams (t.y. nereiketu jokiu registraciju, kad juos pasiekt) ir nariai plauks kaip plauke :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, aš tokia idėja jau senų seniausia remiuosi laikausi. Gidai yra prieinami VISIEMS BE REGISTRACIJOS (tiek sename, tiek naujame puslapyje). O registruotis reikia norint prieiti prie Siuntinių ir prie rašymo bei žiūrėjimo forume. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš domėjaus apie PS2 laužimą tai radau per google regis (ar Impaler LM forume paminėjo, tiksliai neatsimenu), bet prisiregistravau, pažiūrėjau, nieko nerašiau ir išėjau. Dabar domiuosi apie Xbox360, tai kažkas buvo numetęs linką apie Hitachi flashinimą ir taip vėl radau šitą puslapį, po daugiau kaip pusės metų pertraukos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LM forume aš tik turiu ant parašo logotipą užsimetęs, forume daugiau kaip ir nesu rašęs tikrai. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.