OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Taip tai yra tiesa kad nesaugu zaisti live su flashintu xbox'u, bet naudojant naujausia fw (siuo metu ixtreme 3.0) ir irasinejant i verbatim diskus su iHAS rom'u ban'o tikimybe sumazeja iki minimumo, o kaip gaudo ir uz ka deda ban'us niekas nezino :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. taigi , iskilo klausimas man. turiu fw LT.3.0 (man atrodo ( neatsimenu) kadangi galiu zaisti tokius zaidimus kaip skyrim ir dead island). noriu zaisti per XBl battlefiel 3 (turiu originalu diska). klausimas mano toks: ar galimka gauti XBL bana, zaidziant su nuflashintu xbox , BET su originaliu zaidimo disku?

laukiu atsakymu :fuuu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. taigi , iskilo klausimas man. turiu fw LT.3.0 (man atrodo ( neatsimenu) kadangi galiu zaisti tokius zaidimus kaip skyrim ir dead island). noriu zaisti per XBl battlefiel 3 (turiu originalu diska). klausimas mano toks: ar galimka gauti XBL bana, zaidziant su nuflashintu xbox , BET su originaliu zaidimo disku?

laukiu atsakymu :fuuu:

Su flashinta konsole tikimybė gaut ban'ą visada yra vienoda, nesvarbu ar orginalų ar neorginalų žaidimą žaisi.

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausimu ir problemu del xbox live. Kaip bandau prisijunkti prie xbox live meta kad kazka reikia updatint ir as bijau ten spaust yes vien del to kad flashinta konsole tai nezinau gal kas buvo susidure su tuo? O prisojungus prie to xbox live aina nterneta naudotis pilnai vos ne kaip per pc? O aina per xboxa ziureti filmus per diska? Nes as buvau idejas diska su filmais ir man meta kad kazka su xbox live reike daryt tai jei as prisijunkciau prie xbox live tada aitu ziureti per diska? Sorry uz klaidas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausimu ir problemu del xbox live. Kaip bandau prisijunkti prie xbox live meta kad kazka reikia updatint ir as bijau ten spaust yes vien del to kad flashinta konsole tai nezinau gal kas buvo susidure su tuo? O prisojungus prie to xbox live aina nterneta naudotis pilnai vos ne kaip per pc? O aina per xboxa ziureti filmus per diska? Nes as buvau idejas diska su filmais ir man meta kad kazka su xbox live reike daryt tai jei as prisijunkciau prie xbox live tada aitu ziureti per diska? Sorry uz klaidas :cheers:

Taip buvom susidure, tai dashboard update, pries updatindamas paziurek koks dashboar'as tavo (kad zinotum ar neperflashins dvd rom'o i ofw) ir fw (kad zinotum ar is viso saugu i XBL jungtis), ka reiskia tas tavo kaip per pc, speju, kad klasusi ar yra narsykle, ne nera, bet ja gausim su updatu kuris bus rudeni.

Taip filmus eina ziuret, bet tavo atveju reikia is XBL atsisiusti kodekus. Kai busi prisijunges prie LIVE, tiesiog paleisk filma ir tau juos atsius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fw tai 3 pries kokius du men. nuflasino tai nezinau turetu but viskas ok del fw arne? O kaip pasiziuret ta dashboar? Jo del narsykles. O jeigu esi be interneto neprisijunges prie to LIVE tai filmai veiktu vistiek per diska? O jei apie filmus tai per flash'a aina ziuret?

Redagavo laurynas9191

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fw tai 3 pries kokius du men. nuflasino tai nezinau turetu but viskas ok del fw arne? O kaip pasiziuret ta dashboar? Jo del narsykles. O jeigu esi be interneto neprisijunges prie to LIVE tai filmai veiktu vistiek per diska? O jei apie filmus tai per flash'a aina ziuret?

Jei flashino i naujausia fw, tada ok, reiskia LT+3.0. Dashboard'as koks yra gali pasiziuret per system info. Filmus eina ziuret ir per flasha ir per diska, tik kaip jau sakiau jei nera tokiu kodeku atsiustu kokie reikalingi filmo paleidimui, tai jis nepasileis, nesvarbu ar is disko ar is flasho. Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad galetum ziureti filmus, turi parsisiusti kodekus. kad kodekus parsisiusti - privalai prisijungti i XLive, kitu variantu nera. filmus gali ziureti is kompakto, flasho ar tiesiog sujunges xbox su pc per Windows Media Center.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ok, gali jungtis i XBL, jau padarytas tas updatas pas tave kuris perflashina i ofw.

Bet pas tave dashboard'as metu senumo, nesuprantu tada kodel meistras tau pries flashindamas neupdatino i naujausia dashboard'a Nuotrauka

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su naujausia fw maziausia tikimybe gauti ban'a, kuo fw senesne, tuo ban'o tikimybe didesne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.